92

Том Кукуруз

преди 2 години

Бях абсолютно наясно, че ще ни го сложат за премиер още преди 2 месеца. Но аз нямам нищо против. Ако ще магаре да ни сложат, пак ще гласувам за него, стига да не е партията на Токсичните.

91

Ямболски цървул

преди 2 години

96.... ГЕРБ трябва да не влязат в парламента,а да са в затвора,или да са висящи по дърветата.

90

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски цървулКогато се запознаеш с даден човек, преценяваш дали става, естествено според твоите представи :) Виждал съм много по обиграни и интелигентни челяци, криминално проявени от този никаквец....хахахаха :)) Ако разочаровам някой, съжалявам, но това виждам, може и да греша, което 99% невероятно......хахахаха :)))

89

Генату ми Бейби

преди 2 години

ГЕРБ ще са 2-ри или 3-ти.

88

Край

преди 2 години

Само как си присвояват правото да определят кой е почтен и кой не. Мега неприятни харвардци. Така взеха да дават индулгенции за община без корупция. Типично по американски - направиха си частен закон Магнитски.

87

анализатор

преди 2 години

Направо съм втрещен от яростта,злобата и диващината на разните *** на герберастите-разни журналисти,социолози,политолози.Направо не вярно колко злъч и помия се изля за два дни върху Петков и Василев.Въпреки това,неумолимо идва новото-с него са младите хора/недависимо,че аз съм на 62 г/.Да,времето е тяхно,а не на крадците от ГЕРБ и ДПС.колкото и да врещат като приклещени кози,вие партийте от мрака и миналото, си отивате.Змията като умира,хапе най-лошо.И НЕИЗБЕЖНО ИДВА ЗАТВОРА!

86

Ямболски цървул

преди 2 години

Май и аз ще мога да си направя партия..ПП ЯЦ!

85

Анонимен

преди 2 години

Все пак разберете ги! И вие ако сте мoшeници, като видите, че народът е изглyпял толкова, че гласува дори за нещо като ИТН, ще видите възможността да се наместите да крадете и ще се възползвате, нали! Нормално е. Като разграден двор сме за мoшeницитe. Кой би си пропуснал шанса?

84

Анонимен

преди 2 години

Малка е нашата страна, най малка сред всички славянски държави и всичко се знае-за кариеристите, подлеците, лицемерите, корумпираните.Основната цел е труд, много труд за благото на хората, а не спиране на корупцията.

83

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ГРАЖДАНСТВО ИМА ПОЧТЕНИЯТ КИРИЛ, НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ЛИ ГРАЖДАНСТВОТО - КИРИЛЕ, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ СИ ЗАВЪРШИЛ В ХАРВАРД АКО НЕ МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ- СОФИЯНСКИ ПО НОВА - МЛАДИ ХОРА С ХУБАВ ИЗКАЗ- АКО ГИ ХВАЛИ ТЪСТА НА ЧЕРЕПА ПИШИ ГИ ПРОВАЛЕНИ..

82

Ямболски цървул

преди 2 години

От къде да знаем,че един човек е почтен? Как може да се определи? Много ми е интересно да чуя отговора.

81

Анонимен

преди 2 години

Периферна територия със затихващи функции.

80

Анонимен

преди 2 години

Ще циври народа като дойде зимата със зимните сметки, Бойко не го мислете.

79

Анонимен

преди 2 години

Сега изгледах видеото, тоз е по-голем мошенник от джебчиите в мола......хахахаха :)) Значи да се изясним малко, изкарал една година ОБУЧЕНИЕ в Харвард, нема партия, нема движение, направил е едно гооолемо нищо като служебен министър на икономиката, след краха на ИТН, взеха да ни го бутат за месия......хахахаха :))) Правилно ли съм разбрал ? :)

78

Тулупа с Евраците

преди 2 години

Давайте им минуси Матросовци. Положението е тежко. Искат да ме убият!! ЧЕСТНО! Червените сатрапи ми готвят покушението, елате да ме пазите с телата си!

77

Анонимен

преди 2 години

Новата радиолокационна станция Воронеж-М в Крим, за ранно предупрежнение от ракетна атака ще покрива цялото средиземноморие и средната част на Атлантическия океан.

76

Зозо

преди 2 години

Тези ли са почтените?!? Изпечени мошеници, та и Спецов и той се наредил в почтените?!? Пълен резил!!! Промяната на Рундю :)))))))))))))))))))))))))))))

75

Анонимен

преди 2 години

Споко, догодина Тесла пуска новата архитектура на батериите които ще са с 16% по ефективни и с 37.6% по висок капацитет и цените на батериите ще паднат и ще драйвваме фул илектрик.

74

РЕВ в Хаоса

преди 2 години

Боеко ще циври утрИ. Че днес сигурно е вдигнал кръвното, гОркия. Отивате си, ГЕРБ-аджии. Народа ви нaби ЧЕТВОРЕН червен картон с 200.

73

Анонимен

преди 2 години

ЕКС Министрите на икономиката и финансите пийват на бара. Единият пита:- Ще вземем ли още нещо?- От кого? - казва другият.