48

Анонимен

преди 2 години

Е ние сме по-зле с числата, очевидно. Сравнете броя на критично болните. Ние едва започваме.А в Израел мерки не се спазват, особено в определени райони и групи от населението, имам приятели в Ейлат.

47

Клоуни

преди 2 години

Значи две дози от т.н ваксина не предпазват от тежко състояние, от ако си сложите трета доза от същия този коктейл, тогава вече сте защитени. Тия много се увлякоха, и най-зомбирания мозък ще види, че логика няма.

46

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", каза Зарка.... Ето видяхте ли, пак антиваксърите страдат... като не искат трета доза хахах

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Цирк, цирк,цирк! Сега за да не изпаднеш в "критично състояние", трябва да се "ваксиниран" три пъти. Има ли още спинкащи сладък ковид-сън? За 16 август в Израел от всички тежко болни пациенти: 154 са били неваксинирани. 48 са били ваксинирани с една доза. 20 са ваксинирани с две дози.. Въпроси или още "спинкаш сладък анти-ковид сън"?

44

NOD32

преди 2 години

ГМО чорбата наречена-ваксина,постоянно поражда нови мутации на вируса! Докато мало умниците се ваксинират няма оттърване до края на света!

43

Анонимен

преди 2 години

Айде бе, ваксинирайте се бе. Защо не щете бе?

42

Анонимен

преди 2 години

До Размисли и страсти==== Друго обяснение не искате да видите. Първо, в Израел има не малко неваксинирани; второ, Делтата е проблем - надявам се, че и тук няма да се убедим в това; трето - силно са съмнявам, че "еврейските мошеници" прецакват собствения си народ и държава - там патриотизмът е от особено значение; но е вярно, че и те удариха на камък с този вирус. Това не е повод за злорадство, а за сериозно притеснение. Евреите по принцип не се шегуват, когато става дума за наука и дисциплина.

41

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Ох Боли - И все пак... В Индия имат по-малко новозаразени от Британия и смъртността им за ковигрип пандемията е 1%. Явно правят нещо правилно?

40

Държавата

преди 2 години

с поголовна ваксинация?!!!!!Не, мерси!

39

Анонимен

преди 2 години

доста неадекватно написана статия, някакви цифри изкарани от контекста но да се поддържа опорката Изтаел. Аз да питам защо данни от САЩ не се публикувст там ваксинацията е 50% и може да се правят реални сравнения със и без ваксина.

38

Анонимен

преди 2 години

Цирк, цирк,цирк! Сега за да не изпаднеш в "критично състояние", трябва да се "ваксиниран" три пъти. Има ли още спинкащи сладък ковид-сън?

37

Д-р Ох Боли

преди 2 години

В Индия се лекуват по следния начин....намират една много голяма локва дето се е събрала урината и фекалиите на свещените им крави...цялото село сяда вътре и почва да се къпе с тази каша от воняща субстанция!

36

Тик так

преди 2 години

Просто съврвменното израелско население се е отдало на разврат и разпуснатост. Като им сложиха ваксини и започнаха пак да правят секс по дискотеките, да се събират на големи тумби и да не спазват никакви мерки. Впрочем, министърът да види какво ще се случи в БГ след точно един месец, ако не наложи пълен локдаун.

35

до 44

преди 2 години

Никак не се лекуват, *** като мухи, изкарват си короната и продължават напред. А Евреите, които се ваксинираха сега пак ще са болни. Новата мантра е, че ваксините всъщност ти осигурявали по-леко боледуване, ако пак се заразиш от Ковид. Докато не направят ваксина с доживотен имунитет, никакъв шанс да си я сложа.

34

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", каза Зарка. Ха-ха-ха! Че колко човека са ваксинирани три пъти на фона на останалите?

33

???

преди 2 години

Абе преди няколко месеца не писаха ли вестниците, че Израел е ваксинирала почти цялото си население и беше започнало да ваксинира и децата или нещо бъркам? А сега броя расте - нищо не мога да разбера.

32

Анонимен

преди 2 години

До Размисли и страсти Има, има.

31

Размисли и страсти

преди 2 години

Значи или "ваксините" не са ваксини,или еврейските мошеници направиха поредната мошенгия че уж се ваксинират за да точат някакви фондове!Друго обяснение няма!

30

Някой запознат

преди 2 години

Може ли да обясни, какво се случва в Индия, и как се лекуват там. Ако се вярва на графиката вълната им отминава.

29

Анти Ковидар

преди 2 години

Не се радвам, а се чудя.