16

До този на снимката

преди 1 година

Само дето центъра на града е вече руски. А самият град е почти обграден. Ако Укро Вермахта не се оттеглят навреме, ще последва нов Азовстал.

15

Рано е

преди 1 година

Още пишат русофилите дето бачкат охрана. Хем да заработят отгоре хем интернета е на работодателя. Затова по това време са много простотиите. Тия са пълни им бец или

14

Анонимен

преди 1 година

Я па ти.., защо трябва да ни се налага ние да броим? Има данни от открити източници. - На 6-ти януари пиндостанските власти заявиха отпускането на нов пакет военна помощ за Украйна от над $3 млрд. Някои специалисти смятат, че западната помощ за Украйна е работеща схема за пране на пари. До окопите в Украйна ще достигне не повече от 15% от военната покрепа на еесовските страни и на Пиндостан. Другото ще бъде откраднато.

13

Абе

преди 1 година

Още ли дават копейки за пост. Гледам първия пич се е развихрил, да доработи некоя рубла отгоре. Преди края на нощната смяна и на служебния интернет. Смятай Зеленски, както казвате бил нашмъркан и пак накара жужето да си приказва само.

12

Анонимен

преди 1 година

Соледар падна още вчера.

11

Анонимен

преди 1 година

Снимките и клипчетата показват друго. Зеления пак е шмъркал.

10

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 8 Ти преброи милиардите на Борисов , сега милиардите на Зеленски.Кога ще преброиш и милиардите на Путин ?Чакаме.Ах.***-к.

9

Чичо Манчо

преди 1 година

Браво Зеленски.Когато в домовете ни се появят нашественици,миш-ки , хле-барки , бъл-хи не преговаряме с тях , а ги избиваме. Така трябва.

8

Анонимен

преди 1 година

Зеления е противен.Има вече над 2 милиарда в сметките си.Продаде си държавата и народа,за да сбъдне мечтата на СеРеУ да постави Русия на колене.

7

Анонимен

преди 1 година

Зе-клоунът казва, че украинските войски са устояли на "нови и още по-силни атаки" на Соледар, но вчера военен укро-спец се оправдаваше, че украинските войски са дали огромни жертви и отстъпват, защото са попълнени с набързо мобилизирани по Нова година и необучени новобранци.

6

абе

преди 1 година

тоз зеления плъх лъже ама....значи трупове на нашественици, няма убити укри, те са безсмъртни, терминатори...

5

?!?!?!

преди 1 година

Актьорчееее, до кога ли големите ще ти дадат да си играеш ... Гледай само да не те свитне случайно някой приятелски огън в гръб ...

4

Анонимен

преди 1 година

Е, на този не муомръзна да лъже по заповед на господарите си. На ден давате стотици жертви, вече мобилизирате хората по мъгазините и веднага на фронта на предна линия като пушечно месо. Дори хора, които и на компютърни игри не са виждало оръжия.

3

War of the worlds

преди 1 година

Да не би и марсианците да са ги нападнали или този пак има халюцинации?

2

Народеее????

преди 1 година

Кървавият Зеленски...Това е човек продал душата си на дявола! Страх ме хваща в какво чудовище се е превърнал..

1

силно загрижЕна

преди 1 година

И на Шмъркалан не му е лесно, всеки ден да е на черешата!