84

Анонимен

преди 3 години

Зайко-Байко.... хахахахаха :)) Българите трева пасат сигурно според теб :)

83

Анонимен

преди 3 години

Абе Зайко. Ти искаш да папаш евро милиони като те вземат в ЕС а питал ли си народа на Македония дали иска да е в ЕС. Щото съм говорил с много обикновени Македонци които са ми казвали че ЕС не им трябва щото като гледат какво стана в БГ направо се плашат. Сега ядат и си произвеждат всичко чисто. От криви краставици до червени домати. А като влезнат в ЕС прави краставици весели кокошки с перденца и тем подобни щуротии. Народа на Македония не иска ЕС. Искат да живеят свободни а не падтиснати от ЕС.

82

Анонимен

преди 3 години

Педаловски е в още по-голяма заблуда ,защото на САЩ им е през големия американски .... за макетата от РСМ ,те каквото им трябваше си го взеха ,чрез НАТО ,РСМ е военен васал на щатите!

81

Анонимен

преди 3 години

До до83 При соца бяхме много по-добра от унгарците като стандарт на живот.

80

Анонимен

преди 3 години

Албанците да не се заяждат с нас, защото ние ги подкрепихме на 100%. Явно някой друг е бил против.

79

до83

преди 3 години

при соца никога не си бил равен с унгарците, знаеш ли какво цени имаше 88 *** в Унгария спрямо българските, не знаеш

78

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ МИЗЕРИЯТА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ!

77

фактите

преди 3 години

Нито за миг управляващите в Скопие не си мислят да вкарват РСМ в ЕС , целта е да принудят България да постави вето , като по този начин се стига и до вето за Албания , а това е плана на оста Русия -Сърбия - кликата в РСМ . Ако Европейската комисия раздели двете държави ще стане много интересно какви ще ги дъвчат в Скопие сръбските.....

76

Анонимен

преди 3 години

Абе г-не Пендаровски,Защо не кандидатствате за 51 хамерикански щат?Щата Северна Македония, звучи яко!

75

Анонимен

преди 3 години

Северняците се правят на големи дяволи,вместо да решат спорът си с България ,искат ЕС,да натисне България за да бъде премахнато ветото!А,между другото силно се съмнявам Сърбия да е с тях,още повече ,че Ние с ветото блокираме и Албания,и от всички бивши югорепублики единствено в Белград ,може да чуеш македонската история близка до българският вариант.

74

Анонимен

преди 3 години

ЗАЕВ,ЕВРОПА НЕ Е ПАНАЦЕЯ!ВИЖ СЪСЕДНА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 14 ГОДИНИ Е ЧЛЕНКА НА ЕС И НЕ Е МРЪДНАЛА В РАЗВИТИЕТО СИ.ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА В СЪСЕДНА БЪЛГАРИЯ И ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО АКО ИСКАШ ДА УСПЕЕШ!В МОМЕНТА ЗАРАДИ БЪЛГАРСКИТЕ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ СА ОСТАВЕНИ ДА МИЗЕРСТВАТ ТЪЙ КАТО ЕВРОПА СПРЯ ПАРИТЕ!

73

аа1830

преди 3 години

Някой бе написал, че Австрия, Германия и Чехия били най-големите подръжници на разширяването. Атентата във Виена дойде май от СМ. И на тея нации мога да им кажа да си гледат цвета на дъгата, да турят догодина още повече знамена на училища, трамваи, стадиона и да не се бъркат много в Балканските работи, че заради тях сме на тоя хал.

72

Анонимен

преди 3 години

Тоя продължава да смята че ЕС , или България му дължат нещо?!Тоя човек нещо много се е заблудил,ако чака без да реши РСМ проблема с България, ЕС да им ги реши, или като обикалят по целия свят и сее лъжи срещу нас ,някой ще принуди България да им свали ветото! Ще има да чака, а България няма за къде да бърза.

71

Анонимен

преди 3 години

Колкото малки и незначителни, толкова шумни и драматични ужас.

70

Do 86

преди 3 години

И това в каква връзка го каза бе ***?

69

Драма

преди 3 години

Само не разбирам какъв е проблемът да се признае просто за историята и да се продъжи напред? Разбирам пари да им искаме. в 21век сме, какъв е пробемът да признаеш, че нямаш териториални претенции? Каква Европа тогава? Ореваха цяла Европа. Голяма драма... С глупости се занимаваме тука.

68

Анонимен

преди 3 години

СЛУЖЕБНИЯТ МИНИСТЪР ЯНЕВ ПРИ ПОСЕЩЕНИЕ В ЛОМ ЗАГАТНА,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРИ ЗАРАДИ НАКАЗАТЕЛНА ПРОЦЕДУРА ОТ ЕВРОПА И ГРАДЪТ НА ДУНАВА ДА НЕ СЕ НАДЯВА НА НИЩО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА.ВЪПРЕКИ ХВАЛБИТЕ НА БОКО БЪЛГАРИЯ Е ТОТАЛНО ЗАГРОБЕНА...

67

Жоро

преди 3 години

Зорче, мама учете албански задължително в училище като не щете да признаете, че сте българи.Само ВМРО!

66

aa1830

преди 3 години

Заев, мани ги тея европейци бе, вета, преговори. Сядай направо на стола на Урзула, турай знамето отзад и го реформирай ЕС.

65

Аз

преди 3 години

Зайо Байо мяза на татарин, мале много грозен. Татарите са добре дошли в ЕС, но тези гнусните татари от Северна Македония вън!, Големи ***!