13

Анонимен

преди 1 година

Всички руски оръжия са прехвалени, остоянно се хвалят как въвеждали 68-мо поколение от най-модерните оръжия, а на фронта не се вижда никаква разлика. Типично по руски - парите "усвоени" а резултатите само на думи

12

Ти да видиш..

преди 1 година

Браво. По убийствата и войната сте ненадминати , а неща за мир и напредък на човечеството да сте допринесли ?

11

Лео

преди 1 година

Посейдон ми прави нещастникът, няма да направят няква видео карта или телефон малко да подбият цените направили ми Посейдон моля ти са

10

АнонимеН

преди 1 година

До Колко неграмотен- КОЛКОТО ТЕБЕ НЕУДАЧНИКО! ВЗРИВИ ЕДНА ПИРАТКА ВЪВ ВОДАТА И ВИЖ ДАЛИ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ЦУНАМИ! ДАЖЕ ЦУНАМИТО ЩЕ Е ОГРОМНО!

9

перфектното оръжие

преди 1 година

за поразяване на деткси градини, болници, родилни домове....те друго не могат да уцелят...

8

Анонимен

преди 1 година

българите не ни е страх, русите са ни братя, но еурогеьовете - дерзайте!

7

Слава Россиа

преди 1 година

Ей сега вече НАТО и САЩ напълниха памперсите!!

6

АнонимеН

преди 1 година

ВСЯКА АТОМНА БОМБА СЪЗДАВА РАДИОАКТИВНО ЦУНАМИ АКО СЕ ПУСНЕ В МОРЕ ИЛИ ОКЕАН ИЛИ ЕЗЕРО!! ПОРЕДНАТА СТАТИЯ С КОЯТО ДА СЕ ПЛАШИ СВЕТА КАК КОМУНДЕЛИСТАЛИН ЩЕ ГО АТАКУВА С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ АКО НЕ БЪДЕ ОСТАВЕН ДА ОКРАДНЕ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА И НА КОЯТО СИ ИСКАТ ДРУГА ДЪРЖАВА!

5

Анонимен

преди 1 година

Руски учение на Владимир Путин са завършили изграждането на опасно ново оръжие. . . . . . . . . . Някой може ли да направи разбор на изречението на неграмотния журналист? Българска журналистика, как да и вярваш? Няма публикация без съдържателни или ортографични грешки! Редакцията трябва да се преоснове и да се вземат хора завършили поне начално образование, ама не с тройка по български!

4

СУПЕР!

преди 1 година

Суперторпедото е специално проектирано да се движи незабелязано през океана. Трябва да експлодира веднага щом достигне целта, създавайки вълна цунами, способна да потопи крайбрежието на врага (САЩ)

3

Анонимен

преди 1 година

Знаем, знаем. Видяхме безаналоговите оръжия на Русия вече. Аахахахахахаах

2

Колко неграмотен

преди 1 година

трябва да си, за да мислиш, че ядрен взрив ще предизвика цунами?

1

Ха ха

преди 1 година

Опасна за кого?