86

Анонимен

преди 2 години

Абе да питам Днес, ко стана с налаганото ни нищо, наречене ПП с лидерчето Кирчо, да не би продукта да се е разпаднал, къде изчезна наглеца, който раздаваше порциите преди да са го избрали.......хахахахаха :)))

85

fact

преди 2 години

кутев, на кой свет живееш?ПРОТЕСТИ, СЛЕД 3 ИЗБОРЪ? КАКЪВ БИ БИЛ ИЗХОДЪТ ОТ ТЕХ? ПРЕВРАТ И РАЗСТРЕЛ НА ГЕРБ? А,да, понеже сте ялови, точно това ше ви се случи. съседот ше ви наебе жената и направи децата. че и ше си я *** по нощите пред очите ви. ИМАХТЕ ШАНС И САМО МАНСТРУБИРАХТЕ КАШ ЛУДИ ОТ КАРЛУКОВО.

84

Анонимен

преди 2 години

След призива на COP26 за намаляване на CO2 емисиите, Китай обяви построяването на най-малко 150 ядрени рекатора за зледващите 15 г. - повече отколкото в целия свят за последните 35 г., и ще задмине САЩ по ядрена електроенергия. Ядрената енергия не отделя CO2 емисии, Китай става въгеродно неутрален. Това ознава безпрецентна борба за уран и ураниев оксид. А в Германия Аналена Бербок, зелените които спечелиха голям процент на изборите и са втори в коалицията ще затварят заводите защото вятърните мелници и соларните панели не могат да осигурят и 12% от необходимата енергия.

83

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,хА ...ФАКТ И да са се целували, какво от това? Най-доброто за страната управление ,през последните 30 години, беше на БСП и ДПС, подкрепихме Бойко, а той дойде заедно с ЦЦ, през Бойковото управление, страната беше превзета стъпка по стъпка и започна да се наблюдава,преследва и подслушва всеки гражданин, но той не разбра, че трябва да се оттегли. Прав е бил Георги Стоев, когото убиха, че идва мафията на власт.

82

Анонимен

преди 2 години

няма как да стане гербераста мухобоико и *** ще бъдат изметени на б.клука

81

Анонимен

преди 2 години

Само ГЕРБ и ДПС са разумния избор за България. Всички останали се редят за кокала и за нищо друго....

80

Анонимен

преди 2 години

12г. слушам джипко бибитков да се оправдава с наследството на "комунистите". От половин година е господин Никой, но продължава да приказва същите глупости. Тъжно, тъжно е за съществата които му вярват.

79

Българин

преди 2 години

Нагъл, по-нагъл, дебелоок...Кутев! Костинбродската афера имало "отпечатани" бюлетини? Ами нали за това е печатница бе Кутев, за да се печата! Все едно да кажеш, че този който е напечатал тото фишовете ,е смятал да ги употреби! Верно, най-лошите сценарий за необолшевиките е ГЕРБ да се върнат. Проблемът, че по-голямата част от българите ще го научат по ...трудния начин! Идва Радевата зима!

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен80Хе-хе , ами той и тиквата се оправдаваше мандат и половина с тройната коалиция, докато накрая се оказа че е в неявна коалиция с доган.

77

Събуждане

преди 2 години

Сън сънувах, че на 15.11.2021 няма да се събудя със зелените чорапки.

76

Анонимен

преди 2 години

Управление на Герб и ДПС означава управление на турци и роми. Такива са избирателите на тези две партии.

75

Анонимен

преди 2 години

Догодина през ГЕРБ ще има над 50% и едва, тогава ще има редовно правителство.

74

Анонимен

преди 2 години

ВОДЕЩА- ДНЕС ИМА 334 ПОЧИНАЛИ БЪЛГАРИ ОТ КОВИД- ТОВА ПРОВАЛ ЛИ Е НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- КУТЕВ- ГЕРБ Е ВИНОВЕН- ДА ОБОБЩИМ ЗА ВСИЧКО ВСЕ ОЩЕ Е ВИНОВЕН ГЕРБ- ОТВРАТЕНИ СМЕ ОТ ТИЯ ГНУСНИ ТОТАЛНО ПРОВАЛЕНИ- 40% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИ НА ХРАНИ И УСЛУГИ 400% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА ОТ НОВА ГОДИНА ЗА БИТА- ЕТО Я ПРОМЯНАТА И ЗА ТОВА РАЗБИРА СЕ Е ВИНОВЕН ГЕРБ- ГНУСНИ М У Н Ч О В Ц И СЛУГИ НА КРЕМЪЛ И ОЛИГАРХИЯТА!

73

ИЗБОРИ

преди 2 години

излиза, че хунтата знае за доставените 228+150+още не се знае колко машини, но се правят на умрели лисици

72

манипулация

преди 2 години

Всички от БСП и Радев разчитат само на ДПС иначе са аут.

71

Анонимен

преди 2 години

Точно заради такива като беше гяурино няма как да очакваш президента да е обединител. Обичай си герп и дпс, ние останалите не искаме да имаме нищо общо *** туркофили.

70

arsenalfc

преди 2 години

Дали ще са герб,дпс,бсп или от новите шайки все тая. В тази скапана страна нищо не може да се промени. Просто крадците ще са други. БГ пропада. Единствено може да се оправим, ако тази държава се предостави на др страна да я управлява. Схемата е ясна. 4г. всеки влиза да краде и така до безкрай!

69

моч

преди 2 години

Кутев , няма по-злокобен сценарий от настоящия! Вместо законно правителство , в момента държавата се управлява от ретроградна провъсеЦка болшевишка хунта , оглавена от национален предател - фигурант клетвопрестъпник. На фона на реалността , кьорфишеци и милиционерски партенки за коалиция ГЕРБ-ДПС не плаши никого , първо защото няма да се случи , второ определено са значително по-малко зло от настоящите копои чифтосващи се с криптокомуняги-неолиберали.

68

ИСТИНАТА

преди 2 години

Герб ще имат 18% Дпс 8% какви коалиции, какви 5 лева.

67

Д-р Вазелинов

преди 2 години

Ако Бойко се коалира с Доган, това ще е добре за моя бизнес.