134

Анонимен

преди 2 години

АААА Слави ,не си прав - Не може Еднолично да управляваш само с 65 депутата ! - туй кат Бойко същото Бе ! ,че и от фейсбука ? от дивана в къщи ?

133

Анонимен

преди 2 години

Дума на мъж. Още отначало заяви, че няма да подкрепя гербави, позитанковци и псевдо демократи и предложи правителство, което не бе подкрепено. В какво е излъгал. Реват кому.нетата, защото усещат, че могат да изпуснат кокала при трето раздаване.

132

ПРАВИЛНО!

преди 2 години

В ТОЯ ТЕЖЪК ЗА СТРАНАТА МОМЕНТ---НЕКА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА , ТЕЗИ , КОИТО ЗАБЪРКАХА ТАЯ КАША!...НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА , ДА НОСИШ НА ГЪРБА СИ ПРЕДАТЕЛИ.... И НЕГОДНИЦИ!

131

Няма такива Тошковци

преди 2 години

Пожарникарят беше супер зле, но тия Тошковците са Боко на трета степен. Хем са по-нагли, хем са по-арогантни, хем са по-авторитарни и противни. Направо ми се гади като се появят и почнат да се карат на всички за всичко - на журналистите, че им задават неудобни въпроси, на другите партии, че не им гласуват неадекватните петър илиевци и на народа, че не им разбира простотиите

130

Анонимен

преди 2 години

Никой явно не му е искал постове, порции, кокали. При съвпадение на политиките са започнали да разглеждат кандидатите му и се оказва, че някои са неподходящи за постигане на целите, и тогава итн или лидерите им започват да се цупят като малки деца.

129

БСП 2

преди 2 години

Ако му спре фейсбук кво правим?? По инерция ли ще го караме????

128

Анонимен

преди 2 години

Тоя и другият ..Баце нещо ни се сърдят.Има къде да попитат,а и прочетат какво трупаголямото его.Голямо състезание си правят.А гробищатаса пълни с незаменими.

127

И ПРАВИЛНО СЛАВИ!

преди 2 години

ЩО ДА ПОДКРЕПЯШ ХОРА , КОИТО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ , СА ГОТОВИ ДА ПРЕДАДАТ ВСЕКИ...ДОРИ И СОБСТВЕНОТО СИ ДОСТОЙНСТВО!!!??

126

Анонимен

преди 2 години

Г-н Трифонов,има една удивително точна поговорка: " голям камък хвърли,голяма дума не казвай" .Вие и вашата партия наподобявахте на кокошката,която е снесла едно яйце,но кудкудяка така все едно е снесла цяла планета !Оказва се,че зад готовите сценарични и режисирани предавания чувството да си харесван лидер е изключително различно с реалността на политическия живот .Преди да се захванеш с политика трябваше да проучиш тези неща,а не да се оправдаваш като ученичка сега.Дилетант !!!!

125

Анонимен

преди 2 години

До Слави или Тошковица?то беше ясно, че всичко е, за да е опозиция и да си прибере много пари от телевизията в левски г

124

СЛАВИ НЕ Е БОРИСОВ!

преди 2 години

НЕМА ЛАБАВО С ИТН ....НЕМА ЛЪЖИ И ХИТРУВАНИЯ , ПО КИЛИФАРСКИ...И КРУШОВСКИ...!..ТОЯ ПОЧВА ЯКО ДА МИ ХАРЕСВА!

123

Слави или Тошковица?

преди 2 години

Toшковица се показа по фейсбука да каже какво татко Тошко и е казал да напише. Смешен е тоя чалгар, жалко че толкова хора се излъгаха да гласуват за него. Ясно е вече, той не иска да управлява. Иска да е опозиция, да мрънка, да се оплаква и така да си натрупа рейтинг за телевизията. Това му беше плана още в началото и измами толкова много хора. Много жалко наистина...

122

Анонимен

преди 2 години

Слави се провали с гръм и трясък на кастинга за политици. Наритаха го като краставо псе, а сега се обяснява от сутрин до вечер, скрит зад фейсбука си. Аре у лево, но по-големия проблем са 550 000 малуумника, които де факто ни вкараха в криза с гласуването си. Да бехте пуснали бюлетина за БСП, некадъррници! Сега нямаше да е толкова зле, изгубихме цяла година в търсене и показване на дипломи, а ако Бойко не летя в Турция да гарантира нещата с мигрантите, които идват... е тогава щехте да видите.

121

Ха-ха

преди 2 години

И не спира да ги провокира. Време е народа да разбере колко са свързани бившите управляващи, бившата "опозиция" и представящите се за "протестиращи"

120

Анонимен

преди 2 години

Вкарват България в голям проблем. Предложиха смешен кабинет, смениха го няколко пъти, сега твърдят, че ще са опозиция на незнайно какво. Абсол'тно безснмислени места заемат в парламента. Без тях досега щеше да има правителство , което поне да изчегърта герб. Играят точно в интерес на хаоса. А в хаоса и в мътната вода знаем какво се прави. Та кой викат бил предателя?

119

Анонимен

преди 2 години

Зукърбърг и компания обмислят да заменят намръщената иконка във ФБ със снимка на Слави.

118

сминдух енд чесън

преди 2 години

До АнонименНе са спирали с интригите откакто са се пръкнали на този свят

117

Електра

преди 2 години

По важното е, болшевиките от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф да купи още 8 самолета Ф-16 на двойно по скъпа цена. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...

116

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA---е да, ама тая игра е повече като билетчетата на божков, ти винаги губиш, а печели само той!

115

правилно Слави...

преди 2 години

Да поемат отговорност--ТЕЗИ КОИТО СЕ ОПИТАХА ДА ТИ ЗАБИЯТ НОЖ В ГЪРБА...!