120

Алооо

преди 1 година

До сега уж биеха украинците, ама ще се окаже че Русия сега ще покаже наистина на какво е способна. Няма да стане с лека ръка то се е видяло. Трябва бърз и суров удар иначе тая война ще си продължава вечно.

119

Истината

преди 1 година

До ще трепа / / Те не са русофили бе, те са ***. Има огромна разлика. Русоробите не знаят абсолютно нищо за Русия, просто или им плащат или са в секта каквато е ***.

118

Анонимен

преди 1 година

Путин не вярва в Бога. Както казва Достоевски "Ако няма Бог (вярва в Бога) всичко е позволено". Путин вижда, че не му остава много, но понеже не вярва в Бога и не го е страх, че като умре ще трябва да дава отговори пред Него на Онзи Свят. Затова може да върши всякакви престъпления. Това не значи, че Там няма да отговаря за всичко, което е извършил. На комунистите това им е трагедията, че като умрат разбират Истината, но вече е късно. Изключително гадни изверги.

117

ИВАН

преди 1 година

С-300 СА ЗЕНИТНИ РАКЕТИ БЕ, ГЛУ ПАЦИ! ЗА КАКВИ УДАРИ ПИШЕТЕ?! А ТИЯ УКРИ СА ПО ПРОСТИ И ОТ НАС! ТОЯ ЗЕЛЕНИЯ ЕВРЕИН ТРЯБВАШЕ ДА СА ГО ЗАСТРЕЛЯЛИ ВЕЧЕ, ТОЙ ЩЕ ИМ УНИЩОЖИ И БЕЗ ТОВА БЕДНАТА ДЪРЖАВА И ЩЕ ГИ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА!

116

Анонимен

преди 1 година

Змията хапе най-подло и злобно, когато знае, че ще и бъде смачкана главата... За съжаление на руските терористи, тези бомбардировки не могат да променят хода на войната. Ха-ха-ха!

115

Анонимен

преди 1 година

"Конгресменът републиканец Пол Госар: НИКОГА повече чуждестранна помощ, особено за финансиране на война, в която не трябва да участваме.Байдън и престъпното му семейство може и да дължат на Зеленски, но Америка не му дължи нищо."

114

Анонимен

преди 1 година

Най-големите бъркачки са заокеанската империя на злото и господарите им от Тел Авив. Ще има руски атом за всички! Укрите, какво да ги мислиш - те са нещаастници, прости слуги на американо-юдейската чуума!

113

Анонимен

преди 1 година

Всички путинофили трябва да се съдят са съучастие в убийство на мирни граждани. Защото който подкрепя един военнопрестъпник носи същата вина като него.

112

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 94. Колкото по-строги санкции за Русия, толкова по корав за Европа.

111

Анонимен

преди 1 година

Догодина Русия ще анексира и Киевсия регион май.

110

Анонимен

преди 1 година

"Действията на Украйна, свързани с организирането на терористичната атака на Кримския мост на 8 октомври, имаха за цел да провокират Русия към такава реакция, която да послужи като претекст за въвличане на западните страни в конфликта. Това мнение изрази във вторник вечерта в ефира на телевизионния канал BFM бившият френски посланик в Москва (2000-2004) Клод Бланшмезон."

109

Анонимен

преди 1 година

Това трябваше да е още първия ден от войната, както правеха САЩ в Ирак, бомби до откат и тогава сухопътна

108

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон ще са следващите!

107

Анонимен

преди 1 година

до117.Успокой се животно.Май много те е яд че Русия нанесе тези масирани ракетни удари.Така става като ядосват Вовата.

106

Анонимен

преди 1 година

Всички *** трябва да се съдят са съучастие в убийство на мирни граждани. Защото който подкрепя един военнопрестъпник носи същата вина като него.

105

до трепача

преди 1 година

да не трепнеш само първи, че който трепне и отнася плувката

104

Анонимен

преди 1 година

Военолюбците от ФАЩ и Еврейския съюз останаха неприятно изненадани от ракетните удари на русия по важни енергийни и военни обекти. С терористичния акт срещу Керченския мост се опитаха да проверят търпимостта на Русия, но не очакваха такива бързи, точни и прецизни удари по Окраина.Следващия път, ако продължат с тая агресия и наглост, ударите трябва да са по Брюксел и Фашингтон!

103

Анонимен

преди 1 година

Уж побеждаваха укрите. Русия едва сега ги започва. Укро желанията и илюзиите, не са факти. Побеждавали били :)

102

Малкия Иванчо

преди 1 година

зобщо давате ли си сметка ,че около нас има хора които подържат режима във вашингтон, неговите съюзници лиз тръс,урсула фон дер люге, изветрелия борел, *** макрон,давате ли си сметка ,че около нас има хора ,които искат нашите деца и внуци да бъдат управлявани от тея психопати

101

Анонимен

преди 1 година

Подлостта на болшевиките е всеизвестна. Както и жестокостта им. Путин явно никога няма да се откаже. Нали помните, че комунистите искаха да направят целият свят комунистически. Сега явно Путин се е върнал на този постулат (ако въобще някога го е изоставил). Демократичният свят не може да разбере Путин, защото те си мислят, че всеки разсъждава като тях. А комунистите на разсъждават така. Светът трябва да удари Путин така, че онзи да не може да дойде на себе си. И де не го оставя докато не пукне.