47

Анонимен

преди 1 година

Мейстер Путин ги клати с минимални усилия, икономична работа.

46

Анонимен

преди 1 година

лелеее като се сетя за Афганистан и се напиквам от смях..с тези елитни натовски войски и много милядни модерни оръжия ... а талибаните със шмайзери попиляха американците ..смях смях

45

Споко

преди 1 година

Споко, западът ще победи а Русия ще загуби, защото западът е на страната на доброто, а Русия е Мордор, империята на злото, още Толкин ги описа във "Властелина на пръстена" като империята на злото от изток. А както знаем, доброто винаги побеждава. Западната цивилизация е по-добрата цивилизация, Русия е дива азиатска държава. Западните ценности ще победят, доброто ще победи, това е НЕИЗБЕЖНО, защото иначе ще излезе, че светът е несправедлив.

44

Анонимен

преди 1 година

Това може да излезе само от устата на идиократизиран хамериканец.

43

Долно Зеле фейк

преди 1 година

Три листа безсмислени недоказани измислици. А всъщност положението за нацистите на Източния фронт е все по плачевно. Снощи руските части са освободили 5 (пет) населени места в Донбас. Те са Дача, Зайцево, Красногоровка, Тоненкое и Марийнка. И това по време на "застоя" на руската армия според западните медии. А вие си вервайте на пропагандата от Козяк че Русия ще се срине. Военната индустрия там работи на пълни обороти 24/7. Мислете от сега какво ще лъжете когато Русия освободи Донбас и Харков !

42

Топовен

преди 1 година

Разбира се, че руснаците имат разрушителни оръжия, но това би имало значение ако ги притежаваха само те. Към момента никой не се нуждае от пълномащабна война, особено Китай, а дори и Русия. Путин твърди, че вървим към нов световен ред, той само удря с щика по пукнатините на съвремието и ускорява историята. Дните на безвремието свършиха. След Перестройката Русия се провали напълно и сега търси някакъв реванш, но нито демографски, нито технологично има перспективата да бъде това за което мечтае.

41

Анонимен

преди 1 година

Дали Русия е достигнала максимума си.... че тя русия още загрява хахахахаха... нито война е обявила, нито мобилизация..

40

Това е абсурдно!

преди 1 година

Каква е ползата да членуваме в един фашистки съюз, където върхушката в Брюксел ни принуждава насилствено да обедняваме и да студуваме за да подкрепяме някакъв народ от наркомани и нацисти коиото под давлението на САЩ избиват собсвеното си рускоговорящо население.

39

Анонимен

преди 1 година

Спомнете си, Путин каза: "Още не сме започнали".

38

Анонимен

преди 1 година

Украйна е като лапе, което се опитва да удари по-голям батно, но баткото го държи за главата с едната ръка, а лапето удря във въздуха.

37

Украйна

преди 1 година

Държава терорист. Наркомани, убийци и нацисти. Ама ще кажат - САЩ ни наложиха тези нацисти и наркомани! Не момчета, вие сами си ги избрахте. Украйна загуби правото си да съществува и ще изчезне като държава в този и сегашен вид.

36

Анонимен

преди 1 година

РФ използва около 10% от възможностите си срещу Укрия подкрепяна от цялото НАТО.

35

Анонимен

преди 1 година

Путин помля оръжията на западняците, не им остана за тях, всичко изпратиха в Украйна. А тези които не помля, украинците му ги продават на черно, Путин има пари, западняците се ръсят за газ (ще се отказват, ха ха хааа), Газпром прави рекордни печалби!

34

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да обясни, ама спокойно, по каква логика ще си на страната на агресора? По каква логика ще симпатизираш нна цивилизация в пъти по-лоша от западната, доказано и от обективни данни и от пряки преживявания на пътуващи българи? За някакъв особен социален мазохизъм ли става дума? Наистина ли искате да живеете зад желязната завеса, да нямате права, да се молите за изходяща виза до съседна страна?

33

Георги Бъчваров

преди 1 година

Все повече хора в Русия вече не вярват в дивотиите за фашизъм и нацизъм в Украйна и осъзнават, че тази жестока война е алчна прищявка на олиграсите в Кремъл.

32

ми що бе

преди 1 година

джавелини, гаубици, химарси-мимарси, 100 милиарда долара финансиране не помогнаха ли? Сега това ли е новата мантра - достигнала ли е Русия максимума? Намерил ли е ЕС газ и енергии?

31

Анонимен

преди 1 година

Много е пресилено да се говори за ударна военна мощ у Русия, но ми направи впечатление размера на неспазване на противопожарните правила и особено правилата за тютюнопушене по руските военни кораби и обекти. НАТО също беше впечатлено от прекаленото разхвърляне на неугасени фасове по руски военни складове и летища. Та чак дохвърчаха фасове до складовете с муниции на Емилиян Гебрев в България.

30

Анонимен

преди 1 година

Че дори не са почвали .

29

ф

преди 1 година

Ся идват Иранските дронове и Еритрейските черешови топчета и глей ко стаа

28

Анонимен

преди 1 година

Ами ако Русия обяви война на Украйна и всеобща мобилизация? Тогава дали ще се увеличи ударната и мощ? Ами ако поиска помощ от Беларус и Казахстан? Въобще как я мислите тая работа?