52

Анонимен

преди 3 години

До Чико от Порто Рико Много си прав. Ако скрият ваксините и ги пуснат "само за наши хора" ваксинацията ще полети направо.

51

Анонимен

преди 3 години

в бг не ваксините или антиекспериментните души са виновни, а мръсния въздух и стандарта на живот включително и трето поколение гмо което продават в магазина, отделно стреса и той допринася

50

Анонимен

преди 3 години

вече много ясно очертават двата фронта ваксинирани - неваксинирани. Очаквайте скоро новини от сорта, "Неваксиниран мъж уби майка си и нейния любовник" , "Ваксиниран служител на горското, спаси малко мече от сигурна смърт " "неваксиниран тираджия предизвика катастрофа на магистрала Хемус" "49 годишен извади 5 човека от горяща сграда - бил е ваксиниран "

49

До кой ще ни каже

преди 3 години

От такива като тебе, които не носят маски и не спазватя мерки. И в 4-те ваксини, предлагани у нас, коронавирус няма. Това не са ваксини, които да съдържат атенюиран (отслабен) коронавирус, та да разболяват от него.

48

Чико от Порто Рико

преди 3 години

Съгласен съм с антиваксърите, че това е пропаганда. Ако искаш да направиш добро на ***, той недоверчиво се дърпа, за да стане работата, трябва да му внушиш, че има далавера, в която му даваш възможност да се включи, и да преТСака другите.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 Ето, ние великите БЪЛГАРИ отново спряхме световния заговор на сатанистите-рептили целящ да ни пороби!!! Вижте Австралия - по цели 11 човека средно на ден им умират. Ама те затова са на последно място по образование и доходи!!! Ръцете трябва да ни целуват а нас!!!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Айде, почват ни по линията "ваксинираните не боледуват тежко и не умират". И как точно ги изброиха от март до сега (близо 200 дни) 78 починали ваксинирани, като само вчера, при това - неделя, са 4. Лъжат-мажат, за да изпълнят поръчките, и даже не се опитват що-годе логично да си оформят тезите.

45

От

преди 3 години

тези 10 000 - Бог да ги прости, лично познавахтрима - двама от инсулт в болницаи един от инфаркт на вилата си.ЗАЩО не поставиха семействата им под карантина, след като им писаха в документите ковид, а?

44

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Когато модерния свят от една страна, и България от друга, правят едно и също нещо, изобщо не се замисляйте кой го прави по точния начин.

43

A

преди 3 години

За една година от 04.2020 до 03.2021 са починали 10000. За 7 месеца от 04.2021 до сега са починали 10000. При Б.Б поне имаше ред и дисциплина. Сега цари хаос и резултата е налице.

42

Анонимен

преди 3 години

Сатанистите сега пробват различни тактики за овладяване. В някой държави където знаят че народа не изпълнява лесно преки заповеди лъжат че има много умрели. А в други където са по послушни ги лъжат че трябва изпълняват всичко което им се каже за да не станат и те като онези и да измрат и те. Само че в България номера не мина! Нито едното проработи нито другото. И затова всички политици тук вдигнаха ръце. Сега няма който да изпълнява планът и тука е спокойно. Вижте какво става в Австралия.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41 Аз знам за какво говориш. Изопачаваш думите на Бил Гейтс, който казва, че за да сме готови за пандемия трябва да имаме възможност да създадем ваксина за 100 дни и да я произведем в достатъчни количества за следващите 100 дни. Всички антиваксъри сте такива, чели, чули, неразбрали и ходите да се надвиквате по форумите. Жалка история....

40

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда, спи ми се. Zzzzz

39

ДДРОнег

преди 3 години

Според мен не трябва да се казва "не само 0,77%", а цели 0,77% !!!

38

Анонимен

преди 3 години

до 36 аз не пиша за проценти, а за летален за който твърдят, изглежда не четеш а пишеш на изуст

37

Анонимен

преди 3 години

До Кой, кой ще ни каже? И как по точно е вкаран sars-cov 2 вирус чрез ваксината. Би ли ми обяснил, че ми стана много инетересно ?

36

Анонимен

преди 3 години

до 35 мисля, че заглавията бяха: "Бил Гейтс: Повече фабрики за ваксини и ще надвием Ковид-19", не знам виж в нета, четох за 100 завода преди 2/3 седмици, виж в гугъл

35

Анонимен

преди 3 години

И Георги Коритаров ли е в тези 78 души?

34

Бате Сечко

преди 3 години

До 25 Анонимен. Много грешиш- българинът просто иска да оцелее...!

33

Анонимен

преди 3 години

"За периода март септември у нас са починали 10 173 души. От тях ваксинирани са били само 78 души. Това е 0,77% от всички починали, съобщи епидемиологът проф. Мира Кожухарова" ÷÷÷÷÷ ÷÷÷÷÷ ÷÷÷÷÷÷ Вярна е приказката, че колкото по-наедро лъжеш, толкова е по-вероятно да ти мине лъжата. Тези цифри на професорката-активистка са 100-процентова лъжа. Вижте само данните от днес - от 40 починали 4 са ваксинирани. Лесно се смята колко процента е това. Мнооооого далеч от 0.77, например.