55

Анонимен

преди 1 година

Словакия е за приемането на Украйна, Словения е против.

54

ЕС са пътници

преди 1 година

Изправени пред красноречив пример за това в лицето на подчинена Украйна, и претърпели вътрешен политически катарзис, Европейските държави ще се принудят да изоставят политиката на монолог и безкрайни санкции, която очевидно води до задънена улица, и да седнат на масата за преговори за да водят конструктивен диалог.

53

до 30

преди 1 година

вие с големите кайсиии защо не сте на фронта?? или сте въвличането ни във войната ама вие да сте клавиатурен боец?:))

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 Аз ще подпиша и декларация, че няма да воювам за Укрия и НАТО, които си търсят войната.

51

Анонимен

преди 1 година

До 26...И понеже така го каза , че никой не те чу, ще ти кажа нещо тайно на ухо .Без да разберат ,,тъ*пите" кравари. България не води ,,скрита" политика .Според твоите думи.Това не е чак толкова умно, че ,,тъ*пите" кравари да не го разгадаят.По скоро хитреца балкански , трябва да му стане ясно .Че изкарат ли го от НАТО....ще му се стъжни битието.Турция има 600 хилядна активна армия.Българив има 25 хиляди гранични туристи и 20 хиляди леворъки полицаи...Сега кой е тъ*п...?

50

do 36

преди 1 година

Грам разум нямаш промит соросоиден мозък! Тази война не е наша!БРАВО господин президент!

49

Целите на Русия

преди 1 година

Степан Бандера понастоящем е дори национален герой в Украйна и има статуи, монументи, както и улици наречени на негово име. Тази порочна практика трябва да бъде прекратена. Една такава абсолютна победа на Русия ще изпрати силен сигнал до всяка една нация в Европа, че войната не е опция в отношенията с Русия. Който излезе с меч срещу Русия бива елиминиран.

48

Анонимен

преди 1 година

Радев е като референдум, не позволява волята на народа да се узурпира от партии държащи един файтон хора с чуждо финансиране да диктуват какво ще става и какво не!!!

47

B&W

преди 1 година

Импийчмънт на тоя прос селянин от Славяново

46

Анонимен

преди 1 година

До 36 Как ще въвлечена България в войната след като е в НАТО ? КЛОУН ? Всяка ракета литнала към нашата територия означава зелена светлина всичките хиляди самолети на Нато да ударят войските на русия? Ти бавно развит ли си ? Русия неложе фа се справи с една Украйна, а според теб ще се справи с 30 от най силните страни в Европа и света ? Хамстер

45

Радев - руски пудел

преди 1 година

Българския интерес е да сме на страната на победителите. Радев ни дърпа към тия дето ще изгубят.

44

Целите на Русия

преди 1 година

Първо, Русия трябва да подчини цяла Украйна и да достигне до НАТО-вските граници, като наред с това изкорени изоснови сегашната политическа система в Украйна. Сегашните управленски структури в страната, които са по същество най-вече анти-Руски, а не про-Украински или про-Европейски, и които стъпват на една мракобесна идеология, вдъхновена от живота и делата на доказаният нацист и военнопрестъпник Степан Бандера, отговорен за бруталното изтребване на на стотици хиляди евреи, поляци и руснаци, трябва да бъдат унищожени до основи.

43

Не

преди 1 година

Всички които искате война отивате доброволци в Украйна никой не ви спира

42

Анонимен

преди 1 година

Абе тролллчета ниедддни, стига сте писали глупости за няколко цента.... Като искате война - идете в украйнското посолство пишете се доброволци и в понеделник сте у влака за Русе,после Румъния и Молдова и след три дни сте на фронта.Аз мобилизация и война в България не искам.Който иска бомби да ходи при азовците

41

Анонимен

преди 1 година

Прав е Радев.

40

Анонимен

преди 1 година

До Не-прав си но лошото е че *** успяха да изплуват отгоре и задушават всичко под себе си.

39

Браво!

преди 1 година

Единствено президентът Радев е на висотата на времето и реален защитник на българските национални интереси!

38

Анонимен

преди 1 година

И Словения е против приемането на Украйна в НАТО.

37

До 32

преди 1 година

Нямаш кайсии ти с твоето севрилно мислене. Да правиш това коеъо ти нареждат или постоянно да се оглеждаш около теб какво правят и да координираш действията си с другите, това е признак на липса на кайсии. И така като гледам във форума има много мнения, които натам бият.

36

Анонимен

преди 1 година

гласувалите за дб с предимство в психиатричната клиника,може и без направление ,как може да има такива ддееббииллии не е истина