118

БАНко

преди 1 година

ПУТИН ЩЕ ИМА РЕЙТИНГА НА БАЙДЪНЧО , КОГАТО КАТО НЕГО СЕ СПЪВА ,ЗДРАВИСВА С ИЗВЪНЗЕМНИ И ЖЕНА МУ МУ ОБЛИЧА САКОТО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА !!!

117

Стефка

преди 1 година

След година управление на Възраждане, одобрението за Костадинов, минимум 88%

116

Анонимен

преди 1 година

Байдън, Шолц, Микрон, Киро и падналите Джонсън и Драги завиждат за такъв резултат! Тях всички ги недолюбват!

115

ъъъ

преди 1 година

Болен народ

114

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 106 - иска се също и крепостни селяни, ГУЛАГ, силна милиция и никакво право на мнение различно от това на Бащицата. Тая картина не е много нова за Русия. Ако четеш Толстой, Гогол и ред други руски писатели, ще разбереш, че това е закодирано в гените на руснака. Дали Екатерина ще смачка Емилиан Пугачов, дали Петър ще обръсне брадите на велможите или Иосиф Сталин ще прати половината Русия в Сибир - това е част от културата им.

113

Анонимен

преди 1 година

Всеруския център за изследване ,е какво да пишат ,ако не искат да пишат от Сибир ?

112

81

преди 1 година

81% мътрви души изчислени от политбюро , поведените научиха повече от победителите и са много по добре от тях , горката русия ит 1917 е подложена на терор от болшевишките голтаци и престъпници като ленин дърт сигилистик и сталин конекрадец избил семейството си жалко за добрите хора и душа

111

До Путин помни

преди 1 година

Къде сяда, ама треперят ръчичките на ръбовете.....

110

.!.

преди 1 година

:)))))))))))))))))))))))))))))))) Значи това изследване според путин всички харесват путин! :)))))))))) дааам виждали сме го това! Навремето по комунистическо време тука в България се провеждаха избори! и на всиките проведени избори в България по онова време винага ама винаги гласуваха над 95% веднъж даже бяха гласували 99% от населението на БГ и винаги ама винаги БКП печелеше с поне 97% от гласовете! Та и тука така! :))))))))))

109

КОГАТО ФАКТИТЕ

преди 1 година

Когато фактите говорят - американофилите му чат! :)

108

На запад знаят ли?

преди 1 година

Че там още чакат руснаците да го свалят! :):)

107

БАНко

преди 1 година

МАЙОРА , ЗНАЕШ ЛИ ,, КАКВО Е СССР " , КАКЪВ СЪЮЗ , НА КОЛКО ДЪРЖАВИ ???

106

Еее

преди 1 година

Клоуни

105

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо лошо в този резултат.Какъвто Путин такъв и народа.Интересно е след капитулацията и наложените репарации резултата ще се промени ли?

104

Анонимен

преди 1 година

Е поне Путин си спомня името си и къде да седне хахаха

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104 "Някой друг , освен русофилите вярва ли на paшистката пропаганда...?" Тук вече се налага да те коригирам. Те КАТЕГОРИЧНО НЕ ВЯРВАТ на пропагандата, която приобутват, но както обичат да се изразяват "просто не им остава избор" :))))) освен да лъжат и да се правят, че си вярват :)))

102

Путин

преди 1 година

Само че, аз го определям този процент.

101

Анонимен

преди 1 година

Ще се повиши разбира се - ВЕЛИК и ИСТИНСКИ ПОЛИТИК който няма как да надиграете , защото за това се иска акъл и способности а не празни приказки и невежество !!

100

Лаврентий Берия

преди 1 година

До БАНко - междувременно, ти верно ли се казваш "БАНко"? Странно име! Разбира се, че указа на Ленин е "фалшив". Фалшива е и цялата европейска история, която не е одобрена лично от Путин! Да вземе примерно азбуката на която пишат руснаците - много ясно е, че е Северно Македонска! Тея спекулации с братята византийци които са я създали по поръчка на Българската държава и Българския цар е време да бъдат заличени! С танкове! Още по добре с крилати ракети! Като няма държава, и претнции няма да има!

99

Анонимен

преди 1 година

Някой друг , освен русофилите вярва ли на paшистката пропаганда...?