50

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е велик! Най-големия политик на нашето време! Господ здраве да му дава още дълги години!!!

49

Анонимен

преди 2 години

43 Явно оскубани те вежди епилираните крака и това че никога не си виждал и държал автомат ти влиае на ума .И друго ти видел ли си колко малки деца загубиха живота в Донецк преди войната .А чувал ли си как Азов отвлича мирни хора и ги запалва живи вади им очите с лъжичка .Като не знаеш не взимай отношение .

48

Анонимен

преди 2 години

А Зеленски не беше ли готов за тая възможност когато обяви, че ще хвърли атомна бомба в Москва? Интересно! Тогава защо не излезе тоя *** да предупреди света с думите ей хора сега ще вбесява Москва и се гответе за атомен апокалипсис! И да не забравите да му ръкопляскате. Може и Нобелова награда за мир за му дадете, че да знаят бъдещите миротворци, че мир се гради като обещаваш война!

47

Шаши

преди 2 години

Зеленски лае в Украйна, а тук зелен грах консерва, стана от 1.20 на 4 лв. Каква връзка има Зеленски с вдигането на тока и миналогодишните консерви? Като че ли се правят в Украйна.

46

Замислен

преди 2 години

Заленото човече си казва в прав текст - дайте ни оръжия и ние ще ви докараме до ядрен конфликт.

45

Анонимен

преди 2 години

До Русите са фаш аги Какво "защитава" Зеленски, след като не е на първа линия да воюва? Та той дори не е украинец и не му пука за украинците, отделно че и цял свярт разбра, че Зеленски е прото една жалка марионетка на чужди интереси и Коломойски!

44

Възмутен

преди 2 години

Не знам какви фашисти и нацисти са в Украйна щото там е мешаница от всякакви народи..руснаци,украинци,татари,казахи,немци,поляци,чехи,гагаузи,стари и по нови българи..и поне още 5 народности!Но таз война е малоумщина!

43

Българин

преди 2 години

В тубата е пълно с клипове как руските войницимасово се предават и минават на страната на украинците като видят пълните магазини в Украйна. Путин загуби по всички фронтове. Армията му е унищожена на 95%.

42

Фсб

преди 2 години

Наркоманчето Путин иска да затрие света, но слоро ще бъде намушкан в корема от неговите. Няма да го бавят.

41

Су- 47

преди 2 години

Говорителя на света пак се прави на Велик.Дедо байдън и рошавия англичанин още му пращат оръжие.Смешника ***, който продаде държавата си и националните интереси на Запада и САЩ.

40

Войната приключва

преди 2 години

Само с една атомна бомба по бункера на кремълското кърваво Жуже.

39

Дим

преди 2 години

Путин е с единия крак в гроба - на възраст и с рак на щитовидната жлеза! С болен мозък, вярващ, че трябва да е властелин на света и ако не е, то този свят не трябва да го има! С такъв човек в чийто ръце има ядренно копче въпроса не е дали, а кога ще го натисне!

38

Анонимен

преди 2 години

До Кк Амо влез в Тубата,бе! Виж там как украинците плачат и проклинат властта на Зеленски и нацистите и се молят на руснаците да ги защитят и освободят, населението в Украйна не я иска тази власт отдавна, мразят и Зеленски, единствено заплахите и насилието към украинците от страна на чужденци държи останките от тази власт, стигна се до там, че завързваха с метални вериги украинците за стълбовете, за да ги принудят да воюват, защото те не искат да воюват срещу руснаците!

37

Русите са фаш аги

преди 2 години

Смърт за руския агресор и окупатор на независими държави. Страхливото джудже е в бункера, а Зеленски си брани родината и наделението с лимно присъствие по фронта. Такива са рашките, страхливци винаги са били и само дрънкат заплахи за ядрено оръжие към целия прогресивен свят.

36

Анонимен

преди 2 години

Долу диктаторите!

35

Анонимен

преди 2 години

Русия ако започне война с Украйна ще приключи за 3 дни без никакво ядрено оръжие. Първите две дни Киев и командните пунктове на Украйна ще бъдат изравнени със земята, на третия ден - подписване на капитулация в Москва. Това коете се води сега е военна операция, а не война.

34

Анонимен

преди 2 години

Ще използва. Като не спира джо и останалите да ви пращат оръжия и войната ще продължи до неизвестен край.

33

Анонимен

преди 2 години

Диктаторите са войнолюбци!

32

Анонимен

преди 2 години

Това,че Путин е казал "За какво ми е мир без Русия" не го прави фашист.Иска родината да му съществува,което е нормално.Ако утре някой ни заплаши,че България няма да съществува и ние тръгнем да се защитаваме ще сме фашисти така ли?А Зеленски е един долен наркоман,който нарочно предизвика войната като обяви как иска в НАТО.Много добре знаеше какво ще стане.

31

Василев

преди 2 години

Ядреното оръжие ще бъде манна небесна,божи дар и предимство за Украйна и украинския народ, ако знаят че стратегията на Путин и Русия е бавно,систематично,методично,съзнателно заличаване и унищожаване на сегашната украинска държава,икономика,народ,самосъзнание, тоест това е истински перфектно съвършен геноцид под предтекст за военна операция!А селяните прости се радват, че са унищожени няколко танка и крайцера Москва, а не виждат че вече най-богата на суровини страна в Европа е руска!Варгас!ЦРУ!!