21

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, във всеки договор има клауза за чрезвичайни обстоятелства, санкционирането е такова. Явно руснаците имат основание за промяна. Европейците тепърва ще разберат какъв автогол си вкарват подтикван от САЩ и Англия.

20

Сега...

преди 2 години

...когато аз учих последно МИО, основната теория там беше, че същността на науката се базира на принципа, срещнали се две държави и решили да правят бизнес, за кеф. Та за международен бизнес се искат минимум две държави. Ако едната се откаже, договорът свършва. Та, питам аз, ако една държава , която е единственият икономически изгоден собственик и експортьор на гориво за съществуването на света, реши да не продава на страна а , а страна б, то нищо не може да я спре да не го прави. ЕС като неще..

19

Анонимен

преди 2 години

макрон не иска да плаща с рубли. тогава ще плаща за газа с гъззза.

18

До 13

преди 2 години

Няма проблеми за ЕС. Ще ни е зле за 1-2 месеца. Русия обаче ще се раздели с едни 300 млрд долара на година само от газ, които не може да замести. Ако иска и през там не ни е !

17

Анонимен

преди 2 години

Хем е забранен износа към Русия, хем Русия да продава за евро... И после какво да го прави това евро - на разпалки ли? И това Путин го знае много добре и е подготвен да спре газа за ЕС, вместо да чака 1-2 години и ЕС сам да спре газа от Русия. Ще ни удари сега, за максимални щети. Дръжте се, контрасанкциите идат, хахах. Ако досега сте мислили че сме имали инфлация - гледайте какво ще стане до няколко месеца... ама така е, като се бъркаме в чужди войни, а не си гледаме българския интерес.

16

О чуден

преди 2 години

И какво постигна таканаречената Европа като се самосанкционира!?Постигна инфлация и високи цени!Само че там на запад ще се оправят някак си а ние тука на г3ъ на географията ще пукаме!

15

БЪЛГАРКА

преди 2 години

ХА ХА ХА, ЗАПАРИ ЛИ ВИ НА ЗАДНИТЕ ЧАСТИ ??? АМИ КАТО ИСКАТЕ ГАЗ ЩЕ ПЛАЩАТЕ С КАКВОТО ВИ КАЖАТ !!! КАТО НЕ ЩЕШ МИРА--НА ТИ СЕКИРА, Е КАЗАЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!!

14

До до 6 от славянин

преди 2 години

Санкции не са със силата на договори. Нещата са напълно различни.

13

Анонимен

преди 2 години

Стойте си на студено тогава

12

Анонимен

преди 2 години

Жутин потъва бавно но смело Слава Украйна

11

до 6 от славянин

преди 2 години

Така както налагат икономически санкции на Русия в нарушение на всички международни закони така и Русия ще нарушава договорите! Каквото повикало - такова се обадило!

10

Споко!

преди 2 години

Баба е скътала франкове в скрина...

9

Анонимен

преди 2 години

Значи ще си стои на студено!

8

Анонимен

преди 2 години

Дойде едно момче - пита кранче ли тече?! Пипна го едвам, едвам врътна го насам-натам стана чудо - ой, ой, ой кранчета запуши той.

7

пак този

преди 2 години

И какво от това? Някой да го е питал? И аз не искам скъпо гориво и храна, но акциза и ДДС си стоят.

6

До Анонимен 5

преди 2 години

Франция е с най-високия стандарт в ЕС? Това и самите французи не го знаят...виц

5

Анонимен

преди 2 години

Ще ми бъде интересно да видя, как се променят договорите едностранно? Ама тези показаха, че не могат да мислят

4

Анонимен

преди 2 години

Като врътнат кранчето ще видите кон боб яде ли - магаре трева пасе ли.Докато докарате петрол и газ от ФАЩ ще има студ на кутийки, ще скапиmе икономиката в ЕС. Но на Франция не им пука, че може да стане пет лева лука.Франция е с най- висок стандарт в ЕС.Заплатата им е така устроена, че една трета отива за храна, една трета за транспорт и поддръжка на жилището, и една трета остава за развлечения и туризъм. Докато при българите заплатата и пенсията не стига до края на месеца само за сметки и храна.

3

баба мара

преди 2 години

достатъчно санкции наложихте на русия под диктата на сащ сега не сте в позицияда поставяте условия в каква валута ще се плаща рано или късно всеки ще сиплаща за прос-то-тиите

2

Анонимен

преди 2 години

Нищо не зависи от тоя