94

Анонимен

преди 3 години

Очаквам Трифонов в близката година,две да си продаде телевизията за много,много пари.

93

до Анонимен

преди 3 години

има такъв Анонимен, който всеки ден и от сутрин до вечер пише ДА БЪДЕ ОСТАВЕНО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА РЕДОВНО и то при партия спечелила изборите, получила мандат за правителство, съставила правителство и ще внася състав на правителство за гласуване в Народното събрание... е това ако не е хунта и беззаконие

92

О хо хо

преди 3 години

НЕ ИСКАМЕ РАДЕВ ДА СЛИВА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА С ПРЕЗИДЕНТСКАТА ВЛАСТ. ТОВА ПРАВЯТ САМО ДИКТАТОРИТЕ.

91

Анонимен

преди 3 години

О, тигре, тигре, имаш ли пари, имаш ли парииии - чалга партии! О тигре, тигре, нямаш ли пари, нямаш ли париииии - стари шлагери! Еееее, ееееее, опала!

90

АнонимеН

преди 3 години

КОЙТО ЩЕ ДА УПРАВЛЯВА ! МОЖЕ ДА Е БСП МОЖЕ ДА Е ИТН МОЖЕ ДА Е ДОРИ ПРОТИВНИЯ КОСТОВ ,НО БОРИСОВ ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО!

89

Фитил Късов

преди 3 години

"You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. " Abraham LincolnСлавуна придава голямо значение на ЕзИциТе, та съм сигурен, че цялата му гилдия ще разберат цитата. И така време е задкулисните герои, ***, държавна сигурност, разни кръгове, чужди нпо-та и прочие да си го набият в главите, че времето им изтече. Вземайте си структурите, протежетата и дим да ви няма, че втори път няма да ви предупреждаваме.

88

Анонимен

преди 3 години

Никой нормален не би се наел да управлява България.Трябва да си много смел или много .т.ъ.п...

87

Анонимен

преди 3 години

Славчо,нищо не може да чегъртате,щото и вие сте за чегъртане преди да сте дошли.Чегаренье нареддд

86

Анонимен

преди 3 години

Наистина е аматьор Славчо. Идея си няма всъщност за какви пари и лапане става въпрос, хванал се за някакви 15 мил лева.

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Щом Баце изгони такава акула като Черепа, значи нещата се развиват, Пеевски си е от ДС, него дори закона Магнитски трудно ще го премахне, за Доган също :)) Божков нали беше казал, че са създали чудовище в лицето на Пеевски.

84

Бонго Бонго

преди 3 години

Слави с тоя министър по ромските въпроси, започваш явно да разделяш българи, роми и прочие, ами ако съм арменец, аз искам и арменски въпроси или бонго Бонго министър, защо само ромски. Като новините на турски, а защо няма новини на арменски на сирийски или бонго Бонго новини?????Засилваш омразата *** такъв!***, самосъзнанието на хората е важно как се възприемат? И няма нужда да делиш пъпеш такъв.

83

Payak

преди 3 години

Аз искам само да питам този лидер на партия защо се изживява като наркобос крал или не знам там какво. Опростачена човек с низък морал. До къде стигнахме? Съвсем очаквано и селски тарикат. Само че този път ми се струва че нормалните в тази държава не издържаме експериментите на разните инженери Доган Сорос и прочее. Нормалността и единението на нацията трябва да се върнат.

82

Анонимен

преди 3 години

Това служебно правителство за два месеца свърши повече работа, отколкото правителствата на ГЕРБ за 12 години! В уреждане на свои хора на постове, даже ги прескочи.

81

Диана

преди 3 години

До Анонимен100 Защо трябва да се изчегъртва Герб, БСП? Би ли ми казал една причина за това освен нормалната ти "политическа" реакция на мижитурката да прехвърляш своите вини на другите - не ГЕРБ трябва да се изчегъртва, а точно БСП и СИЕ с всичките им противонародни и противодържавни политики - незаконно действие на служ. им правителство, неоснователни, пълни с лъжи и манипулации протести, най-голямата национална катастрофа на България....БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

80

Калеко Алеко

преди 3 години

Абе то в тая държава по-голям отворко от теб няма, така си се отворил че превърна българският парламент в сцена за КуКуБенада и Шоуто на Каналето си ... Що се отнася до това какво обичаш или не, тези откровения е хубаво да ги споделяш с психиатърът си, който немедлено те диспансеризира където трябва ... !!!

79

Анонимен

преди 3 години

Да поясним от коя година субсидията на партиите е 13 лв, от коя 11 лв. и от кога партии спечелили 1% на изборите получават субсидия според броя на гласувалите за тях ? Някой ще разясни ли, от кога се дава субсидии на партиите от парите на данъкопладците ? Може ли някой да ни образова.

78

Запознат

преди 3 години

До ДианаРеферендумът си беше валиден, но на партиите не им отърваше! Зашо при избори недействителните гласове влизат в избирателната активност, а при референдума не ги зачетоха? Платен ***!

77

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 91 / ОЛИГО, СЛАВИ ЯСНО ПОКАЗА, ЧЕ НЕ Е НИТО С ГЕРБ А НЕ ИСКА ДА Е ИС БСП! НЯМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ КОЛКОТО И ДА ОПИТВАШ!

76

Анонимен

преди 3 години

Славчо плаща в Барбадос данъци

75

Мангал си

преди 3 години

Трифонов , мутро !