73

Анонимен

преди 1 година

Украинска ПВО S300. Не руска :)

72

Мдааа

преди 1 година

Провокация полска

71

Анонимен

преди 1 година

Надявам се следващата заблудена руzzка ракета да падне в унгария на главата на орбан

70

Анонимен

преди 1 година

Чети ве, нали поляците има супър дупър американски противоракетни системи, нали там американците разположиха ракетен щит какъвто има и в Румъния....нашмъркания пак прави провокации с цел да вкара нато във войната и да предизвика трета световна.Колкото по скоро му видят сметката толкова по скоро светът ще миряса

69

Анонимен

преди 1 година

"Някои яко са се превъзбудили.Спокойно, без нерви. Много лош вариант - ракетата е руска..." ------------------- Ракетата не е руска, а съветска С-300. Това е ПВО ракета изстреляна от укрите (вече потвърдено). Иначе, не се връзвай на коментарите защото са писани от 'Я'-отбора на сopocoидите - най-големите сopocoидни тъпaнapи, най-пpoпадналите акохолици и наркомани, на които ДБ им дават пари колкото да си купят евтин алкохол и дрога.

68

Джудже от Бункера

преди 1 година

Кремъл отрече, ама тоя номер не минава вече. Още малко да се постараят *** и ще бъдат приключени. Варваски тъпни и номерца от преди 1 век нямат място в съвременния свят.

67

Анонимен

преди 1 година

ха сега да видим простовлутото НАТО как ще отговори. Да видим колко им стиска и какво могат да защитават или ще се скрият в миши дупки.

66

Анонимен

преди 1 година

KURRWI-те полски искат да се намесят във войната. Искат пай от Западна Украйна. Искат НАТО да се намесят и да стане война с Русия. После кой е провокаторът?!

65

ГулюГулю

преди 1 година

Сега ще видите как НАТО-то ви мълчи и преглъща ще забрави и за чл.5 и за ценности. Направете си сметка и евроатлантиците в България колко го интересува НАТОТО ви за България

64

Анонимен

преди 1 година

Коя е най близката територия контролирана от Русия до мястото на взрива? Какъв би бил взрив от ракета с такъв обсег? Май по- силен от този. Залагам за украинска пво ракета отклонила се в таз вечерната канонада.Жалко, много жалко за загиналите.

63

Анонимен

преди 1 година

Режисирана натовска провокация. Кой каза , че ракетата е руска. Просто търсят повод за трета световна и ще го намерят.

62

Анонимен

преди 1 година

Брат скоро теб ще заличат,ако продължаваш да плюеш срещу НАТО.Ти живееш в държава членка на НАТО.При военно положение всички ще Ви приберат в затвора като заплаха за националната сигурност.Какво си мислиш,че не събират лданни ,кой какво пише.Вие Русифилите сте заплаха за България.

61

Анонимен

преди 1 година

Дей, тия вече и Украйна не могат да уцелят. Безаналогови кво да ги правиш

60

До 57 натовец

преди 1 година

Добре ли си ?! Написаното от теб е признак на огромен ментален проблем. Потърси помощ.

59

Анонимен

преди 1 година

САМО ДЕТО НЕ Е РУСКА И НЕДЕЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ! УКРАИНСКА ПВО S300 Е :)))

58

Адмирации

преди 1 година

Ако се активира този член 5, то планетата загива! Тези които изпадат в екстаз и либидото им се повишава, трябва да знаят, че НАТО и една ракета да изстреля по Руски град или село, то дъжд от ядрени ракети ще удари САЩ и Европа! Това ли искаме? Това ли искат децата ви? Това ли заслужават мирните хора?

57

Анонимен

преди 1 година

Тоя път беше заблудена украинска ПВО ракета,другия път недай боже ще бъде истинска,време САЩ да прекратят да наливат масло в огъня с тая подкрепа и насъскване на Украйна срещу Русия,границата от това ситуацията да излезе извън контрол и да стане от играчка -плачка е съвсем малка!

56

ГулюГулю

преди 1 година

Удряи смотаните полски продажници, да удари и НС в Сф. Аиде да ви видим сега евроатлантиците с вашият чл.5 клоуни и джендърии

55

Анонимен

преди 1 година

Нато да се намеси, путин се *** вече

54

Анонимен

преди 1 година

Колко бързо света забрави демократичните американски ракети падащи върху Багдат, забрави и стотиците цивилни трупове. Но те американските ракети носят демокрация, цветя и дъга.....