19

Анонимен

преди 2 години

Остава г-на Радев да уточни какво е "рационално". Че Гешев е ллакей знаем. За съжаление г-на Радев се оказа същия такъв ...на новите господари.

18

До 15

преди 2 години

За какво разделение на властите говориш, герберски тр...ол.Мутрата от Банкя член на ВСС му пращаше смс и какво обсъждат на заседанията си.А, преди месеци Гешев си чатеше с ПиАр Севи, докато беше в правната комисия на парламента.За какви разделения изобщо става въпрос, когато говорим за каскета и мутрите от гврб/дпс?

17

гостенка

преди 2 години

Кажете си го прова в очите, не е проблем Прокурора, като институция, проблем е личността Гешев, стига го увъртахте и сукахте! като си назначите Вашия човек тогава всичко ще е розово, и промени в съдебната система няма да има, това е! Радев кажи си го! Петков и носът също..

16

Анонимен

преди 2 години

Фигуранте ти си позор.

15

О хо хо

преди 2 години

РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИЧИ ИСКАНЕ ОТ СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР И ИСКАНЕ ОТ РЕДОВЕН МИНИСТЪР! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!

14

Анонимен

преди 2 години

Мафията герб трябва да бъде изметена от съдебната власт а на пролет като се стопли времето и евро атлантиците трябва да дадат властта на Възраждане ;)

13

Стига бе,

преди 2 години

...Радев не можел да дава оценка на правителството , защото то работило при ..."трудни обстоятелства" ! Ами нали точно ти ни заби в тоя криза бе Радев, като оглави метежа платен от Черепа! И наглостта придобива Фелдфебелски размери...някакво си министърче, с два месеца мандат, можел да предлага да свалят от длъжност човек, със 7годишен мандат! Този продължава да прави хората на ***! Докато има кой да му се връзва...

12

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

ристю бойкикев взе едни голеееееми пари за да свалят Баце, Цацаров и Гешев, до тук е изпалнено на 7/8, ама дали това е дастатъчно за да осчетоводи или ... го чака ...

11

Как ли пък не

преди 2 години

Едва ли Висшият съдебен съвет ще се огъне под фигурантския ботуш и мнението на канадския мошеник. Има разделение на властите. Всяка власт да си гледа задълженията и да не си вре гагата , където не й е работа.

10

antiradevist

преди 2 години

Промит военен мозък обеснява, какво е рационално. Ако не ни беше президент щеше да е забавно.

9

Анонимен

преди 2 години

Обижда ВСС, че няма морални качества, срам, груба обида и намеса в съдебната власт, Радев ти си срам

8

Кънчо

преди 2 години

Точно ти ли говориш за морал бе ?!? Има ли смисъл да ти припомняме хилядите издънки и на жена ти и твоите ? Заварихте сравнително подредена държава с най-нисък външен дълг и с пари в резерв, който за нула време "оползотвориха" служебни и сегашни министри. Теглихте нз колко млрд вече заеми и продължавате, а парите се харчаят без никаква отчетност. Здравна, икономическа, социална и каква ли още не кризи бушуват тука вие се заигравате с Гешев. Накадърни сте и потапяте цялата държава до нови дълбин

7

М

преди 2 години

прав е президента.Калинките продължават да бранят господарите си по всички направления в обществения живот. Сега с подривната си дейност се стремят да опетнят промяната и създадат впечетление че преди е било добре. Да беше но преди 1989 година.

6

Анонимен

преди 2 години

Вечна слава на президента че от него тръгна първата копка по изчегъртването на мафията ГЕРБ!!

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва всички да спрат с популизама и да се захванат за работа.Това важи за всички.Направете необходимите реформи и всеки ,който е нарушил закона отива в затвора.

4

Анонимен

преди 2 години

Радьо, гледай си съветската свита в президентството и не се занимавай с ВСС!

3

истина е

преди 2 години

Цялата мафиотска асмина от ВСС.,начело с каскета са за затвора!!!

2

Д-р Челинджър

преди 2 години

Може и ще го вземе ... Гешев остава на длъжността, господарите ти Румба няма да харесат това :)

1

Анонимен

преди 2 години

Мафията герб/дпс няма да се даде без бой.