66

До пияницата

преди 2 години

Оф, вечно компетентния по всички световни и вселенски въпроси форумен плъх се появи

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Винаги ми е приятно да чета самозаблудите на русофилите, за да видя докъде са стигнали с паралелната реалност. Междувременно, САЩ е основен търговски партньор на Мексико и Аржентина, Виетнам е основен хъб за производство на американски и европейски стоки, а северноафриканските държави засилват сътрудничеството си с Италия, Франция и Испания в областта на енергийните ресурси. Южна Африка пък открай време е надеждна част от Запада, включително във военно отношение.

64

ааа

преди 2 години

ААА..., пак ли? Мокри сънища на бг халтуртрегери. РУСИЯ СИ Е САМОДОСТАТЪЧНА и ГОРДА.

63

До 55

преди 2 години

И без САЩ може.И това ще е голямо облекчение

62

Анонимен

преди 2 години

Дееееба и експертите ви безполезни....

61

пияница мистик

преди 2 години

До 41 === Глупости на търкалета. Тук май 95% от коемнтиращите коментират само по заглавието без да четат :))) А случайно, дрогарю, да прочете новината отпреди 3 дена, че Китай заяви, че има нужда от определено количество газ и повече няма да купува? И в такъв случай Пyтлеpистан след като Европа спре изцяло да купува газ от джуджето ще се наложи да го изгарят, защото не може да се спре добива. Добива не бил чешма да му врътнеш излаза на газ от залежа? А? Пропусна тази новина май :))))

60

Вили

преди 2 години

До газта е бумерангТи явно си беден!Богат човек не си дава парите в неизгодни сделки!По скоро ще свали чуждите пионки като Кирчо!

59

алоо

преди 2 години

"Един ден Русия ще се моли на държавите да получават газ и от нея".Ей, експертчето, Хамерика заедно с сателитите си в Европа са във тиха (студена) война със СССР(Русия) от 70 и кусур години.Смяташ ли ако имаше варианти,по изгодни, нямаше да се заобиколи Русия през всичкото това време?!?

58

Без да съм експерт

преди 2 години

Някой да му каже на този "експерт" че Русия това нещо го е предвидила и то още преди години.

57

Пп

преди 2 години

Това трябва да ни успокоява при хляб-2,50 ли и домати- 6 лв

56

газта е бумеранг

преди 2 години

Без газ русия е обречена! ЕС е богат и ще си намери алтернативни източници. Но русия няма какво да го прави, ако не го продава!

55

До37

преди 2 години

Китай. Бил ли си там. Работил ли си там?Ако не, просто идея си нямаш...

54

Анонимен

преди 2 години

Силата на Русия и Китай се състои в това, че САЩ и Европа през последните векове са се опитвали да колонизират почти 3/4 от света, заради което от Мексико до Аржентина, от Либия до Южна Африка, от Сирия до Виетнам на длъж и на шир хората масово ненавиждат англо-саксоните. Медиите могат да пишат каквото си искат, но НАТО е ненавиждана организация от над 3/4 от населението по земята. Като дори в самото НАТО над 30% от живеещите говорят против политиката на алианса щото знаем как работи НАТО.

53

Мда

преди 2 години

Света може без раша!!! Земята ще продължи да се върти!!!!!

52

Българ

преди 2 години

Ресурси се изчерпват,печатането на пари никога сега какво викахте,че не ви чувам!

51

Анонимен

преди 2 години

Всичко е шмети капели, акциите на Газпром, са собственост на Родшилд.

50

Анонимен

преди 2 години

До Един ден... "Този един ден е много далече и няма да е в нашия живот. И няма Русия да се моли а Европа ще и се моли."------------ИСТИНАТА!

49

Криза подир криза

преди 2 години

Това само бъдещата пазарната икономика,и бъдещи войни в близкият Изток може да покаже а вие със вашите изявления сте точно като врачките от тв7!И май.ната ти дето си ми използвал ника!Ядрен взрив крий се под масата!

48

Щурец и мравка

преди 2 години

А когато сняг забръска,. що ще правиш ти зимъска?

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "когато спрат на най-големия потребител Германия тогава ще им повярвам." И до това ще прибегнат, за да видят как ще реагира Германия. И пак няма да им мине номера. Тоя път Европа е решила да ги свърши. :)