72

Анонимен

преди 2 години

Някой антиваксър може ли да ми обясни, защо при положение че не вярваш на медицината тичаш към болницата когато положението от ковид стане сериозно? Ваксината също е лекарство, което няма никакъв ефект като вече не можеш да дишаш. Тогава какъв е смисъла да ходиш в болница като не вярваш на лекарите? От къде знаеш ти какво ще ти бият там в вената докато спиш? Това един вид шизофрения ли е? Ковид отделенията са пълни само с антиваксъри.

71

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да се пише починал от ковид, а от простотия, така е по добре.

70

Златена

преди 2 години

Затваряй! Пълен локдаун, но истински, следен от полиция, армия и жандармерия!

69

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам локдаун за 10 дни и ваксиниране на населението от 65 на горе. После цялостно тестване на населението. Цялото население. Така ще се хванат всички скрити болни и ще се изолират. 20 дни след първото цялостно тестване се прави второ. И отново се изолират остатъчните болни. За 2 месеца ще пресечем целия вирус. Можем да се справим без задължителните сертификати и ваксини, защото де факто ги направиха такива. Има начини. Въпросът обаче е дали го искат!

68

Най-после...

преди 2 години

...статия от някаква си професорка - сега е време местните суперерудити да й нашокат тъ па та главица с уникалните си мозъчни творения! Айдааааааааааа, йеродититиииииииииии ;)

67

Анонимен

преди 2 години

А бе я си *** и благодарете на Радев и Кацаров.

66

Анонимен

преди 2 години

Пишете истинските причини за смъртта на хората и това е. Вярно, че свикнахте да точите по много от касата, но ако искате да спадне броя на умрелите от ковид, ще се задоволите само със заплатите си без бонуси и пътеки

65

гост

преди 2 години

Лоша работа , този вирус както бързо мутира гробищата ще се напълнят с пишман професори , математици и ваксъри .

64

Анонимен

преди 2 години

Не знам тия дето са се навили да се боцнат не се ли притесняват, че е жизнено важно да се опазят незаразени до втората игла, че и 2 седмици допълнително? А още по - г... адния вариант е да се ваксинират, незнаейки още, че са заразени. Цитокинова буря ли се казваше?

63

Рундьо Радев

преди 2 години

Пълен локдаун и ваксинация наред, а аз през това време отивам при Заев в Струмица, да се разберем докъде ще им дадем от Пиринска Македония на нашите евроатлантически братя македонците. Обещах на Мустафато да го направя, а аз съм офицер и генерал и държа на думата си! Тя е моята чест! Ако не ми вярвате - питайте Деса.

62

Анонимен

преди 2 години

Има и трети начин - да спрете да лекувате болните с по няколко антибиотика и с лекарства с гарантирани странични ефекти!!! Променете протокола за лечение с такъв, който не взима толкова жертви!!!

61

полу-анонимен

преди 2 години

До Наглост без граници ---- откъде е дощул вирусът не се знае, но какъв е и какъв е ефекта он ваксинацците е известно.

60

Анонимен

преди 2 години

Да. Има два начина да се преодолее пандемията. Лесен и труден... Ние българите винаги вървим по трудния. Както се казва в оня виц, изяждаме си чувала със сол като оставаме накрая една паница, след това ни бият 99 тояги на голо, защото не можем да изтраем 100-тната и накрая си плащаме 100 жълтици.

59

Анонимен

преди 2 години

радеф ще го изритаме на изборите бъдете сигурни

58

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Окончателно се убедих че професор произлиза от профан. Тя била сравнила вълните от 2020 и сегашната. И според нея максимума ще е на една и съща дата приблизително. Само дето не е видяла че 2020 вълната е почнала на 1 октомври, а тази почна на 1 август.Да не говорим че починалите от ковид са почти всички починали от други причини, и не могат да се качат до 1000 никога. Освен ако не почнат да ги разстрелват при влизане в болница или лечение със стрихнин.

57

Тромбоцина

преди 2 години

Мемориал на избралите "пътя на ваксинацията": https://twitter/SulleyTruman/status/1454240392187158531?s=20

56

Знаете ли че

преди 2 години

Стринка Пена е племенница на баба Вангя. На нея е забранено да играе тото.

55

Анонимен

преди 2 години

Таз Звезда защо се изказва? Какво е постигнала и с какво е известна? Прилича ми на една жена от пазара.

54

Леля Пенка

преди 2 години

До Ваксинирана: идеята е страхотна, веднага отивам през Американското посолство напът за Брюксел, да я представя на нашите евроатлантически партньори! Благодаря за изразената съвестна, гражданска позиция!

53

Анонимен

преди 2 години

Реално загиналите са поне три пъти повече, по селата тихо си умират без много шум, но важно е Радев да спечели изборите.