59

анонимен

преди 2 години

АКО БЯХТЕ ПОЧТЕНИ ХОРА , ЩЯХТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ В ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО В ДОНБАС. ОСЕМ ГОДИНИ ГИ ИЗБИВАТ А ВИЕ МЪЛЧИТЕ. АЛЧНИ И НЕВЕЖИ. МНОГО ЗНОЕМ ДА СЕ ПЪЧИМ.

58

Анонимен

преди 2 години

А осъди ли като българия призна първа бившата югославска република македония? Продажници долни са всички наши назначени парашутисти. И какво ще направи сега? Ще подкара есинствения руски самолет, който ни е останал, срещу руснаците? Или виртуално ще направи симулация с предплатените американски самолети?

57

Анонимен

преди 2 години

Ако Байден или, например, Шолц кажат: е, добре, това решава донякъде проблема, тогава и Радев ще каже същото. Важното е първо да се чуе какво казват големите. а това, че всеки има различни интереси, нас не следва да ни интересува. С нарастването на това противоречие, Русия ще си постига целите

56

Аз

преди 2 години

доброволно ще предам на Русия всички от партия "Възраждане", ИТН, АТАКА и Манолова с Ленчетата (Йончева, Бориславова), Бареков, заедно с офшорките им, само да остави украинските българи на мира.

55

Путин Съвет

преди 2 години

взимай Цяла Европа - няма кой да те Спре - Жендръчетата в Брюксел и НАТО и на думи вече ги няма!

54

Анонимен

преди 2 години

Вие тука си говорете, вижте какво става по световните борси. Пак ще изядем ние дървото обикновенените хора

53

Анонимен

преди 2 години

Русия -Украйна,Китай-Тайван,Ние-Македония !Нов световен ред?!

52

Анонимен

преди 2 години

Русофилството да заклейми Румен Радев за измяна към родината си Русия.

51

Шефа

преди 2 години

А докога да ги чака тия от Киев да изпълнят Минското споразумение , г-н Президент?Вместо преговори за самоопределяне Киев прочиства района с военни средства !Това е нарушението на Международното право , а не протегнатата ръка на Путин към руснаците в републиките , за спасение на живота им!Но скоро и Вие ще подскачате според сопата , а тя е в ръцете на Русия и Китай!

50

Нещата Почват

преди 2 години

да си Идват на Мястото! още много бой има да ядат Брюксел и НАТО през идните Месеци и Години!! скоро и Китай ще си поиска Своето - и това е Краят за Фалшивата Банкова система на Запада, къде държави без Индустрия и Производство си живеят охолно на гърба на тези чийто валути нямали стойност!!

49

Анонимен

преди 2 години

Скоро руския ботуш ще стъпи тука!

48

Анонимен

преди 2 години

Съкрушителен удар по лицето, или по васалному казано - по имиджа на запада. Вучич: Решението на Путин за Донбас променя изцяло световния ред.

47

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин, така се прави а не като нашите ДУПЕДАВЦИ ! Тук ни трябва точно един такъв като него да ни управлява ! Щеше да реши проблема с примитивните същества от Македония... а нашия Кирчо ходи на посещения там... Евалата им правя на руснаците, че не допускат такива абсурди !

46

гАз

преди 2 години

Да си беше мълчал, щеше да минеш за умен, бе Радеев... -)))))

45

Анонимен

преди 2 години

Атовете се ритат, а цените летят. Защо ли си мисля, че този конфликт е измислен, за да се оправдае поредната финансова криза. Едно печатене на пари настава.

44

Българският Народ

преди 2 години

Осъжда Диктатора Трюдо, за Разлика от Избраните Уж да ни Управляват - кадрите които излизат всеки ден как Бият Мирно Протестиращите са Потресаващи, дори Ню Йорк Таймс, про-либерално издание, публикува как Конната Полиция Прегазва Пенсионерката - не само това, но Пенсионерка Индианка - а уж Трюдо беше Борец против Расизъма - само като му изнася за Гласове! Аз кадри каквито видях от Канада от Русия не съм виждал!!

43

Русь

преди 2 години

Гласувахте за една краварска подл ога. На всичкото отгоре е нелигитимен заедно с Киро, миро, кокор и всички останали.

42

?

преди 2 години

До до 53 докато напиша до 53, той стана 51. Какво става?

41

Анонимен

преди 2 години

Така е при диктаторите само войни произвеждат!

40

Кибика

преди 2 години

Президента да внимава с изказванията, защото когато атовете се ритат магаретата страдат.