31

Българка

преди 16 години

Браво на момчетата!Господ здраве да ви дава!!!Гласувам за Атака от както стана политическа сила и ще продължавам ,защото може на моменти Атака да е доста крайна във възгледите си но все правят нещо като в случая ,а не седият да лижат вмирисаните турски !Марш в турция гадна ***-вие сте маймуноподобни не сте хора!Дано се изчисти БЪЛГАРИЯ от тези долни, ***,*** и гнусни ***!!!!!!!!!!!!!!

30

Сара

преди 16 години

Не разбирам как хулиганска постъпка като тази може да намира одобрение.Безмозъчни типове, скрити зад клавиатурите ръсят закани да се разправят с тоя или оня. Ако и то другата страна им отговори също такъв - хвърчат плюнки. Това е безобразие - както поведението на хулиганстващите така и на тези форумни храбреци.

29

преди 16 години

Tova ne sa go napravili ot ATAKA,no pohvalno e,naroda vze da se probujda,samo taka!!!Ia vie "kosmopolit4eta" ebani 6vester4eta idete v Turciq da vikate za BG otbor,da vidim dali 6te ste jivi..Na6eto ne e tolerantnost,a mazohizam...Samo boy po nebalgarite!!!ATAKA!!!

28

Anonimna

преди 16 години

с игла ще промушваме такива като теб 26, хиляди хора чакаме Атака да ни подведат и ще го направим - ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ

27

Очевадец

преди 16 години

Да те прободат в *** хамиларите ,с кожената игла....Опс,май вече са те проболи...

26

Очевидец

преди 16 години

Типовете от Атака трябва да бъдат промушвани с игла право в сърцето. *** комунистическа ***!

25

преди 16 години

В Момчилград има общообразователно ислямско училище с изучаване на корана и признато от министерството ни за какво повече да говорим...

24

преди 16 години

личи ти турската простотия това , че само управниците в България ви позволяват да си правите каквото искате неузначава , че сте си в турция каде го има това другаде .....

23

Anonimna

преди 16 години

.... и престанете да обиждате хората на Волен, че са *** - всички вие сте и нагаждаци - знаете само да се дупите на *** турци, нищо българско и мъжко не притежавате!!!!

22

преди 16 години

Malko sa gi bili,samo taka,derzaite!!!

21

Знаещ

преди 16 години

Как може " SS " отряди на нападат хора които гледат ЦАР ФУТБОЛ ? Това под носа на заспалите полицай и пред НДК. Срам,срам и пак срам!!! Като искат да се бият - да ходят да се бият с такива като тях ,а не с мъже на средна възраст и жени.

20

Anonimna

преди 16 години

Доколкото знам в ръководството на съседна Турция няма нито един българин, а какво става с нашата РОДНА БЪЛГАРИЯ - обикновените турци не са виновни, спомнете си как сме живяли в разбирателство с тях, ВИНОВНИ СА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ които допуснаха ордата на Доган в ръководството на страната ни - не съм националистка - както казвате, че са хората от АТАКА - но ако има избори аз ще гласувам за тях - ВЪН ТУРЦИ И ДОЛУ РЪЦЕТЕ ИМ ОТ МОЯТА СТРАНА - да си отиват в Турция и да си ръководят тяхната държава а не моята - САМО АТАКА - НИЕ СМЕ С ВАС. ИЗЧИСТЕТЕ СТРАНАТА НИ ОТ ТУРСКИТЕ ФЕСОВЕ.

19

Гаврил Хлътев

преди 16 години

Никой не обича маймуните анадолски: "На турецкие закусочные в Дрездене напали вандалыВ немецком городе Дрезден две турецкие закусочные, торгующие шаурмой, подверглись нападению вандалов, сообщает AFP. Инцидент произошел вскоре после окончания полуфинального матча Чемпионата Европы между Германией и Турцией, в котором победу одержали немецкие футболисты. По словам представителя немецкой полиции, в ходе нападения группы из 30-50 хулиганов несколько человек получили ранения, а закусочным был нанесен существенный материальный ущерб. Он также добавил, что поблизости находились люди, которые не вмешиваясь наблюдали за происходящим. Турецкая диаспора является наиболее многочисленной в Германии и насчитывает почти три миллиона человек, напоминает агентство. Нападения на представителей национальных меньшиств происходят в Дрездене довольно часто. Кроме того отмечается, что среди многих горожан распространены крайне правые взгляды."

18

malen4o

преди 16 години

На атака не и остава много така, че нека да си прави квото ще, подобна безобразица може да направи само един ГЕЙАТАК :) хахахаха *** на ВОЛЕН

17

преди 16 години

tova e napulno logi4na reakcia,ne ia osujdaite.taka triabva.turcite 6te padnat ot vlast mnogo skoro

16

преди 16 години

Бях решил да гласувам за Герб, но напоследък АТАКА започнаха да ми допадат, не с тази акция,просто доказват, че държат на България

15

преди 16 години

Ако си мислите че това го е направила "АТАКА"се лъжете. Групата на Бойко Борисов го направи защото започна да губи позиции на ГЕРБ.ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ЗАПАЛ БЪЛГАРИНО.ИДВА ОЩЕ 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО !!!!!!

14

SkinHead

преди 16 години

номер 7 всеки е отворен скрит зад монитора ама като ни се изпречите очи в очи ревете кат новородени *** комунисти , анархисти и *** малцинства вън от България ......България над всичко

13

руро

преди 16 години

ПИЧОВЕТЕ, КОИТО БИХА ТУРЦТЕ, НЕ СА СИМПАТИЗАНТИ НА АТАКА.ТЕ СА ОТ ГВАРДИЯТА НА БОЯН РАСАТЕ - БЪЛГАРСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ.ТОВА С ФАНЕЛКИТЕ БЕШЕ ЗА ПРОВОКАЦИЯ.

12

васко

преди 16 години

стига с тая атака . в.сидеров е *** .опознайте го добре.*** е ***.вижте му досието.