88

Истината

преди 2 години

След Буча и Краматорск повече няма никаква руска култура, литература, кино, живопис, театър и балет. Има страна на ***, мародери, изнасилвачи и убийци. Диви същества, които нямат място в цивилизования свят!

87

Анонимен

преди 2 години

Тези, които отричат Турското робство, отричат Левски, Ботев и Вазов! ТРИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИКОНИ НА БЪЛГАРИЯ!

86

Анонимен

преди 2 години

До Фашизъм в България 111....Фашистка България екзекутира хора неудобни на Борисов......Дай доказателства, факти! От дамаджански интерпретации файда няма!

85

Анонимен

преди 2 години

Пълна подкрепа за Украйна

84

До 84

преди 2 години

Ама ние векове преди турците, а също докато са били тука, сме си писали на български бегов но, това не го ли знаеш !? А ако не бяхме ние, в Русия сега може би щяха да пишат на арабски !

83

Комунизъм в БГ

преди 2 години

Бойко чрез Кристиян уби Милен Цветков - най-големият противник на Бойковото управление!

82

Само питам

преди 2 години

Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

81

Анонимен

преди 2 години

До Ръ 94.....Търсене из интернет за Азов и други бандеровци показва какво и какви са-фашизоидни престъпни групировки......От българските хронични ганюгъри по слабоумни на дали има!:)))))))))))

80

Анонимен

преди 2 години

По малко украински деца по малко нацистопитеци утре пофкрепи Путин напряви добро.

79

Анонимен

преди 2 години

Нали Путин беше казал, че целта им е да гръмнат Зеленски...не се бяха разбрали да унищожат и населението на Украйна?! Какво е това нещо! Путин можеше да наеме някой снайперист и да приключи със Зеленски. Какво и невинни патят...Не може така

78

Анонимен

преди 2 години

Путин се нареди до кървавите диктатори Хитлер и Сталин и ще свърши като тях. Или сам ще глътне цианкалий в бункера като Хитлер или като Сталин ще пукне в локва от собствената си урина от инсулт причинен от приближените му. След това ще има период на депутинизация, която ще засегне и доста симпатизантите на диктатора в страните от ЕС.

77

Анонимен

преди 2 години

До РъИнтернет и гугъл са много "достоверен" източник. Всеки може да пише каквото си иска, също като бг мама.

76

Анонимен

преди 2 години

Нашата замя, нашите хора... смях. Още от времето на Екатерина това е Руска земя и хората там говорят руски... възмездието идва.

75

Анонимен

преди 2 години

Прав е, рус-нацитата са абсолютни терористи.Доказаха го с нашите моряци, които бяха държани заложници от руснаците.

74

Анонимен

преди 2 години

До Масови Екзекуции 85......Фашисти на Гешев Екзекутират неудобни Българи по поръчка на Европейският Съюз и САЩ!.....Да бе, ще се занимава някой да трепе ганюгъри, те сами си се затриват от адски висок интелект и ум на квадрат!

73

Анонимен

преди 2 години

Днес на запад е велик ден,затова излъчват само стари новини, господарите почиват и няма кой да спусне нови лъжи.

72

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

71

Еленски

преди 2 години

И този е спал на отворен прозорец. Руснаците си тръгнаха сами от Буча. Никакъв бой за освобождаването на Буча не е имало. Евентуално може да е редил труповете по улиците, за да може да си направят пропагандните снимки и клипове. Пращали войски към Мариупол... Мариупол вече ще го гледате само на снимка, азовец.

70

Анонимен

преди 2 години

Руснаците от Домбас казват че укрите са терористи . Сега като ги хванат и съблекат целите укри в татоси на пречупени кръстове ама с ,,ценности,, де :) В Буча като влезли нацистите питали кой е прегръщал руските войници ? Някой доносник им е казал кой и ги извели и разстреляли на улицата ;) Руснаците нямат интерес да разстрелват хора които не воюват срещу тях.

69

Анонимен

преди 2 години

Не на фашизма!