126

Анонимен

преди 1 година

С.м.ъ.р.т за украйнците! С.мъ.р.т за цяла Украина! Цяла България се молим братята руснаци да изтрият от лицето на земята тази предателска сг.ан!

125

Бог Хаймарс

преди 1 година

Наказва! Бог Ленин - прибира!

124

Анонимен

преди 1 година

Путин га я страф да гърми атома, че гусин Сидзин иска диша чист воздух и шса нирвира, а путин неще го нирвира!

123

Анонимен

преди 1 година

Русофобското само ако, ако, ако, ако, ако,ако НАТО се намеси ама за сега е само едно глямо кафяво АКО.

122

Анонимен

преди 1 година

До 145 Мамуни Ние, ако отидем в друга държава с танкове и пехота и ни изтепат, кой ще ни е виновен? . . . . . . . . Т ъ п ли си пр ост ли си или на такъв се правиш? Колко танка има в България бе Мамуни, а пехотата ни се събира на половината от националния стадион! Кой е виновен? Но с две молекули мозък, беше писал един, не може да се мисли!

121

Анонимен до 157

преди 1 година

сащ вече нямат силата, тежеста и лостовете за контрол в момента и остана една единственна васална Европа. Ама и тя взе да се пробужда. На сащ не им мина номера в Сирия и Венецуела защото Русия не е това което беше при Елцин. сащ пропиляха 20 години на превъзходство сега е много късно срещу Сармат, Посейдон, Оникс, Циркон, Калибър, Кинжал нито една държава няма шанс а и сащ няма нито една спечелена прокси война същото ще стане и с Украйна.

120

Анонимен

преди 1 година

Русофилското ще, ще, ще, ще, ще, ще..........

119

Анонимен

преди 1 година

Удари си злобарка, а бавно схващащите китайци през това време ще подпишат договор за военно сътрудничество с Русия. Удари си две , защото, @лилуя, започва 3 СВ! ВАЗ със злобарките никой няма да ви бара, вашето семе и без това изтече в канала.

118

Анонимен

преди 1 година

Ей с такиви новини ми варви ракийта! Даже шси удара ина зло6арка!

117

Анонимен

преди 1 година

САЩ са решили, че имат потенциала веднаж за винаги да ликвидират "комунизма" в лицето на Русия, Китай и Северна Корея. За всяка от изброените страни са определени чужди ръце, които да свършат мръсната работа. Русия, обаче греши. Русия трябваше да обяви ВОЙНА на Украйна. Има нещо, което ме кара да мисля, че ръководството на Русия играе против държавата си или Русия изобщо не я бива в хибридна война

116

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще се наводни у нас с млади, хубави и евтини рускини, както беше през 90-те.

115

Анонимен

преди 1 година

Какво са очаквали когато са ги изпратили? Военно учение? Аз мисля да са ги изпратили със заръка да убият повечко укри!

114

хахах

преди 1 година

гняв, аре бе какво правят тея торящи трупове в украйна? който е нападал държава да му мисли, не един син ще губи ами 3!

113

Как

преди 1 година

Каква е тази армия бе, си говорат по телфона. Едно време , един кирлив склад да даваш караул, не можеше нищо друго да правиш освен да стоиш и да дишаш. Имаше един устав на гарнизонната и карулната служба, там си пишеше какво не можеш по време на караул. Тия тръгнали по време на бойни действия да си говорят по мобилните телефони.

112

Анонимен

преди 1 година

Има плиткоумен съветски войн отколкото предател!:))))))))))))))

111

Анонимен

преди 1 година

Трябва да са бесни на калпавите си старши офицери. Но: победата на Русия ще е победа и за Украйна.Съветския Съюз ще победи когато Янко Шумкар кацне на Луната:))))))))))))

110

Анонимен

преди 1 година

Жалкото е, че като гледам какви хора живеят в нашата държава, ми става просто жал за родината ни..Нео Шумкарчетата ли визираш, те се топят като снега на пролет!:))))))))))) Всеки нормален човек вижда съветската реалност и трудно може в днешно време да бъде заблуден като едно време при царуването на Правешкия Шмекер!

109

До Българин

преди 1 година

В тази война руснаците не са жертви, а окупатори, мародери, изнасилвачи и убийци. Когато бомбардираха украински деца, всичко беше наред. Сега ревете... Ще ревете още. Тези атаки над руски цивилни тепърва започват. Време е да споделите болката, която причинихте на един съседен православен народ. Време е да си платите и греховете към българите. :)

108

Мамуни

преди 1 година

Ние, ако отидем в друга държава с танкове и пехота и ни изтепат, кой ще ни е виновен?

107

Христо Христов

преди 1 година

Трябва да са бесни на калпавите си старши офицери. Но: победата на Русия ще е победа и за Украйна.