119

Анонимен

преди 1 година

Поне руснаците сами си пращат за войната в Украйна с живот и пари, а ни ни карат нас и цяла Европа да им плащаме войната като САЩ!

118

Анонимен

преди 1 година

До коментиращите, вижте, русофилите дори не знаят, че моста до Крим се нарича Керченский Мост. Ако се чудите защо няма реакция на писанията ви, то това е защото русофилите са мегаПрости и нищо не знаят, дори името на Кримския мост. Иначе 48 часа нон-стоп може да ви занимават с псевдодоказателства потвърждаващи, че Крим бил руски.

117

Анонимен

преди 1 година

Сто овце не правят един кон. Запомнете тази стара мъдрост. Е и какво ако си увеличат калпавите ракети 10 пъти? Просто ще имат десет пъти повече калпави ракети. Войните се изместват вече към войни на технологии. Времето на Суворов и жертването на хиляди крепостни отмина. Атаката на Киев го показа. Поняли?

116

Анонимен

преди 1 година

Ти не можеш да си платиш тоалетната хартия с която си бършеш гъзo. Бил плащал той, умника.

115

До руски лаптоп

преди 1 година

То в един лаптоп не е само процесора, има чипсет, дисплей, батерия, клавиатура, различни други чипове, болтчета... все неща които рашаните ги нямат.

114

Анонимен

преди 1 година

Украйна фалира преди две седмици, намалиха и кредитния рейтинг на фалит! 60% от доходити които и липсват за бюджет плащаме САЩ, ЕС и ние!

113

Анонимен

преди 1 година

Жалка държавица и армийка.!0на западни фирми ще спечелят войната за Украйна водени Локхийд-Мартин,а какво ще стане ,ако се впрегне целият западен промишлен потенциал.На капитулацията няма да дойдат американците,най вероятно техен агент за Източна Европа.Индиец или Пакистанец.

112

Руски лаптоп

преди 1 година

Като процесор в Bitblaze ще бъде инсталиран чип от серията Baikal M. Това използва Cortex-A57 ARM ядра от 2012 г.. През следващите няколко месеца трябва да започне производството на лаптопа от Русия. Трябва да излезе първа партида от около 1000 броя . Твърди се, че цената е 100 000 рубли. Преизчислено, това в момента е около 1590 евро , което в момента се счита за непосилно за обикновените граждани на Руси.

111

Анонимен

преди 1 година

На планове са много силни, реализацията им куца. Плана беше Киев да завземат за 1 седмица

110

Анонимен

преди 1 година

Относно керченския мост, првдполагм някъде за септември е планиран. Ще стане отново случайно, пак някой ще палне цигара и ще се срути моста. Те затова минздаров предупреждава, че курение вредно для здаровя, *** не слушат руснаците. Сумати нещо изгоря така напоследък.

109

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Евстатиев каза в предаването на Соловьв. че Русия не трябва да прави разлика между нацистките батальони и редовната украинска армия.

108

ВЕСЕЛИН 7112136860

преди 1 година

Това,което се осъшествява е презаселване на евреите оо света. Никакви войни не се водят. Лъже се,че има война и в случаят на ортаците Зеленски и Путин. Едни евреи отиват ба друго място,с на тяхно място идват едикои си. Великият и Божествен Единствен по Величие Кан Тервел разби опитът им да направят същото по Негово време.Путин и Зелвнски,Тръмп и Байдън са в коалиция срещу нас Човешките същества. Предстои масиво търсене на убежище от страна на сърби,под предтекст,че не са съгласни с дадена полити

107

Украйна

преди 1 година

Народ от престъпници. Държава от наркомани, убийци и нацисти. Ама ще кажат - САЩ ни наложиха тези нацисти и наркомани! Не момчета, вие сами си ги избрахте. Украйна загуби правото си да съществува и ще изчесзна като държав от географската карта.

106

Анонимен

преди 1 година

Путин ще намери работа на руснаците във военните заводи. Работа в Сибир. Ще има работа.

105

Гадняр

преди 1 година

Войната ще продължи дълго, не защото Русия не може да нападне масирано или Запада да даде повече модерни оръжия на Украйна. Войната в момента е най-вече икономическа. Американците имат голяма финансова изгода от нея. Печелят от нефт, газ, оръжия... Единствената полза, която Европа може да извлече е по-бързо ти модернизиране на индустрията и енергетиката с нови технологии и намаляване нуждата от нефт и газ. Иначе обикновените хора страдат най-много, както при всяка друга война/криза

104

Анонимен

преди 1 година

Черно, бакелитово, четвъртито, грамадно, грозно и не влиза в ГЗ. Що е то? Руски уред за пъхане в ГЗ. Всичката им индустрия е такава на 0pkите.

103

Мурат

преди 1 година

Остава керченския мост.Предположения,кога ще гръмне?

102

Путин

преди 1 година

Три дни и Украйна е руска, поняли!?

101

Зелен Демократ

преди 1 година

Така, спешъл оперейшъна срещу евро-хамериканския поразглезен *** ще се проточи, кеф! Надявам се силно простолюдието още да вярва и да спори за измамата наречена война, всъщност няма как да се сбием със себе си, поне не на този етап, първо вие сте на мушката;) Ваксинирайте се!

100

Анонимен

преди 1 година

Москва мобилизира индустрията си аахаххаххахахахаххахахха не можах да прочета до края. Москва и индустрия хахаххахаххаххахахахахххаххахах аххахах ах ха хаха аах качествен виц! Браво!