20

Адмирации

преди 1 година

Вече прекали! Ти не си наш президент, а се оказва че Байдън, ни е президент! Русия, ще мобилизира, над 1 млн. души, ще смачка Украйна и Полша, и ще прочисти Европа до Португалия! Явно адекватни политици в Болгария, не останаха! За референдум за пресъединяване на България към Руската Федерация, не ни трябва война срещу нашите освободители!

19

от Плевен

преди 1 година

А дали този е още на мнението, че КРИМ е все още ... руски? Отвратен съм него! В каква заблуда съм бил, след като и съм дал своя глас на изборите за този човек. Ужас!

18

ПроСоТо

преди 1 година

г-н Радев,гледайте ПЪРВО дереджето на България,моля!...Оставете ИГРИТЕ на другите !!!....НИТО СМЕ "ФАКТОР",нито сме "Пратеници на Истината" !!!!!!!!....Да гледаме В НАШЕТО СИ КАНЧЕ !!!...Ония да си се оправят сами !

17

Анонимен

преди 1 година

Хаха мечката била непобедима вярвай си на глупостите - ако не беше САЩ да им даде заем - храна, военна техника и всичко през ВСВ още тогава немците щяха да ги смажат.

16

Радев - руски пудел

преди 1 година

Руският пудел Радев ,който припкаше на 4 крака пред Мутрофанова на 6-ти септември (даже снимка има) нещо от някъде да не е намерил топки?

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Руската мечка се оказа смрадлив бобър.

14

Анонимен

преди 1 година

Eто бе изказа се нали ревяхте че само той не се бил изказал от останалите президенти. То няма и какво друго да каже - руснаците в момента си продават колите и каквото имат за да си купят самолетни билети и да не ги пратят утре на смърт

13

Анонимен

преди 1 година

Правилна позиция това застрашава националната сигурност много серьозно

12

Анонимен

преди 1 година

На Путин въобще не му пука от това.Вече е подписал документите за началото на процедурата по присъединяването на Източна Украйна.Ако референдумите са успешни Федерацията ще приеме новите области.Русия става все по могъща а сега са изпратени прозовки на 2 милиона резервисти.Мечката е непобедима.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Български "неутралитет" в момента означава арменски сценарий за България. "Неутрална" България в тези турбулентни времена означава да бъдем пометени от Ердоган, който да си организира няколко референдума в Кърджалийско и Делиорманско, за да "освободи" населението там от "българските нацисти". Единствено НАТО ни спасява от такъв развой. Затова, истинският национален интерес означава България в НАТО. Наистина ли не могат да го проумеят това рубладжиите или просто всички са платени?

10

Анонимен

преди 1 година

И защо ви беше толкова зор *** да се "изкаже"? Е, събра си дружината, рече си дежурните клишета, НИЩО не направи и НИЩО не каза - както обикновено. Най-патетично зададе куп въпроси, на които ТОЙ дължи отговорите след ПРЕВРАТА, ама нищо, де - толкова е ЗАХЛАСНАТ по собствената си "хубост" и сровоблудство, че съвсем е забравил за какво е там.

9

Анонимен

преди 1 година

Да ама генерал Румен Радев в предизборното студио на БНТ заяви, че Крим е Руски. България никога не е признавала референдума в Крим, нито последвалата анексия. Но въпреки това настоящия Президент на България е на мнение, че полуостров Крим е Руска територия

8

Анонимен

преди 1 година

Радев мълчи си тъпан.. арино утре Русия като ги смачка тия и се обърнат нещата като нацистите след втората световна война ще бягаш да, се криеш някъде

7

Анонимен

преди 1 година

Как ше ги признаем като утре ердоган ше спретне референдум и у нас

6

Анонимен

преди 1 година

То никой не е признал и Кримския референдум, ама...

5

до 4

преди 1 година

Българина много добре е обучен :) 500 години ви набиваха че "наведена глава сабя не я сече" :))

4

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо да запазим неутралитет за ставащото в Украйна и без това от нас нищо не зависи.

3

до 1

преди 1 година

Теб никой не те пита защото си никой.

2

Анонимен

преди 1 година

Много ясно

1

ааа

преди 1 година

мен пита ли ме някой??? продажник