320

Анонимен

преди 3 години

Бойко, отдавна не ти чета глупостите, както и сменям програмата като ви видя поредните медийни изяви на теб и лакеите ти. Задавам ти въпрос: С какво помогна на моята малка фирма, преди пандемията, по време на пандемията и след пандемията? На мен и на такива като мен с малки фирми, които се борят за оцеляването си. Данъци ли ни опрости, осигуровки, сметки ли ? По време на пандемията помогна единствено на смешниците около теб, да си увеличите милионите. Очаквам да върнете откраднатите милиарди!

319

до Марко Тотев

преди 3 години

Поне малко вярваш ли на тази г'лупост, която си написал?

318

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази диктатура, бе - човек да не може свободно да си продаде гласа на ГЕРБ и активистите на ГЕРБ да не могат свободно да купуват гласове? Това е нов 9-ти май 1945 година, бе!!!!

317

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Боко , Сретан Йосич са го пуснали от затвора , излъгал си го нещо , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА,Ще видиш ти след седем осем месеца - Кривия Макаронн , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

316

ПроСоТо

преди 3 години

Изгледах видеото...Хамалщината на БанкянскатаМутра нито ме изненада,нито ме ядоса...Натъжиха ме ОВАЦИИТЕ,с които..ТРЯБВА да ги нарека "хората",въпреки че не искам,СЛУГИНСКИ обсипаха Полуеднокнижника...Ей това е лошото..."Има простнарод,има БанкянскаМутра,нямапрост народ-няма Банкянскамутра"...Те това е ..." ВЕЛИКАТА ШАЯЧНА ПРАВДА"..

315

Анонимен

преди 3 години

Свинекомплекс Белене отваря врати за заслужилите като гарантира перфектно тренажиране, варене, опушване и сушене. Новината е е че след професионалните посещения на Освиенцим и Бухенвад свинекоплексяът предлага и целотялово безодпадно барбекю. Прочутите салами, наденици, шууунка и кремчиши както и маринован бут, варени опашчици, ушета и крачета ще бъдат предлагани на населението.

314

noname

преди 3 години

Простите герберски калинки казват на другите чалгари, но техния вожд Тиквун друсаше сланини в джипката на мазна чалга. хахаха

313

Анонимен

преди 3 години

А кой ще е новия Министър председател?? Или сега се пазарят само????

312

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е изключително пpocт, иначе щеше да умре от срам, защото щеше да осъзнае колко много се излага...

311

Анонимен

преди 3 години

Бойко Методиев да се настани удобно и да гледа сеир 6, 7 месеца паважнитe клоуни ще се ризелят, а накрая народа ще ги изгони с камъни всичките заедно със зеления чорап. Бойко да си хапва суджуци, да рита футбол, да щипе каки и да си гледа унукатa.

310

Анонимен

преди 3 години

Дали така говори пред следователя в следствието? Там мълчи и Менко-Ненко говори.

309

WAR

преди 3 години

Нинова, МАЯ,и новите тошето и филип те са хората да знаете утре пускам крана и ако не потече мед и масло камъни и пожар ви чака УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!!!!!!

308

Анонимен

преди 3 години

Изборите са за тия, за които любимото занятие е политиката. За тях това е необходимо:целият им живот е в това, и печалбите също. По-вече няма да отида до изборната урна, ако ще и за президент да се кандидатира Бойко Борисов,а той вече е и започнал изборна кампания за ловене на гласове и да изучава и приспособява към вкуса на голяма част от публиката. Жлъчната ти риторика няма да предизвика радост и подкрепа.

307

Д-р Иванов Карлуково

преди 3 години

Спокойно, в нашата клиника освен другото и ще отслабнеш.

306

Анонимен

преди 3 години

Незнайко ще бъде министъ-преседател. Ще го видите Незнайко след 6-7 месеца.

305

Анонимен

преди 3 години

С недораслите лилипути за къде? подобре с недозрялите тикви, поне футбол, дет се казва, може да се играе

304

до DDD

преди 3 години

Ха-ха-ха. Отлично знаеш от личен опит... Боли, нали? Ха-ха-ха.

303

Марко Ботев

преди 3 години

Няма ли кой да му затвори човката на толупа!?Не е ли време за отдих на плажа на Белене или ще му позволим да продължава да бълва тъпотии и да се прави на света вода ненапита!?

302

Анонимен

преди 3 години

Това им е демокрацията - попречиха на купуването и продаването на гласове е престъпление.................... Ние 12 години печелихме с купуване и продаване на гласове е престъпление.

301

Анонимен

преди 3 години

колко много неща направи. но не бил чел та не бил чел, а ако беше чел. АКО БЕШЕ ЧЕЛ БЕ?