21

коко питанката

преди 2 години

Кой е мъжът в тая гарбаро-доганска двойка!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Кеф ми става като чета плювачите. Бесни са!

19

Анонимен

преди 2 години

Не искаме никой да ни обединява с крадците от гроб. Искаме да бъдат съдени и да върнат откраднатото. Това е. Може ли да го направи тяхната ***?

18

Mopcku_

преди 2 години

Тоя професор е флагман на калинките в тая държава пък както казва вожда-и магаре да им извадя и него ще изберат :)

17

Асан

преди 2 години

Събраха ги двама дето сефте се виждат за цар и за царица :)))

16

Анонимен

преди 2 години

Кампанията му щяла да бъде платена от инициативния комитет, не от партия?! А кой ще плати на този инициативен комитет?! Хаха тия ни вземат за балъци. Това е все едно, като Цвъки, на който парите му идваха от тъщата му. А откъде дойдоха парите на тъщата, никой не го попита

15

мак

преди 2 години

Запя същата песен като т.лупа и захапа Радев. Освен това - Герджиков може да казва, че приема подкрепа от всички партии, пък Радев не може да казва, чия подкрепа иска. Голям обединител е ректора, няма що.

14

Анонимен

преди 2 години

Предвид цялата калинщина в държавата последните 12 години, предвид корупционните скандали в Софийския Иноверситет, та ако щете и последно плагиатството което откриха, и то след като им го навряха в очите. Извинете, но съм много неуверен в титлата на тоя професор и уменията му да създава и ръководи екип. Пък камо ли държава. Плюс подкрепен от най-мразената и крадлива партия ГЕРБ НЕ, това не е моят президент. Ще си избера Румен Радев. Гърбавите калинки да пишат каквото искат. За това им плащаъ

13

Анонимен

преди 2 години

Българи, заслужавате си това блато. Всичко е заради вас, простт матерял.

12

АМА магарица ли е

преди 2 години

Само да питам, за един преятел!!!!Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРИЦА!!!!Или пък е просто привърженик на част от Истанбулската конФекция.

11

кой кого

преди 2 години

Нито герджиков нас ще "обедини" Нито радев вас.Не се пънете да разсъждавате.Излишно е.

10

Анонимен

преди 2 години

Уж нямало да отправят забележки, а веднага плюе по правителството и Радевв :):):) А гербавите т,р,олове не ги ли броим :) Те непрекъснато сипят помия.

9

Ами ШУБЕ е бай0ня

преди 2 години

Божеее..... "ген. Баце" се крие зад пeдepa3.... шубе го е да се изправи лично срещу ГЕНЕРАЛА истинският!!!!!

8

Край

преди 2 години

Радев да празни бюрцето и да си вземе снимката на Деси от него.

7

Анонимен

преди 2 години

Оня ден, като писах, че фуражка ще е вице на професора - ми блъскахте минуси на поразия.... Сега, като разбрахте вече, че наистина има зелен чорапгащник в тази двойка - не очаквам нещо по-различно.... В-сите си ги задайте вие! )))

6

Асан

преди 2 години

Кон боб яде ли или само тикви :)))

5

демократ

преди 2 години

На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президентРумен Радев и вице президента Йотова

4

Анонимен

преди 2 години

Гербавите пак дрънкат клишета, обичайно за калинки. За какво разделение изобщо говорите? Измишльотина на отчаяни герберасти. Как ще обединявате, като 68 % от хората сме за Радев и против баце ви. По какъв начин ще обедините крадците с окрадените? Глупости, облечени в красиви фрази.

3

до 1

преди 2 години

Робе аз освен денонощно облъчва и плюене от страна на Гроб по мисирките медии друг да плюе не съм видял!!! А тоя Герджиков няма шанс!! Да назначи пак 76 годишната си майка на работа и да и плаща 9 хиляди на месец друго няма да се случи!!

2

учуден

преди 2 години

Я, Офцаров бил там Не е ли на Перперикон та се качва на Препъникон?!!