129

Анонимен

преди 2 години

На итн все другите са им виновни. Ама така беше и преди няколко месеца, все някой друг беше виновен, така, че не виждам нещо да се променя с новите избраници. Не може да предлагаш спорни хора и да искаш подкрепа - не, че не може, освен ако целта не е точно тази, да не получиш подрепа. И всички в тази група постоянно се карат на хората! Ако така се държите в 7/8, то държавните институции това не е нормално. И нямате място там.

128

Анонимен

преди 2 години

Очевидно ако трябва да избираме между модела на Герб и всякакъв друг модел, ще изберем другия модел.

127

Българин

преди 2 години

Мене по ме кефи да ме оправят ИТН вместо комунистите от ГЕРБ!

126

ЬЬЬ

преди 2 години

В първото правителство на итн-вицепремиер и шеф на МВР депутат от ДС,във второто-на същия пост-плагиат и измамник.На кого служиш гологлав чалгарю?С твоята вечно намръщена и противна физиономия ти нямаш визията да редиш правителството на България.Ти искаш да премахнеш диктатурата на ББ,като в същото време наложиш своята.Смешно и трагично,по чалгарски,както само ти можеш,но България потъва,а спасението не е приоритет на теб и твоето задкулисие.

125

mnenie

преди 2 години

Опърлил си е косата, докато си е играл с огъня.

124

кк

преди 2 години

Така, от двамата предложени министри на ИТН засега имаме един с фалшиви дипломи/образование, а другия дето крещеше като сектант по Нова има нужда от професионално лечение в някоя омекотена килия, а не от министерски пост. А лидерът им някакъв сърдит вампир/цигулар, който ръководи държавата от фейзбук. Идилия.

123

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Важното е ГЕРБ да не помиришат повече властта. С тези милиарди, които мутрите откраднаха, България сега можеше да е Швейцария на Балканите.

122

Анонимен

преди 2 години

Вие си играете вашите игрички, но ние не искаме избори и ваксини. Прекалихте. Просто сте едни пионки, които не знаят къде да се запрат.

121

тежко

преди 2 години

Някой вижда ли разлика в агресивното говорене на Рашков дамаджаната, Петър Илиев, Тошкуту на Слави, Слави, Красавеца Станев, Мая Галевица, крушовската ***, Та.шак Арменков, дано не съм забравила някого. Тези хора не бива никога, никога да не се допускат до властта. Тези хора не само са агресивни, но и много лъжат арогантни са и доникъде няма да доведат страната. Стана ли ви ясно, че Борисов няма алтернатива и беше прав, че тези нищо няма да направят, напротив, водят ни към пропастта.

120

Анонимен

преди 2 години

Очевидно ще трябва да избираме между модела на Герб и модела на проруския социализъм на Корнела и потестърите. *** избора!

119

Н1

преди 2 години

Прочетох малко подробности относно прословутата съдебна реформа, която трябва да станела час по-скоро. Спецсъдилищата, прокуратурата, статуса на гл. прокурор и т.н. Ами да ви кажа, просто не виждам как ще стане това. В момента половината харесват системата, половината не. Е, трябва единомислие. Това политически. Технически, поне 20 години. Така че, наивна мечта, на тоя етап. За пенсиите. Всеки получава според осигуровките. 50-тачката засега е най-удачният бонус. Различно от Бойко? Не.

118

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Петър Илиев е за освидетелстване. Абсолютно категоричен психопат. Казвам го без патрийни пристрастия.

117

Лошо за Итене

преди 2 години

ЛЪСНА ИСТИНАТА защо от ИТН са мълчали до сега. Просто ако си бяха отворили устата по-рано, никой нямаше да гласува за тЕх.

116

Анонимен

преди 2 години

До всички, на които им пречи ГЕРБ: на крив.... Космоса му е пречи.... Да ва и в кофтия матрял....

115

Ех Тоше Тоше

преди 2 години

тя, Дончева, то ИМВ, то БСП те всички са виновни, само ти не си, ти си най - убав ... Ама, че дегра-дирали чалгари, пренесоха шоуто, ще рече цирка в управлението на България!

114

Анонимен

преди 2 години

Имаш срамни въшки ли, че си постриган?

113

Анонимен

преди 2 години

Дорде сараите и ДС дърпат конците, оправия няма да има. Поемат ли начело с главния ага пътя към бай Ставри, ще изгрее слънце и над България

112

До Васко

преди 2 години

Борисов е простоват, но е лидер и патриот, а също уважаван в международните среди

111

Партий те

преди 2 години

И Тъй Нататък, ГРОБ, БКП, Дай България, Душмани Партия Сме, Изправи се! Ние идваме да продадем държавата. Вкарайте поне Далавери Смърдальонов и Волен Кукуридеров - поне да е пълен цирка.

110

no name

преди 2 години

Сами сте си виновни, сами вие осрахте всичко! Толкова козове в ръка имахте, но извадихте начело посредствени и съмнителни лица, със сигурност има свестни личности при вас, обаче не могат да вземат думата от фронт от нарциси. Наистина аматьори!