61

Анонимен

преди 2 години

Не разбирате ли, че проблема не е в украинците, а отново в корупцията в България. ЕС отпуска пари, в България се окраждат 90% от тези пари, с другите 10% се прави палатков лагер, където на всеки му е ясно, че никой не иска да отиде. И така българина си мисли, че украинците са нагли и искат лукс, когато всъщност този 'лукс' е окраден от корумпирани българи :)

60

Бонго Бонго

преди 2 години

В 5 звездните хотели ли, където нито дядовци ни и бабите ни и родителите ни, можаха да видят????Спете навън, сега е топло, горите са ни големи, ползвайте тоалетните в гората и се бършете с листа и запазете за зимата. Детски кът е хубаво място в гората. Там е по добре. Напуснете центъра за тези, които ще ги ценят неблагодарници?!!!!

59

Прави са

преди 2 години

Нали ги видях тези лагери. Това е обидно за братския украински народ.

58

Анонимен

преди 2 години

Буквално преди минути гледах една жена как си брои стотинките и си купя кисело мляко и хляб. А тия неблагодарници мрънкат!

57

Анонимен

преди 2 години

Мии, довиждане значи

56

Българин

преди 2 години

Засрамете се от коментарите си бе, вие хора ли сте въобще? Вървете вие да живеете в контейнери. Това са майки с деца и възрастни хора, не млади талибани. Много от тях са с български корени. И пак да попитам калинката, къде отидоха 140-те милиона евро които ЕС даде за настаняване на бежанците? Някои могат да смятат все още 20 евро за 90 дни по 50 000 (колкото са бежанците по хотелите) Къде са останалите 50 милиона?

55

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината с бежанците сме един дол-дренки. Нито те могат да се изправят на крака и да изгонят окупиралите ги англо-саксони и корумпираните от тях олигарси, нито ние. Братя по съдба. Вместо да гоним укрите е редно да изгоним политиците, ама демокрация баце... 10% от народа престъпници в костюми, а затворниците в хоум-офис... А некои викаха, че по време на социализма било зле... 1% от народа беше в Белене, а останалите 95% от простолюдието живеехме на отключена врата.

54

пейо

преди 2 години

В западна укр война няма. Дори и в Киев вече живота се нормализира. ДА си ги прибират и да си ги гледат там.

53

!!!!!!!!!!!!!!

преди 2 години

Марш към Азовстал, там в бункерите под земята Путин ще ви оправи без храна, без вода, без въздух. Ще се молите мръсни фашисти нагли за една водородна бомбичка, че да ви прати там където ви е мястото

52

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, ние сме си така в шок от години! Добре дошли в америкатоевропейската любов и братство!

51

Анонимен

преди 2 години

Неграмотната министърка уж бика вицепремиер по ефективно управление, а какви глупости твори

50

украинец

преди 2 години

5 звезден лукс с фризьор и маникюрист, нищо друго не приемаме. В голяма нужда сме за лукс.

49

Анонимен

преди 2 години

Дори и apaбеските не се оплакват, отварят дюнерджийници на всеки ъгъл, предпазват ни от терактове и т.н. Xoxлите за 5 стотинки работа не могат да свършат. Знаят само в 4 звездно хотелче на първа линия с месо, сешоар...

48

мак

преди 2 години

Цитирайте повече такива изказвания на "шокирани" украинци, та да видим, какви тарикати са. Нали са избягали от бомби, а тук няма война. Да не се правят на наивни и че са им казали, че ще живеят по хотелите с години. Държавата им осигурява всичко необходимо, дори и по лагери, затова нямат право на избор. Освен да се върнат при лукса в родината им.

47

Анонимен

преди 2 години

Кравофилите в Укрия.

46

Анонимен

преди 2 години

Айде тогава куфарчето и за Украйна,нахалници!

45

Бонго Бонго

преди 2 години

"Да не бил луд". Като малки бяхме толкова бедни, че топлихме вода с барзовари и над корито с буркан ме къпаха родителите ми. А тоя да не е бил луд...господа украинци, трябва да сте супер благодарни, вашите условия са лукс, пред това, което моето поколение премина. Ако не сте луди, връщайте се във вас. Там руснаците ще ви дадат луксозни ковчези...много е тежко да чуя, че не сте доволни и неблагодарни. Приехме ви с разбиране и дадохме всичко най- доброто за вас. Вие какво очаквате да ви държат в

44

Лекар

преди 2 години

Ама ако искате бе, иначе чемодан вокзал киiв

43

Анонимен

преди 2 години

И българите са в шок от двуцифрената инфлация ама мълчат а тези ревът че им прекъсват почивката, в Спа хотелите

42

Анонимен

преди 2 години

Наглеци!