22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Явно при диктатурите е така . .За разлика от развитите " демокрации" . Ако се опита даден журналист да напише нещо , различно от официалните версии , мнения на Брюксел , Вашингтон , какво ли ще последва

21

Джони Деп

преди 1 година

До пиратко. Хи-хи, колко скоро? Това не го ли беше написал още преди 7 месеца?

20

Анонимен

преди 1 година

Руската армия е посмешище, руската военна техника, тоже!Не ми се мисли, ако украинците имаха крилати ракети и модерно западно оръжие.Не Крим, цяла Русия могат да превземат.

19

Анонимен

преди 1 година

До ЦИ(Р)К Москва -------- Според теб , на реферндума в Крим , хората са били заставяни под смъртна угроза , да гласуват . А на самото гласуване е било пълно с военни , насочили оръжия към хората . И са наблюдавали самото гласуване .Ако не е коректно , какво е следвало ? В ерата на мобилните телефони с камери и друга подобна техника лесно се снима .Къде са хилядите видеа . Къде са доказателствата

18

До Дьо Гол

преди 1 година

Ми тя Украйна вече е разорена, всеки месец дефицит -9 милиарда долара, Запада и дава само 1 милиард на месец, печатат само пари и са до хипер инфлация! А щетите от войната са 1 трилион долара..

17

Гьобелс

преди 1 година

До Василевский. А това сам ли го измисли или го чу по някой кремълски канал?

16

Дьо Гол

преди 1 година

До Василев Абе, другарю джамджия, да не си мислиш, че Запада ще остави Просия да разорява Украйна, ако войната се проточи?

15

гледна точка

преди 1 година

"Не сте един народ". Да няма скоро референдум за присъединяване на русия към Украйна. Хи-хи-хи.

14

Анонимен

преди 1 година

Референдум е възможен ЕДИНСТВЕНО сред ГРАМОТЕН народ. Такъв в Българие НЕ къществува. Справка: От 900 училища в страната 300 са с оценка ДВОЙКА на матурата след 12-ти клас. Две трети са с функционална неграмотност - сиреч, знаят буквите, но не ги свързват в думи, не сварзвът думите в изречение, нито пък схващат смисъла на изречението. Такива ли *** предричат съдбата ни в РЕФЕРУНДУМА?

13

toti

преди 1 година

До края на месеца Руските бойничета ще се приберат живи и здрави в къщи,щото не разбират срещо какъв противник воюват и цсета се видя ги проклина,което е логично завършек на войната !!! Путин както Хитлер не му остава друга съдба........

12

ЦИ(Р)К Москва

преди 1 година

Ами, няма да има референдуми, защото не е изпълнено основното условие на всяка една диктатура: референдум се провежда само под дулата на автомати. Тъй като руските терористи не могат да гарантират на избирателите, че ще могат да "охраняват" референдума, а оттам и резултата може да не е какъвто го очакват, и затова референдумите се отменят засега. Ако пак овладеят териториите така, че да могат под дулата на автоматите си да ги проведат, тогава пак ще ги "организират".

11

Пиратко

преди 1 година

Скоро от Киев ще останат само руини

10

Анонимен

преди 1 година

Зa paзлиja oт тeзи в Шотландия и Kaтaлyня, ли?

9

Анонимен

преди 1 година

До 5 Медуза е сайт и е пълна мистерия защо Кремъл не е спряло този сайт както и ЮТуб, в който освен руска пропаганда, руснаците може да видят и други гледни точки за всичко.

8

интересно

преди 1 година

До Анонимен 4 Според теб какво време да се използва , когато нещо се отнася за бъдещи действия

7

до 4

преди 1 година

Няма бъдещо време. Референдумите никой не е казвал, че ще бъдат септември месец. Причината е много проста. Мислиш, че хората в Лисичанск и Донецк няма да искат към Русия, след като украинската армия всеки ден стреля със забранени бомби върху градовете срещу цивилните? Реалната причина за забавянето е точно риска от удари на украинските нацисти върху центровете, където би се провел референдума.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще има референдуми на година, за оставане на Чечения, Татрстан, Башкифия и др. републики в състава на РФ.

5

Анонимен

преди 1 година

Опозиционно издание " Медуза" ??? Ама нали според умнокрасивите в Русия има диктатура . Как тогава съществува "Медуза" . Че в "демократичния " ЕС забраниха редица руски медии . Мноооооооооого странннноооооо , ама мноооооооого . А как е Навални , пуска ли клипове от карцера . Асандж ще има ли телефон с камера в американския затвор ..... и това е мноооооооого странннноооооо

4

Анонимен

преди 1 година

До БългаринПак бъдеще време. Любимото на русофилите. Не искате да говорите какво става сега, защо ли.

3

Анонимен

преди 1 година

До Референдум Да ги натоварим, ама те половината са в Западна Европа на гурбет. Нещо не искат да ходят към тези прекрасна руска земя.