27

Бигот

преди 2 години

Ех че съвпадение, Буча-butcher, направо човек би си помислил че е нагласено

26

Влади

преди 2 години

Лавров каза :"Русия не е нападала Украйна" Вярвате ли му? Вярвате ли на една руска дума? (Вярват само руските т.р.олове, щото им плащат в ру.бли).

25

БАНко

преди 2 години

ЦИРКАДЖИЯТА ОТ КИЕВ НЕ СЕ СПИРА !!! ЧЕТИРИ ДНИ ПРАВИХА МОНТАЖИТЕ С БАЙДЪНЧО!!!

24

Анонимен

преди 2 години

До 9.Наричаш Сталин най голямото чудовище?Ама Сталин разгроми нацистка Германия и направи Съветският съюз втората по големина икономика след САЩ.Самият Чърчил е казал за него че унищожава със своите врагове враговете си и че няма равен на себе си в историята.

23

(-_-)

преди 2 години

Добре, да предположим, че са ги убили.. Защо? Кому е нужно това? И как точно един редовен войник стреля срещу цивилни граждани.. Това просто няма как да стане, освен ако въоръжената групировка не е някакъв нео-нацистки батальон.. Опаа стигнахме до същината!

22

Анонимен

преди 2 години

Опротивяха вече с лъжите си.

21

Анонимен

преди 2 години

путинофили, просто млъкнете, има десетки видеа, снимки, репортажи на журналисти от мястото, просто млъкнете, нема нищо по срамно от това да защитавате и омаловажате подобни зверства.

20

Анонимен

преди 2 години

Youtube: Asking Mariupol Residents About Russian Attacks On Civilian areas. Във въпросното видео всички интервюирани жители на Мариупол свидетелстват за разрухата, на която украинската армия е подложила града. Атакували са систематично всички цивилни обекти докато не е останала тухла върху тухла. Чуват се ласкави думи за Зеленски и украинската армия. Образователно е, препоръчвам го на всеки, който желае да научи истината.

19

Арест за Путин

преди 2 години

Този няма ли кой да го спре. Хора, прочетете "Вова, Володя, Владимир Путин". Тази война е поредната за този изверг. Надминаха ИДИЛ дори!!!!!!

18

Жиб.

преди 2 години

Има си хас да бяха казали "Е да убихме ги, но ще поемем отговорност и ще платим по 3 млн.долара обезщетение на семействата, въпреки риска да ни осъдят в ООН и да ни обявят за фашисти!"

17

БПФ

преди 2 години

Откъде се взеха тия трyпища 4 дни след изтеглянето на руските бойци и защо мърдаха... и дори ставаха да си ходят след отминаването на колите на "журналистите"? Божие чудо или поредната гнъсна укpoпска ЛЪЖA?

16

Руски трол

преди 2 години

Модерен прочит на "Лъжливото овчарче" със Зеленски като режисьор и изпълнител на главната роля. Достоен претендент за "Оскар" при следващото връчване.

15

Alex

преди 2 години

Харесва ми Путин да си мсчка демократичните глави. Страх нали? Така трябва!

14

Анонимен

преди 2 години

Това е информационна война. Фалшиви новини и дийп фейк. Съпругата на Зеленски в режисьор и сценарист. Имат техника да запишат и обработят филми на ужасите. Но статистите им не са професионалисти и се е получила комедия при видеото в Буча.

13

Alex

преди 2 години

Ей, Катин излезе - браво. Гениите - ръководители на платените коментатори навлязоха в дълбокото. Извадете от праисторията нещо тия дни. Е така за забавление :)

12

Casus Belli

преди 2 години

Това е необходимият повод за война на НАТО с Русия. Естествено сащисаните ще се бият с руснаците до последния украински войник, въоръжен със западно оръжие.

11

Руски трол

преди 2 години

Следващата стъпка на украинската пропаганда е да обявят руските воини в канибализъм.

10

Анонимен

преди 2 години

не сме очаквали да си признае, но дестките видеа, снимки, репортажи на журналисти от цял свят са повече от показателни. Международна заповед за арест на Путин, Шойгу,Песков и цялата сбирщина кремълски кръвопийци

9

Русия!?!

преди 2 години

Това е повече от фашизъм! Това е разпасана гнусна, човеконенавистена, дива ***! Нека да затворим този казан на Пандора, и да се самоизяждат сами. Гадни мръсни руски обер фашисти, не съд, не смърт а изолация зомбита нещастни.

8

Анонимен

преди 2 години

Това е инсценировка с актьори. На записа се вижда как труповете покрай пътя си мърдат ръцете и стават. Старата практика на белите каски. Скоро време Путин ще ги навpе на кучето в гъ3a.