76

До 73

преди 2 години

Тоз пък и той наркомана, кой спря АЕЦ Белене? Кой подари газопровода на *** си Ердоган? Кой не вложи и лев в НЕК? Кой назначи КЕВР? Кой бе комунистически тролей от младежкото БКП (гроб)? Твоя скъпоценен вожд ги натвори тия глупости! Защото за няколко милиона рушвети с радост продаде нас и вас! Вижте хубаво лицето на вожда си и него кълни! Боко Ердогановата ханъма е виновна за тези цени! Къде му е евтиния Азерския газ?

75

Анонимен

преди 2 години

накрая всичко ще се нареди, от изток идва светлина, надежда, ще трябва честните хора да потърпим, но враговете ни скоро сами ще се сгромолясат

74

Анонимен

преди 2 години

През март 2021 Бойко Болгароубиецът затвори ВЕЦ Чая за да заложи бомба на Радев! Чака ви Борисова зима!

73

Анонимен

преди 2 години

Джонатан Брирни, шефът на енергетическия регулатор на Англия, предупреди, че стотици хиляди британци ще се окажат в критична ситуация тъй като част от доставчиците на електроенергия могат да фалират тази зима. Очаква се голям брой доставчици на електроенергия да фалират до Нова година заради резкия скок в цената на газта.

72

Анонимен

преди 2 години

Северен поток 2 е напълно готов, но не работи. И носи рекордни доходи на Газпром. Защото ако газта потече по Северен поток 2 Газпром няма да има толкова високи печалби. Има решение на съда в Дюселдорф, което не позволява Северен поток 2 да заработи. Русия се признава за победена и ще играе по пазарните правилата на ЕС, Газпром приема и не иска да оспорва и обжалва решенията на немския съд. Ситуацията е уникална - проект за милиарди който е напълно готов, но не работи и в същото време носи милиарди печалба за всички свои инвеститори.

71

Метеоролог

преди 2 години

Очаква се смразяваща зима, този декември-януари температурите ще паднат до -32. Мислете му! Аз си имам каменна къща в средновековен стил в Неофит Рилски с термопомпа и ми дреме за цените.. камъкът бавно загрява, но загрее ли няма изстиване!

70

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия трябва да реши за Северен поток 2 след решението на съда в Дюселдорф. ЕС се нуждае минимум от 9 месеца да разгледа документите и да вземе решение за разрешение на оператора на Северен поток 2 компанията "Норд стрийм". До тогава Северен поток 2, който е завършен и готов, няма да бъде пуснат в екслоатация. Това са 9 месеца на лукс и разкош за Газпром, подарени от Еврокомисията.

69

До 73 Потърпевш

преди 2 години

Това не е от Радев а заложена мина от герберските мафиотско управление. И си свети часовника Гербер Ваксарски

68

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте промяна, нали за нея хвърляхте яйца, домати и провокирахте полицията? Нали за това барабите дремаха на Орлов мост? Ето ви промяна в пълният и блясък. И да обвинявате Борисов него го няма от една година, а пълната власт е в мутрата Радев!

67

Потърпевш

преди 2 години

Благодарим на Радев и неговата клика, че за 3 месеца ни върнаха в Камената Ера, световен рекорд за съсипване на държава с население колкото есно китайско село. Не се плашете още по.зле ще става!

66

САМО питаме...

преди 2 години

А, ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ УСОФИЯ С ПАРНО.....РАСТАТ ЛИ ОЩЕ....ИЛИ ПАДАТ....ХАХАХААА

65

От Новината

преди 2 години

ми се Стопли Сърцето!

64

Анонимен

преди 2 години

Спокоооо. Цените на газта за започнали да се понижават заради напълването на урвата част от Северен поток, втората част е готова за пълнене и скоро подаването на газ през него ще започне. До Нова година цените ще се върнат както преди но нашите лакоми мафиоти ще вдигнат цените до небесата.

63

В.Узунов

преди 2 години

Оххх кеф! Да ги видя сега софиянци как ще изпъват шиите.Аз проблеми такива нямам .Паля резачката и по мой избор,а отделно 50 автомобилни гуми поне имам за горене. Печката червена става.

62

1-н

преди 2 години

Яко крадене се завихря всяка зима, тази ще е брутално дране, стригането вече приключи...

61

до 60

преди 2 години

а аз в първи клас учех Бейсик, в 5-ти Паскал, а в 8-ми вече Си...

60

Зелен

преди 2 години

Грейте се на вятърни мелници и соларни панели. Само да не посинеете зимата.

59

Българин

преди 2 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!

58

Анонимен

преди 2 години

По добре демократичен студ, отколкото тоталитарна руска газ.

57

Анонимен

преди 2 години

ЕС все повече обеднява и затъва в стагнация. Азия излиза от кризата и се развива с бързи темпове. Борба на азитските пазари за енергийни източници. Всички доставчици на втечнена газ се насочват към Азия. Зашеметяващи скокове на цените на газта по цял свят. Недостиг на газ!