46

Белгород тръгна

преди 1 година

Белгород тръгна! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.

45

Анонимен

преди 1 година

Който е избрал тази за говорител, требва да се гръмне :)) Нито има някакъв такт на поведение, нито има външност, само змии бълва момето :)))

44

А Урсула??

преди 1 година

Тая луда лелка купи 4 милиарда ваксини още!! И то отгоре на това което вече сме изболи в ЕС! Превърна ни на пилета бройлери дето ги бучат с антибиотици и какво ли не през ден. После за капак изпраска 9 пакета санкции на Русия и фактически закри Европейската икономика като ни превърна в придатък на САЩ! Има ли политик в Европа който да е причинил повече вреди от тази скудоумна невръстеничка?

43

Анонимен

преди 1 година

Абе ...таковайте си майката, колхозници.

42

Анонимен

преди 1 година

След ядрения апокалипсис ще оцелеят само хл-е-ба-рки-те Така погледнато нацистът ЗЕЛЕНСКИ и кликата му няма за какво да се притесняват. Затова и напират толкова за ядрена война!

41

Да идва

преди 1 година

Заредил съм мазата! Имам буркани и зарзавати за 3 години 5 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А сега по Коледа 5 шопара 150 килограмови ще бъдат превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА!

40

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябва да се радват, че с българските оръжия войната ще се удължи - така ще могат да избият повече украинци!?

39

от 300 на 500

преди 1 година

дано българските оръжия помогнат средният брой на падналите нападатели да се вдигне от 300 на 500 на ден.

38

До Траверсите от ФАЩ

преди 1 година

Стига сте се опитвали да ни плашите с таласъми и мъже в рокли, излагате се.

37

Коко

преди 1 година

Ако нямаме един свестен политик, който да заяви смело, че сме помогнали аз поемам цялата отговорност за смелата украинска армия смазала терористичната държава. Искам да запиша името си в историята.

36

Вразумете се хора

преди 1 година

Намерете кадри от 2014г. с новоизбраният президент Порошенко,който говори за своите сънародници в Донбас-"За нас ще има работа, за тях не. За нас пенсии ще има, за тях не. За нашите деца и пенсионери ще се грижим, за техните не. Нашите деца ще ходят на детски градини и училища, а техните ще живеят в бомбоубежища. Ето така ще спечелим войната." Киев спря всички социални и пенсионни плащания към Донбас и започна да ги бомбандира и избива всеки ден от тогава до сега. Сега сме страна в това и ние!

35

Анонимен

преди 1 година

Слава на великия Путин! Паметници трябва тука да му се строят!

34

Анонимен

преди 1 година

Това с изпращането на оръжието е само перчене. Все пак ние нямаме какво да пратим и след няколко месеца всички ще са забравили, че са гласували такова нещо.

33

Петров

преди 1 година

язе ви казвАх, забеляза лидера Борисов на среща във Факултето, посветена на международното положение

32

марчето е лудо

преди 1 година

Марчето пак дудне някакви несвързани неща. Да не бяха спирали газта докато не давахме оръжие. Без да сме дали и един куршум на Украйна ни обявиха за вражеска държава. Сега се правят на ощипани. Да си сърбат това дето са дробили.

31

Упадък

преди 1 година

Вакханалията ФАЩ! Покрита с глазура от високопарни красиви речи и обещания, а под повърхността гнил плод. Безпътица, разруха, разврат царува! Отново сме на грешната страна!

30

Анонимен

преди 1 година

Руската армия тотално се издъни в Украйна.

29

Траверсите от ФАЩ

преди 1 година

Траверсите напират! Завладяват всякакви постове, всичко. Морално падение, хаос и разруха. А на фона на това тия изсипаха 60 милиарда за Украйна за да увеличат максимално загубата на човешки животи там.

28

Когнитивното

преди 1 година

Състояние на захаринка е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят ,че са глупави .

27

Анонимен

преди 1 година

А защо изпратихте съветската лелка Митрофанова в България, за да ни обижда ли :))) Ако нашия посланик нарече руснаците крепостни селяни, нема ли и вие да се обидите, или за нас може да се слагат епитети а за вас не :))) Българите разбират от блага дума, не от заплахи и обиди Захарова, ама и ти си една дипломатична, направо шапката да ти падне :))