31

Мнение

преди 1 година

Един шеф на КПКОМПИ трябва да бъде точно като Бойко Рашков, юрист по наказателно право, университетски преподавател, бил е директор на НСС, заместник министър по правосъдието, министър на вътрешните работи. Гешев може само да се учи от него.

30

...

преди 1 година

За Бойко е много по добре (но за България не е) да има още едно мимолетно правителство, резултатът му на следващите избори ще е още по голям, ще може само с дпс да направи мнозинстео;)

29

Промяната ми харесва

преди 1 година

След Бойко, г-н Рашков трябва да арестува зрелищно Ива Николова и Недялко Недялков - на жълтите павета по корем и после в Бай Ставри без съд и присъда.

28

Анонимен

преди 1 година

Вече спокойно мога да кажа, че в държавата цари шуробаджанащина и да си затананикам една песен за едни камъни дето падата и едно Ленче. Иначе само някой с ментални отклонения би подкрепил откровени груби лъжци и доказано измамници Киро и Рашков.

27

Възмутен

преди 1 година

До Истинатаха-ха-ха, с 21 имота вече, ама разбира се компетентен в кражби и продажби. Дърт пръч

26

пенсионер

преди 1 година

умните и красивите ако знаят колко е прав Борисов , ше отидат пред НС и ше попилеят всички партии нарекли се промянаджии .

25

мак

преди 1 година

Не разбрах, защо е толкова сигурен, че ако беше той на власт, щеше да имаме евтинийка и никаква криза нямаше да му попречи. Самовлюбен подъл индивид.

24

Ау

преди 1 година

Пенсията Рашков, пенсионира маса народ в МВР, за да набута свои хора там! Самият той фъфкащ нелицеприятен пенсионер.... Този иска да е в КПКОНПИ, за да си прикрие собствените кражби, имотите.... Господ ще ти ги остави тука. Егати алчното к.п.ле

23

Анонимен

преди 1 година

В момента КОНПИ разследва Рашков, как Рашков ще разследва себе си

22

Гузен

преди 1 година

негонен бяга.

21

БАЧКАТОР

преди 1 година

Бойко, много грешки си допуснал, но при теб се живееше. Голяма глупост направихме с това ПП, на другите избори за себе си ще я поправя

20

...

преди 1 година

Никой няма да има нищо против да затворят Буци в панделата и да го разнасят като панаирджийска мечка за урок на подобните му феодали. По принцип видяхме колко хора скочиха да го защитят при първия арест. Дали имаше и 300 човека... На никой не му дреме за Боко.

19

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

Тиквата ограден МИЛИАРДИ от бедния български народ и ги ската в чекмеджета, ракли и гардероби, сега плаща на продажните попове!!! Шайката ГРОБ-сДС отива на бунището на историята, а крадливите шайкаджии - в ПАНДЕЛАТА!!!

18

Истината

преди 1 година

Тези, които имат злоупотреби с власт и корупционни схеми не искат Рашков за шеф на КПКОМПИ, защото е компетентен и неподкупен.

17

детство

преди 1 година

Рашков от с. Фотовище до Рибново само турски помагачи помаци.

16

Анонимен

преди 1 година

"Празни мисли на празен човек !"

15

Иван

преди 1 година

Най-големият лъжец, измамник и крадец е Бойко Методиев Борисов. Ако има някой, който трябва да лежи много години (а може би и до живот), това трябва да е той. Колко хиляди живота е съсипал този? Вижте здравната система, вижте как хората умират без да може да им се окаже адекватна помощ, вижте съдебната система, вижте полицията или пък ВИК дружествата!! Където и да погледнете всичко е батак. 800.000 по-малко население за 12 години, добре ли е?

14

Анонимен

преди 1 година

Бойко при теб беше много добре, ще гласувам за Герб на изборите

13

Подъл и гаден

преди 1 година

От кои "пари на герб" са дарили на храма, от незаконно надвзетите партийни субсидии или от черната каса за купуване на гласове за изборите?

12

Анонимен

преди 1 година

Кой ромски хубавец ни вкара в "свободния европейски пазар" на тока? За един приятел питам.