117

до 137

преди 2 години

Така е. Вчера Гешев ги направи за 2 стотинки в комисията. Хаджигенов големия юрист мигаше като в несвяст. Гешев им показа, че не познават законите. Бяха като джуджета пред него докато им говореше. А нали уж щяха да го арестуват? :D Напълниха памперса като го видяха в НС. Гешев по- често трябва да ходи в НС да им набива канчето.

116

михаал

преди 2 години

Тошенце, с мечката круши ял ли си? И ако искаш да не виждаш ГЕРБ в парламента, си направете референдум за изгонването на техните гласоподаватели от държавата

115

Анонимен

преди 2 години

131 та нали и аз това казвам. Да се приемат само помагачите на българите с техните семейства. Българите знаят кои са. Другите да ги приемат тия на които са помагали. Всяка мисия и посолство си знае 6ои са техните помагачи. Всеки да носи отговорност за своите граждани и за своите помагачи. Така е честно.

114

Анонимен

преди 2 години

Кое му е доброто на служебното, да Траволта сигурно си прави добри селфита, но кой уреди жена си, на кой премиер децата са на хранилка с наши пари и като сме добре защо не влизат пари, а извъднъж изчезнаха? Когато държавата горя, единия благодари на следващия ден хора горяха като фалки и се скара на втория фигурант да ходи да се извинява, пълна скръб.

113

Тошко феса Валкирия

преди 2 години

Химлер, он по як ;)

112

До 127

преди 2 години

Коя далавера откриха на Борисов ?Можеш ли да ни я кажеш ?

111

Радослав

преди 2 години

Като не ти харесва служебното правителство защо не използва мандата си и не състави свое? Нали е безотговорно втория да не се опита да състави правителство? Или забрави какво говори преди два месеца? Комуниста козината си мени, но нрава никога! Долен комунист си ти борисов!!!

110

Шаши

преди 2 години

999: А нашите политици, като предадоха всички, които са помагали на България. В цял свят имаше хора. Та, тогава, на чия страна бяхме? Сигурно още има от тях по затворите

109

Майна до 114

преди 2 години

ИМЕНАТА НА ПОМАГАЧИТЕ СЕ ЗНАЯТ ОТ НАТО. ЗНАЯТ СЕ И ОТ ТАЛИБАНИТЕ. НЯМА ДА СЕ ПРИЕМАТ ХОРА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ. НЯМА ДА ИМА ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ ЗА ВСИЧКИ АФГАНИСТАНЦИ. МЕН СЪЩО МЕ Е ГРИЖА ЗА ТОВА. Естествено, че точно ти няма как да знаеш кой кой е. Нито ще му е написано на челото на човека.

108

Анонимен

преди 2 години

Очаквам безпрецедентна победа за ГЕРБ на следващите избори. Аз също ще гласувам за ГЕРБ, тъй като два пъти другите партии не съставиха правителство. Явно не им се управлява, а искат да са в опозиция друг да носи отговорност.

107

Анонимен

преди 2 години

Иван Ченчев, а да ти е хрумвало че ако свалят Гешев, ние можем да го издигнем за кандидат за президент? Тоя вариант как ти се струва?

106

до 117

преди 2 години

ИТН сложиха и най- неподходящия човек за ШЕФ на НС. Митева има езиково-говорни патологии. Дори вчера поиска да се свали охраната от Гешев на НСО. Трябвало НСО да охранява само тримата най- главни в вържавата. Демек президента, вицето и болонката Митева. А другите хора, където спират наркотрафика и хващат престъпниците да нямат охрана. ИТН са сбъркани отвсякъде. 4 кандидата за министър предс. смениха. за нула време.Станаха са смях с Шнорхела, а плагиата Петър Илиев беше за капак на щоу програмата

105

Анонимен

преди 2 години

Абе Тошко може и да се държи като Хитлер, обаче по-добро от служебното правителство отдавна не сме имали, и Бойко Борисов е гузен, че му разкриват далаверите, затова не го харесва!

104

Анонимен

преди 2 години

Тошето е Хитлер от филма на Чарли Чаплин. На края спука балона, но не със земното кълбо, а с българското лъвче. Представям си го и вече ми текът сълзи от смях. Благодаря ви господа политици. В тая пандемия смехът е най-страхотното лекарство.

103

Анонимен

преди 2 години

не е станал, винаги си е бил

102

Иван Ченчев

преди 2 години

АКО ИСКАТЕ ИСТОРИЯ И ЕКШЪН...ПОДКРЕПЕТЕ СЛАВИ И НОВИТЕ--ДА ВЗЕМАТ ГЛАВАТА НА ГЕШЕВТА ГЛАВЕН ПРАКУРОР---ЗА ДА МОЖЕ НОВИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР--ДА ВКАРА ТИКВИНИЯ БОСС НА ГЕРБ И МАФИЯТА В БИГАРИЯ В ЗАТВОТА==АМА НАИСТИИННАА...ТОГАВА ШЕ ВИДИТЕ ИСТОРИЧЕСКО ВРЕМЕ, КАКВОТО НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ НИКОГА !

101

Анонимен

преди 2 години

110 ха ха ха. Добър виц. Разсмя ме. Честно човек. Макар че Хитлер е бил такъв един дребен и свадлив човечец, че по на чалгарина мяза.

100

Бррр до Асан

преди 2 години

Никой не може да закрива ДПС, НАЙ- МАЛКО - БОЙКО, А ТОВА СТАВА ЕДИНСТВЕНО ОТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД! НЕВЕЖА!

99

Анонимен

преди 2 години

До Асан"Ще гоня Доган и Станишев до затвора1"

98

Анонимен

преди 2 години

Човекът е изказал мнение, коеот много споделят, но никой не ви е блокирал достъпа до прламента.