128

Анонимен

преди 3 години

До r3v0lv3r!!! Пълни глупости си написат! PCR е с около 80% точност! Количествения тест за антитела е с точност 95-99.6 в зависимост от лабораторията! Количествените тестове не се признават! Странно нали?

127

Анонимен

преди 3 години

Лъже безочливо. Вируса заразява всички повторно, но само заразените, които имат антитела са относително защитени от усложнения. Всички други разчитат на късмета си, особено тези над 55 години. За младите и здрави хора не мисля, че е фатално, ако не се ваксинират, но трябва да се пазят от другите сезонни болести, защото тогава covid-19 е по-опасен.

126

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименМного е просто, тестът за антитела се смята за неточен и засега не дава сигурност, че имате защита. За това и въпреки желанието властите нямат причина да включат в списъците само с тест за антитела.

125

Анонимен

преди 3 години

Големи гo_нa, Милорд....

124

Анонимен

преди 3 години

Не се карайте за и против ваксите! Погледнете детайлите! Англичаните уж ги отварят, но са сложени от днес в червена зона! Първо убеждения, че трябва всички да се бодат, ама мине ли определен % боднати, се налага тотално ограничение на всички! Да Англета от 21.07 ще са отворени ама по далече от острова няма да отидат!

123

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименТова, че не се чувал нищо не означава, прочетете и ще видите, че и добрите стари ваксини не дават 100% защита, а и има и вакснирани, които се разболяват. Но, ако намалиш на 80% шансът хората да се разболяват и да пренасят вируса, то разпространението на болестите се намалява значително. Това е особенно важно, за хората, които не могат да се ваксинират поради здравословни причини.

122

Анонимен

преди 3 години

Я да си дойдем на думата за антителата.Та някой ваксър ще ми обясни ли каква е разликата между антитела на ваксиниран, антитела на преболедувал и отчетен с пср, антитела на преболедувал и отчетен с обикновен тест и антитела на преболедувал без дори да е разбрал че е бил болен? Нали са важни антителата. Тогава защо хората се делят на такива с пср и без него?А здравите и силни организми, дето дори не са разбрали че са го изкарали но са бъкани с антитела, те са аут от всичко. Някой знае ли защо?

121

Анонимен

преди 3 години

Генномодифицирано грипче в лаборатория и пуснато нарочно е това,убеден съм!

120

Анонимен

преди 3 години

Всичко което казва е на 101% вярно!

119

Анонимен

преди 3 години

Този какво се обажда като забранена радиостанция.Или да се съгласяват с него или да му спрат говора...

118

Анонимен

преди 3 години

До РуменЯ ново никче си имаш, защо така изостави Златена и Ужасена. Само не прекалявай с думичката коварен, че само ти я използваш в коментариите и малко ти личи кой си.

117

Фашистите

преди 3 години

Фашистите не само искат да се ваксинират задължително всички, но и да подпишеш, че си съгласен доброволно да те ваксинират. Това и при Хитлер не е било да ги карат да подписват, че доброволно заминават в концлагерите!

116

Кики

преди 3 години

Експериментът продължава, приелите две игли нали така е клишето ще поемат може би и трета.Медицинска вакханалия с привкус на световна измама.Проучете колко хора загубиха живота си губейки всякаква възможност за нормална медицинска помощ.

115

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия осигуровки! Здравната осигуровка покрива стотици болести. Да не би да си мислите, че лечението на рак е по-евтино от нова на ковид, Колко мислите че струва 1 изследване със скенер? Ваксарите, нали разбирате че ако се окажете с рак сред 5 год ние неваксинираните ще ви плащаме лечението, при това то е много по-скъпо от това от ковид в най-тежките случаи.

114

Анонимен

преди 3 години

Абе май повечето го изкараха,а другите се ваксинираха и трябва да приключва това зло.

113

Галин Костов

преди 3 години

Аз вярвам само и единствено на доцент Атанас Мангъров! Всичко което каза и предрече се сбъдна! Най-добрият български лекар по време на пандемията безспорно! За съжаление задкулисието изтика напред лакеите на фармамафията, а не истинските специалисти като Мангъров!

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123 населението на планетата е 7.9 милиарда! Каквато и да е истината ще я чуят сигурно оцелелите 4 милиарда след вакса теста!

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - добре, но тогава неваксинираните да се освободят от плащане на здравни осигуровки, защото те ви плащат ваксините. А ако някой ваксиниран отново се разболее, какти има много случаи, да си плаща леченитео, плюс глоба защото е похарчил пари на другите хора да му платят ваксината.

110

Анонимен

преди 3 години

С каквото и да се набодете никъде няма да ходите, ако не сте привилегировани от тук нататък! Сивата икономика трябва напълно да изчезне! Населението да се разреди!

109

Анонимен

преди 3 години

Не МЕДИЦИНСКИ, ТОВА Е ЧИСТ ФАШИЗЪМ. ХИТЛЕР НЕ Е МЕЧТАЛ ЗА ТОВА!