77

българин

преди 2 години

Мале , мале , за Левски не са се намерили такива , които да го защитят с телата си , ама за наш Бойча Светеца се намериха ?!

76

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ НА БОЙКО МУ Е ЗАБАВНО...НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ В МОМЕНТА,В КОЙТО СЕ ПОЯВИ ПРЕД КАМЕРА,ГО НАПУШВА СМЯХ!

75

тоя е ** драма куин

преди 2 години

страх го да не го арестуват или убият лелелелелемъшшшшшш

74

Манафейко:

преди 2 години

"Младите", "интелигентните", мутраците на Стъки и... Спас - на амбразурата да бранят вожда! А к`во викаше Вождът: "Аз съм *** и вие сте прости"... даже по-прости. Жалка циркаджийска постановка с още по-жалки изпълнители!

73

Анонимен

преди 2 години

Егати екс-министъра щом Стъки трябва да ти организира протест за да те пази от задаване на въпроси. Ей тва герб съвсем се разпадна щом дъртия *** Бибитко трябва да разчита на Стъки да го спасява! Смятай колко подкрепа има за баба борисова щом 15 човека начело със Стъки ще го пазят, хаха. Вижте си мужика бе тикви! Разчита на наркоман чийто мозък е станал на гъба и 10 врякащи бабки да го спасят! Герб е впрегнал всичките си 20 избирателя в този масов контрапротест в защита на тиквата!

72

България над всичко

преди 2 години

никой в нищо още не го е обвинил, а той отива с адвокат хахахахахахахапрестъпника знае реда.. и като лежа зад решетките в Чехия пак беше така

71

мак

преди 2 години

Сега е обикновен шеф на партия и с нищо не е по-специален от всеки друг. Защо да не може да е разпитан? Щом му е чиста работата, от какво се страхува? Ще го пребият ли? Ще го арестуват ли? Нищо няма да му се случи, ще излезе жив и здрав и пак ще ***. Но се прави на мъченик, онеправдан и преследван. Жалък.

70

Анонимен

преди 2 години

Орева орталъка.....какво толкова един разпит. И мен са ме рапитвали - като си невинен, от како да те е страх? Там е работата, че си знае золлумите, знае че има доказателства срещу него и сега реве - комунистите, ДС, 1944 г, дядо ми наремето са го мачкали, репресии и т.н.

69

Кики

преди 2 години

Дебел , блед и уплашен.Мехур ,а се изживяваше мачо, недостижим.Биби на злорада лелка си заприличал.Позор.

68

Анонимен

преди 2 години

жалка герберастка гледка - трагикомедия, на която скоро дано се види края.

67

Анонимен

преди 2 години

Ега си циркаджията...!!!

66

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ГОЛЯМА РЕКЛАМА ЗА БОЙКО!ТОЙ ТОЧНО ТОВА ИСКАШЕ ДА БЪДЕ "РАЗПИТАН"В ПОЛИЦИЯТА И СЛЕД ТОВА "ОБОЖЕСТВЕН"!

65

Борисов Сокола

преди 2 години

Да ме унижават искат, аз не нося лична карта, нося си чекмедето

64

Анонимен

преди 2 години

Тези които аплодират Борисов са срам за родителите си и за децата си. Неморални хора без достойнство, които крадат народа си, отиваха едно време в трудов лагер

63

наблюдател

преди 2 години

Българският Нахални.

62

Анонимен

преди 2 години

ЧАкаме арест и белезници!!!Смело Рашков! КОЛКОТО ИСКАТ ДА ТЕ ПЛЮЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

61

Анонимен

преди 2 години

62 Всеки, който бива повикан за снемане на мнение, има право, да се яви с адвокат. Отнася се за всеки гражданин. Така е според закона

60

смях - долу БКП

преди 2 години

Бу.ци е потомственкумонист и се обргадил с кухи ***-папагали - 2-3то поколение на БКП номенклатура - деца и внуци на БКП/ДКМС или партизани/АБПФК- закърмени в охолство, безвремие и безгрижност, кухи лафове и лозунги -заедливо държание, възприемащи се за последна инстанция и крайна гара. захарната, Лилито, Деса-PDP, Качулката, Плевнята, PKP, PSP, Дебелачева, Подмитофф, Кравоф и ге.итаци, Дидлоф. Нямат/не показват собствено мнение, дават им команда и те изпълняват волна програма по тема.

59

Анонимен

преди 2 години

Стъкито да опита да нахлуе в дирекцията, както в онова министерство, и ще му начупят престъпната манерка.

58

Анонимен

преди 2 години

Точно 11 човека, и това се предава като водещо събитие. Жалка картинка.