115

Комисар мафиот

преди 2 години

Мария Габриел е замесена в терор и изчеванета на Aneta Petrova!Анета съди Габриел и затова оперативни от ДАНС Екзекутират Анета в Англия!

114

смешковци

преди 2 години

Явно и това сайтче е намазало от чекмеджетата. Новинката за мутрагеньо е главна, горе в ляво. Макар новината на деня да е вторият мандат на президента Радев.

113

Гост

преди 2 години

Баце , не реви напразно по медиите , ами по-често оправяй Наталито , че в затвора мацки няма , ти ще си такава !

112

Мутри ти си терорист

преди 2 години

Фашиста Гешев и Борисов унищожават хора чрез ДАНС и милиции (бивши и настоящи полицаи)! Борисов сигурно знае че неговият ген. Майор Васил Василев поръчва убийства приятеля си от Перник Юлиян Борисов Георгиев!?

111

Натрапник

преди 2 години

Натрапен тук с платена статия, натрапено мнение на платени тpoлове - има ли нещо истинско в тая мутра?

110

българин

преди 2 години

Никой не обръща внимание на жалното квичене на тоя нечовек !!

109

Lena

преди 2 години

На теб схемата ти е ясна ,нали?

108

Хора пазете се

преди 2 години

Пернишки милиции близки до Борисов Екзекутират Българи!

107

Анонимен

преди 2 години

Раздаването на калпак е запазена марка на Борисов затова не може да измисли нещо по смислено

106

Анонимен

преди 2 години

Щом този се появява пак значи играят заедно

105

Ментора бай Иван

преди 2 години

Защо г-н пожарникар и мутра в оставка прехвърляте сега своите наклонности върху останалите?Ние знаем , че от крадец на коли , хванат в две страни, може да излезе само по-крупен крадец на европари в нашата България, но Първанов и Доган , които те направиха генерал да ти берат греха и срама!Знай че колкото повече пищиш , толкова по - хубаво му става на народа ни!

104

Анонимен

преди 2 години

Ос раха държавата и пак боко виновен?Некадърника винаги мрази успелият!Съвсем скоро ще ви изритат ,ама всички ще плащаме откраднатото от кирчо ,кокорчо и радев

103

Колко ви плати?

преди 2 години

Защо пpocтoтиите на това шимпанзе са водеща статия?

102

Анонимен

преди 2 години

Борисов не го мислете, той не управлява държавата, а "умните и красивите". Съсредоточете се върху плащането на тока, водата и стоките от първа необходимост. Още е рано да мислите за външния дълг-него ще го споделите с децата ,внуците и правнуците си. Да живее подмяната!

101

Анонимен

преди 2 години

Нагъл както винаги.

100

Анонимен

преди 2 години

Мисирките тук са с променена тактика - за да не се вижда дебелата му пpocта физиономия, сега измислиха далечен кадър и замъглен образ..

99

Анонимен

преди 2 години

Само глупа ци могат да твърдят,че новите се справят по-добре за момента. За малка страна като нашата да предвиждаш да теглиш по 7-8 милиарда дългове на година е глупост. Който има кредит знае за какво става въпрос и как се връщат после.И тези пари отиват за пенсии,заплати,ковид разходи и компенсации за огромната инфлация. Демек за нищо построено.Язък като дигнат на някой пенсионер пенсията със 100 лв.Реално е по-беден отпреди заради инфлацията. Никаква идея как да постъпват повече пари в хазната

98

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха бойко бил виновен за батакът сега ?Некадърника радев ,неграмотника кирчо и крадеца кокорчо са чисти като сълза .

97

Садисти

преди 2 години

Защо садистите от ДАНС (Служба за Сигурност) на Борисов насъскват роми срещу Българи!?

96

Рубльов

преди 2 години

На престъпника, все някакви "схеми" са му в кухата глава. Изключително повърхностен популист. Той и така не разбра, че каквото и да прави неговата се свърши.