34

до анонимен

преди 2 години

"""А и НАТО някога нахлувал ли е в Украйна?""""" ----- Неофициално НАТО вече е в Окраина! В Сградата на окраинското СБУ има два етажа само за служители на ЦРУ, воени инструктори и учебни центрове от САЩ, Британия, Франция и други държави членки на НАТО, Тонове натовско въоръжение, запланирано е и строителството на воено-морски и сухопътни бази.

33

Ле ле

преди 2 години

Тези скоро ще приключат!

32

Анонимен

преди 2 години

НАТО било безсилно пред русия ХАХАХАХАХАХАХАХ. То затова НАТО е на руската граница, щото е безсилно :)

31

До 39

преди 2 години

Те никога не са спирали да готвят, ама това може да се случи само ако намерят продажници отвътре - като Горбачов и Елцин. Докато има начело някой от калибъра на Путин, ще трябва да свикват да си седят на задниците. :)

30

Анонимен

преди 2 години

Ми НАТО си е вкъщи, в Украйна...

29

българин

преди 2 години

НАТО е безсилно срещу Русия! И айде моля,нема нужда цял свят,да е към НАТО! Време е НАТО да си ходи в къщи! Скоро ще имаме Европейска армия!-:))

28

Крети

преди 2 години

Тия от НАТО да не са си изкопали Гробовите , че били готови за войната без победител?

27

ххх

преди 2 години

РАЗШИРЯВАНЕТО НА НАТО УВЕЛИЧАВА МИШЕНИТЕ НА РУСИЯ !!!

26

Можете, можете...

преди 2 години

...да подпишете - като ви понаведат още малко руснаците - одма подписвате!Апропо - какво стана с началото на войната на днешната дата? Защо думичка не се открива написана за нея из демократизираните медии? Защо не откриваме и един звук за нея в устата на това героично умниченеце, което точно днес е превключило на преговори и подписвания?

25

Анонимен

преди 2 години

"Ако Русия отново нахлуе в Украйна..."? Русия някога нахлувала ли е в Украйна? А и НАТО някога нахлувал ли е в Украйна?

24

до Безпристрастен

преди 2 години

Щатите никога няма да влязат в пряк самоубийствен военен конфликт с Русия, но не забравяй, че Запада устрои Две Революции в Русия в рамките на Един Век, готвят им Трета...

23

СС

преди 2 години

Варшавският съюз се разпадна от кой ни пази НАТО ??? До сега нито една държва не е имала референдум за НАТО !!! НАТО е търговец на оръжия !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Украинският посланик: "Ако се наложи няма да влизаме в НАТО, само да няма война". Бай Дън: "Брееей какви егоисти, да нямало война. А ние от какво ще живеем?"

21

Анонимен

преди 2 години

Ония се изтеглят а на тоя му се привижда струпване.

20

СМИСЛЕН ДИАЛОГ!

преди 2 години

Напразни са надеждите на Столтенберг за смислен диалог с кремълските тирани и за да има такива надежди, това означава, че Столтенберг си няма никаква представа силите на злото. Войната е неизбежна и тя ще пламне по волята на Кремъл, за да изгрее Нова демократична Русия и 1000-годишния мир.

19

Иван

преди 2 години

Ключовата дума е На изток !!!Не се правете на на глупави и спрете да мислите,че ние всички не разбираме какво става и не виждаме срещу кого е това разширение на НАТО само и единствено в Европа!

18

Анонимен

преди 2 години

НАТО ВЪН!

17

Безпристрастен

преди 2 години

Истината е, че НАТО (разбирай САЩ) не може да направи нищо на Русия във военен план освен да й се "кани". Ако можеха, отдавна да са сложили ръка на Русия с военен конфликт както правят с всяка по-малко страна, която им се опълчва. Както Русия си взе Крим така може да си вземе и Украйна и реакцията на Западът ще единствено под формата на "призоваваме" и "не признаваме" и толкова.

16

кат не можете

преди 2 години

Донецк и Луганск скоро ще са руска територия..

15

Анонимен

преди 2 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ЕДИН НАЙ-ОБИКНОВЕН НОРВЕЖКИ ЖУРНАЛИСТ-КОМЕНТАТОР.ПРОЧЕТЕТЕ БИОГРАФИЯТА МУ-ТЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ СЕМПЛА,ДОРИ СКУЧНА!