20

Анонимен

преди 2 години

"Пускат манипулации и внушения срещу ГЕРБ!" -- Естествено, това им е работата на необолшевиките, но ти, Борисов, кажи как ще отговорите на провокациите - те не са сън да се разминат - и с кого смятате да управлявате. Най-малкото, което можете да направите, е да обясните по медиите кой е Ристьо Маджото/Гнома, Костинбродска, Слави Трифонов и за какви партии на "промяната" става въпрос. Хората не знаят... Знаем аз и някои други, дето се интересуват, но средният българин не.

19

Анонимен

преди 2 години

Бог и Бойко напред,и ние след тях!!Амин!!

18

КЛ

преди 2 години

Партията-държава ГЕРБ е в отстъпление. Само в главата на Борисов, бръмбарите му нашепват, че ще победи.

17

Анонимен

преди 2 години

Манипулациите е внушенията са силата на герб.

16

ОССЕ

преди 2 години

според независими експерти, вече е ясно, че в Турция ще гласуват на всеки 24 секунди

15

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм варненец, чета там сайта..... :) Та Бокича се уплашил от некакъв мускулест тип, че се наложило "младежите" от ГЕРБ да го успокояват, бил от техните....хахахахаха :)

14

КЛ

преди 2 години

До ОССЕ "е ще стане напечено за хунтата, която си правеше сметки да надпише определен брой".Да бе, това да не са купените членове на РИК и СИК, и полицаите, дето люпят семки и се правят на кьорави и глухи.

13

СРАМ

преди 2 години

До кога Борисов ще излага страната ни пред европейски организации?Заради егото му е готов да оплюва всеки,който не е съгласен с него.После в Европа сме нямали авторитет.Нито един европейски лидер не си е позволил да говори срещу държавата си.Дано българите имат памет и не гласуват за този, който се интересува само от себе сии не му пука за България.

12

Анонимен

преди 2 години

Този човек е загубил всякаква връзка с реалния свят...

11

Панкратиев

преди 2 години

А герп що осъди иванчева на 20 години, бе тавариш барисов? То на убийци им дават много по малко.

10

ЕДИН

преди 2 години

Този дето викаше "Работа, работа, работа", след изборите си взе отпуска и болничен.... :D

9

Ама разбира се!

преди 2 години

Кой би си помислил,че е възможно някой да бъде рекетиран,мачкан от НАП,полиция и прокуратура,бизнесът му да е съсипван и отнеман.И зад всичко това да стоят Боко и ГЕРБ!

8

ОССЕ

преди 2 години

са взели решение, да се тестват след изборите определен брой машини за гласуване ДАЛИ ДАВАТ ЗАЛОЖЕНИЯ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ РЕЗУЛТАТ е ще стане напечено за хунтата, която си правеше сметки да надпише определен брой гласове за бай СЛИВчу и после да го контролира

7

българин

преди 2 години

Поемай към затвора , без да се обясняваш ! Никога вече няма да видиш власт!!!!!

6

татул

преди 2 години

Гузен негонен бяга.

5

Анонимен

преди 2 години

За десет години този толкова изнагля и краде, че си помисли че владее вселената. Свърши вече, всичко живо му се подиграва.

4

Кики

преди 2 години

Отново мрънкане и жалейки.Добър ден на великия комедиант.

3

Kokо

преди 2 години

Браво Бойко, победа на 11 ти и нов кабинет на ГЕРБ. Това е бъдещето! Половината дето гласуваха преди сега няма да излязат, ще бъде трудно но ще победим! Само ГЕРБ!

2

Анонимен

преди 2 години

Баце, свърши вече.. затвора те чака.. внушенията вие ги правехте и промивкате определни съслойки да са ви слуги докато вие се правите на кръсници и господари...

1

ами

преди 2 години

"на места областни управители и МВР директори заплашвали с уволнение редови служители, които не оказват натиск върху гражданите да не гласуват за ГЕРБ. Да видиш Убаво ли е....