106

Анонимен

преди 2 години

Принципа.След мен потоп.Не говори добре за човека.

105

Анонимен

преди 2 години

До РодолюбецЗа фотошопа ли говориш?

104

Анонимен

преди 2 години

Хората на червените министри ги виждаме. 2 Седмици един кораб не могат да извадят. Усукват увъртат търсят виновен, търсят лесното, и действат подмолно като разтоварват тор в резервата. Червените не са научени да работят, а са научени да мрънкат.

103

Анонимен

преди 2 години

Даже няма и 10 000 в момента, колега, по 2-3 000 правят и то такива с трета доза, основно медицински лица.

102

Гроби Таласомо

преди 2 години

Че УзуновКопринката са слаба ракия, слаба са, но те изгряха, заради теб Буци;))) Радев изгря заради теб! Не забравяй, че те ни послужиха като антагонисти. Върхът на държавата се окупира от силоваци, където да се обърнеш, все генерали, милиционери, военни. Но никой не може да спре свободното падане на Дунавска България. Така, че, нито "новите" нито "старите" сте Решението! Но, Раздорът между вас е част от Решението за нас!

101

Анонимен

преди 2 години

При Борисов ваксините бяха осигурени, а ваксинацията беше достигнала 28-30 000 човека на ден. При Радев - 10-12 000. Факти. Въпроси?

100

Родолюбец

преди 2 години

А ,ти много се грижеше за народа,тапир от Банкя ,затова пълнеше шкафа с милиони евра и кюлчета злато!Но ще дойде време когато ще ви видят сметката ,богаташка крадлива ,ако не на теб,на внуците ти!!!!!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Вярно е това. Рекордни цени на тока, парното и водата ни чакат.По времето на чорапа за една година цените ще скочат , колкото не са скачали за последните 10 общо.

98

Анонимен

преди 2 години

Това са хората гласуващи за Бойко. Работещи, честни и трудещи се хора.

97

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко се бори до последно обаче, не се предава :)) Отстрани обаче изглежда, че ДС нема да му позволят да е премиер отново :))

96

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке падне!

95

хаха

преди 2 години

Много слабо другари. Вчера в статията за Герджика имаше 900 коментара, днес само 100 за Баце.Кутев и чорапа ще ви дърпат ушите

94

Анонимен

преди 2 години

Бойко или ти си много умен, но се криеш и нарочно се правиш на *** като масите за да те харесват или нещо не е наред с проф. Герджиков. Не виждам между вас никакви допирни точки на интелектуално ниво и не си представям какъв разговор провеждате. Според мен този непознат за обществото човек, за да се качи на потънал кораб е или заставен, имал епредложение на което не може да откаже или просто мечтае за слава, па макар и 15 минути...както се казва"Всеки си има цена"! А народа да го духа...

93

Анонимен

преди 2 години

до 99 ...Така ли ... цена на киловат дневна тарифа 2010 година 10.8 стотинкицена на киловат дневна тарифа 2020 година 14.6 стотинкиКолко процента се е увлеличил тока за последните 10 години. Сега ще се увеличи само за година с толкова , колкото се е повишил през последните 10

92

Изчезни

преди 2 години

веднъж за ви аги манипулатор!! Престъпник!!

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 "Бойко отново заради далавера поръча само Астра Зенека-най-евтината" Фейк нюз си. Бойко поръча от всички производители. Затова сега имаме от всички производители. Жалките опити на Радевите *** да оправдаят геноцида на Служебното правителство срещу българите са очевидни.

90

весел гербер

преди 2 години

Още е рано!Нека мине зимата,и тогава пак ще приказваме!Българина смята,че имането е даденост!Само дето не е!

89

БАИКО

преди 2 години

на вси4кото написано до тук ако 4овек е умен или мисли 4е е умен леко да се скрие а да несе тъпани пред народа 4е народа го ненавижда от толкова злини кадето сатвори му6еника да спре да се вози с на6ите пари да си пла6та от 4екмеджето .засрами се бе толуп.скриисе мо6еник стига си дразнил българите с присъствиетоси......

88

Анонимен

преди 2 години

Баце,защо гледаш като препикано мушкато?Не ти се верва,а?Че няма вече кюлчета и пачки.Е,всичко си има край.Само суджука има два края,нали?

87

Анонимен

преди 2 години

Не обръщам внимание на коментари, на които автора им има макс 8-ми клас образование, но искам поне един "папагал", който повтаря как при Бойко хората са се ваксинирали.Как го е направил, обяснете, моля! Интересно ми е. Защото аз имам друго твърдение, че точно тогава се загуби доверието във ваксината. И ще защитя тезата си. Бойко отново заради далавера поръча само Астра Зенека-най-евтината и оказа се най-опасната. Второ не можеш да вярваш на лекари, които станаха политици и се облагодетелстваха.