64

Вие си ги избрахте

преди 2 години

До анонимен 60: Не разбирам какво си написало. Хем твоите хора са в парламента, хем гласували против, хем аз съм ти виновен, че съм казал Вие си ги избрахте... Събери се, уточни се и тогава се хвърляй да вилнееш из форумите.

63

Българин

преди 2 години

Убаво де, нали зеления сертификат е да пази, нали ваксините пазат. Сега като влизат без зелен сертификат значи не са защитени, да правят каквото си искат. Ние норамалните българи ще се ваксинираме и ще прилагаме правилата за зелен сертификат за да се спасим от вируса.

62

Да

преди 2 години

И аз няма да спазвам закона

61

Анонимен

преди 2 години

Изискванията за сертификат и маски не важат за управляващите! За учениците е осигурена безопасна среда за 168 часа чрез тест струващ на едро от производителят 0.80 ст. и подписването на една декларация за съгласие, че средата е безопасна. Значи същите правила може да се въведат навсякъде, след като според Кацаров, Денков и мнозинството в НС те действат и благодарение на тях са пречупили гръбнака на короната в България.

60

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Асенчо ми разправяха преди изборите, че българите не се ваксинират, защото нямали доверие на институциите и на властта. И видиш ли, те щели да променят това. Не, драги ми смехурковци, с подобни действия няма да промените нищо.

59

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха! Още ли вярвате в промяната наивни сънародници? Още ли имате надежда, че няма да има двоен аршин за ония с власт и ние без такава? Още ли си мислите че шуробаджанащината ще изчезне? Е, с това решение ви показаха че ще е налице ПОДМЯНА!

58

K

преди 2 години

"ваксините снижава с 60% риска от разпространение на заразата" - това е долна лъжа и манупулация. Всички най-авторитетни изследвания в света доказват, че при делта варианта шансът неваксиниран да зарази друг човек е 38%, а шансът ваксиниран да зарази друг човек е 25%. Или казано по друг начин, за времето, в което неваксинираният ще зарази 11 човека, ваксинираният ще зарази "едва" 10 човека. Ето затова хората не вярват на нищо (дор и когато се казва истината) - заради лъжливи овчарчета.

57

Анонимен

преди 2 години

Хаос в парламента и диктатура на Радев. Народа няма да ви търпи дълго

56

47 НС Сюргюне тайфъ

преди 2 години

Некои депутати в това НС имат нужда не от зелен сертификат, а от тест за интелигентност!;)))

55

twt

преди 2 години

Oтпадане на зеления сертификат за всички. Това е очаквано, те са представители на народа - това е желанието на по-голямата част от народа. Да тръгваме към парламента!С В О Б О Д А!

54

Джугашвили

преди 2 години

Не, не! Няма да го махнат за ВАС. Ще махнат зеления сертификат само за ТЯХ - богоизбраните.

53

Анонимен

преди 2 години

Кирчо нарушава конституцията, Радев нарушава конституцията, депутатите им не спазват собствените си правила, които сами са въвели, но после ще се наричат почтени и носители на промяната?

52

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ НА ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ! ПАРТИЯ КОЯТО НЯМА РЕАЛНО И 4% ЩЕ УПРАВЛЯВА ВСЕ ЕДНО Е ВЗЕЛА 25%! И НИКОЙ НЕ ИСКА РЕВИЗИЯ НА РАЗПИСКИТЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ! РАДЕВ СЕ ПОДИГРАВА С НАРОДА ПУБЛИЧНО!

51

Анонимен

преди 2 години

До Вие си ги избрахте "гласувал си за други, предвид твоите надежди не са в парламента? Ми тогава кво се обаждаш?" Те са в парламента, но гласуваха срещу това решение. Просто за такива като теб те не съществуват, затова в момента сте на тоя хал. :) Нищо, както се казваше в една реклама "най-доброто предстои". :))))) Иначе да те ограмотя, че "тогава какво се обаждаш" не е "новия морал" с който уж дойдохте. Западняка не мисли по такъв начин, а "харвардчетата" ги представяха за западняци.

50

Анонимен

преди 2 години

Според мен зеления сертификат трябва да се заличи и след това се спре от държавата сайта издаващ зелени сертификати.

49

Анонимен

преди 2 години

Това е диктатурата на Радев. Да пога Господ!

48

Кратка ретроспекция

преди 2 години

Три дни работа на парламата три дни симулиране на активност

47

Анонимен

преди 2 години

Значи зелените сертификати трябва да отпаднат на всякъде. Оказва се, че са ненужни.

46

Анонимен

преди 2 години

Значи за ресторант ще ми трябва зелен сертификат, а за парламента - не, така ли? Чудесно, вече ще се събираме тогава да хапваме с приятели в народното събрание :)

45

Всичко е с цел

преди 2 години

Мрън мрън, то Борисов е зомбирал цялото МВР и ДАНС, вие за един Парламент и Зелен Сертификат се нервите!