246

Сперма в Прашките

преди 3 години

Хора, не си губете времето с тия откачалници. Оставете ромите да решат съдбата ви..

245

ЛоШо

преди 3 години

Чалгар и политика е по-зле от пожарникар и политика!

244

НИКОЙ

преди 3 години

До Анонимен 249 Тук си във грешка!Между шута Зеленски и шута Трифонов има много малко прилики.Дългият не може да стъпи на малкия пръст на украинеца.Зеленски наистина е талантлив комик,а шоуто,в което е участвал,е супер популярно на постсъветското пространство.Той е интелигентен,образован,харизматичен,говори чужди езици,семеен с 2 деца.Партията му спечели абсолютно мнозинство на изборите(75% подкрепа).Къде са допирните точки със Славуца?Може би това,че също се оказа слаб политик?

243

На Български

преди 3 години

Доброто старо извинение от държавата е много различно от правото да бъдеш забравен. Правото да бъда забравен има финансови измерения - това означава, че заради несправедливи и незаконни по международно право актове на държавата заради които аз съм в дълг, държавата покрива този дълг не аз!

242

Анонимен

преди 3 години

На никой не прощава мега егото и високомерието.

241

ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!

преди 3 години

КОЙ Е ПО-ЛУД: (палец нагоре) Боко Тиквата (палец надоле) Славуца Трифоновия

240

Комплекси

преди 3 години

Славуца е на бая години вече. Сигурно има бели коси, но това няма как да го видим, защото комплексите му за визия ще се нарушат. Сигурно има човек, който е назначен като бръснар и няма друга работа, освен да мо маха коренчетата. И после що бил побъркан. Е ...

239

TAPИКAT CИ CЛABИ..

преди 3 години

НЕ СИ БYДAЛA............ БYДАЛИ СА БЕДНИТЕ, ГЛАСУВАЛИ ЗА ИТН/БСП/РАДЕВ.....

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 215 Това, което си посочил , е електронната поща за информация относно печатното издание на ДВ . Мислиш , че Радев отговаря за това :)))Къде видя фамилията му ? Защо не напишеш как е електронната поща на счетоводството ?Правиш ли разлика между адрес на сайт и електронна поща ?

237

Анонимен

преди 3 години

Гласуването на служебното за редовно е подмяна на вота на всички българи. Премиера да каже за постовете на децата и да спрат да се оправдават, плана за развитие е провален и нищо не са свършили.

236

Анонимен

преди 3 години

Е, поне малко разнообразие, цирк и шоу стана, не е зле от време на време да ги разбуждат депутатите с по някое друго шоу!

235

Анонимен

преди 3 години

222 Ще бъдеш ти и семействата на депутатите, на ИТН. Може и някой от съседите на вашата улица, дето си печете барбекюто, и си пието биричката.

234

Бат Саши

преди 3 години

Тоа трябва да се изсели с пръчки от държавата,тая твар ако му се даде шанс ще закове последният пирон в ковчега на майка България

233

Анонимен

преди 3 години

Параноя е, когато нощем в тъмното чуеш жужене и се чудиш дали е комар, или дронът на Радев.

232

Пешо

преди 3 години

Излез навън мишко!!! Омразата е от ТЕБ към ГЕРБ вече 10 години. Излез да те видим истински ли си или няква холограма

231

Зозо

преди 3 години

Абе чак сега загрях. Значи Слафчу си мисли, че референдума е минал, депутатите са 120 и той с 65 има мнозинство :))))))))))))))))))))))))))) Кукурукукуууууууу :)))))))))))))))))

230

Ментора бай Иван

преди 3 години

Бедни ми Славчо, скоро ще разбереш че парите и лошата слава която си натрупал не са толкова важни.Гледай си старините чукащи на вратата ти,!

229

Чалгъ форевъ

преди 3 години

Славчо, нищо не ти пречеше да се опиташ да направиш коалиционен кабинет с т.н. партии на протеста или да предложиш директно служебния кабинет като програмно правителство. Сега даваш фалшиви надежди на Мафията, че някога ще се върнат на власт - ако Тиквата сега получи инфаркт от кефа, това е твоя грешка.

228

Анонимен

преди 3 години

До трифон славчевКакъв мачо е Славчо? По- скоро Славчо & сие се представиха като малки безотговорни деца, на които не може да се гласува доверие. Да представиш кандидат премиер и проект за кабинет в президенството, президентът издава указ за гласуване на процедура в парламента, и да се отметнеш в последната минутатова си е направо пиклъовска работа. И вместо да се засрамят, продължават да се държат неадекватно и нахално и обвиняват другите. Баси и психопатите.

227

ПСИХОДИСПАНСЕР

преди 3 години

Не знам дали Слави е по-луд от Бойко, ама и на двамата им хлопа дъската и то ЯКО!