86

Боянов

преди 2 години

ЗА ДЕСЕТИНА ДНИ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ИЗВАДИ САБИТЕ И СЕ ТРЪГНА....БОРБА ЗА ВЛАСТ ,МИНИСТЕРСТВА , ПОСТОВЕ. А ЗА НАРОДА ,КОГААА ,КОГА ЩЕ МИСЛИТЕ??

85

Анонимен

преди 2 години

Bravo na adv hadjigenov. Dostoina pozicia.

84

Зрител

преди 2 години

Правете го тоя и МаяМа премиер и премиерша, че това им е меракът явно.

83

Брей,

преди 2 години

голям разбирач на Конституцията се направи Хаджигенов! Не съм го чул да коментира Радев, който от първия ден грубо я погази/за аполитичност/! И сега Фигурантът Радев демонстрира, че него и хората около него, закони не ги ловят!

82

A3

преди 2 години

oa li toja ot trimata glupaci ?!?!?

81

Анонимен

преди 2 години

Ти пък кой беше бе клоун

80

Анонимен

преди 2 години

Хаджи Генов да сезира конституциония съд, вместо да копира чужди мнения в социалните мрежи. Конституциония съд да каже има ли нарушение в случая.

79

Анонимен

преди 2 години

Леле, Хаджигенов пречи на месията Слави да спаси България!

78

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, *** такъв, номинацията неможе да бъде противоконституционна, тя вътрешно партиен акт, както например Баце номинира Николай Младенов, БСП пък Вигенин, това се прави по вътрешнопартиини правила, противоконституционно може да е връчването, а то *** такъв се прави от Президента, така че вземи и си скъсай дипломата и спри да демонстрираш публично своето невежество

77

Анонимен

преди 2 години

При Слави няма празно всяка стъпка му е грешка.

76

Анонимен

преди 2 години

Смятам да направя нова партия "Мутрочалги вън!ИПази се, че идваме!"

75

ПроСоТо

преди 2 години

Хаджигенов-както винаги точен,ясен,АРГУМЕНТИРАН,ЛОГИЧЕН!..И нищо чудно..Освен евентуалната му "Природна заложба",той все пак е адвокат,юрист,а те /юристите/ са ТРЕНИРАНИ да не развиват фантазии,а да търсят аргументи и доказателства.Него и Татяна Дончева ги слушам с удоволствие..Разбира се,има много ерудирани и други личности,но говоря за адвокатското братство.--

74

Анонимен

преди 2 години

Щом президента е връчил мандата, значи всичко е точно. Президента Радев никога не би извършил противоконституционен акт!! А той много добре познава конституцията на Републиката и я спазва стриктно.

73

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов и Мирчев направо го съсипаха селския суверен!-----------------=============-------------------Само ако попиваш безрезервно всяка една тяхна дума. Пълнолетният българин би трябвало да се замисли доколко техните думи са верни. Ама пълнолетният българин избира Генерал Плондир 12г за премиер, та мисленето не му е от силните страни.

72

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Такова объркване настана в политическата сцена,че всеки се чуди,що така ?...Ами къде се намеси американецо,така става ? Тук може да си правят,каквото си искат !Да не пиша лошоза тях,че може и мен да ме посочат,я за премиер,я за президент,знае ли се !?.....Ама те диктуват навсякъде по света !...Само с оня откачения Ким Че Ун не смеят,и това благодарение на руснаци и китайци ,които го възпират,.....трета св.война !

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 Да. Николай Близнаков дава коментара си и според него Трифонов е нарушил Конституцията и устава на собствената си партия. Адвокат Хаджигенов подкрепя мнението на ЕДИН ОТ АВТОРИТЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ТОП ЕКСПЕРТИТЕ ПО КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО В СТРАНАТА и го споделя. Това е цялата новина, но ПИК и други медии, може би нарочно с цел да всяват раздори, казват, че мнението е на Хаджигенов. Защото иначе звучи съвсем различно то да е на известен конститунационалист, нали?

70

Бонго Бацил

преди 2 години

Точно пък тези ли се опъват, сбирщина от бивши комунисти. Ще прецакат и този парламент, защото са алчни за власт също като ДБ. Техни членове са внуците пък на бившите номенклатурчици. Свалиха пожарникаря, защото са по зле и от него!!!

69

Анонимен

преди 2 години

ХОРА ХВАНАТИ ОТ ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА, АКО ЩЕ ДЯДОВЦИТЕ ИМ ДА СА БИЛИ ПАРТИЗАНИ

68

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов, тебе никой немаше да те знае, ако Слави не те канеше и не ти даваше трибуна да говориш, за това по-добре замълчи

67

Анонимен

преди 2 години

демек спорет тебе Хаджигенов, Президента е нарушил конституцията ----///----- Не според него, а според Близнаков.