12

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяхме съюзници, САЩ щяха да обесят главния готвач като Саддам.

11

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРВЕНИте Зомбита мразят Паси --- Защо?

10

Аха аха

преди 2 години

Докато не ги изчистим до крак всички корумпета и престъпници,които най-нагло си помислиха че притежават държават и точат пари с милиони,няма да се оправим.12 години ЕС налива с кофите,Тиквун опъна 25 милиарда и къде отидоха парите?В джобовете на шепа *** приближено до властта.Тука трябва да се реже до кокал,без милост и жал!

9

Жалък лъжец

преди 2 години

Колко жалка пoдлога трябва да е някой, за да оправдава съществуването на измисления си клуб с някакви измислени кошмари - щели да наложат санкции на цялата държава, при положение че дори на Русия не са наложили на цялата държава, а само на отделни олигарси.

8

Соломончо

преди 2 години

Евроатлантизма щи ва опрай .Още малко оправяне и след 40 -50 години България няма да я има. Ама ще има ,,светло бъдеще,, вервайте ми ;)

7

Анонимен

преди 2 години

Червените начело с Радев искат да променят пътя ни към интеграция с ЕС. Други искат да Слави и Божков изчегъркат ГЕРБ стожера на демокрацията

6

КАК

преди 2 години

Как да вярвам на Соломон Паси ?Знаете ли КОИ Ръководят този *КЛУБ* ?Паси , Плевнелиев , Елена Крадлата , Надежда Михайлова ?Доста пари се превеждат за заплати на тези хора - заплатите им се превеждат от НОИ .Служебното Правителство трябва да спре този Грабеж на Пари .Банда Крадци са .

5

Д

преди 2 години

Мен пък ме е срам от хора като паси.

4

Анонимен

преди 2 години

ЗАПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН "АБЕ КЪДЕ пасе ТОЯ ПАСИ?" РАДИОТО ОТГОВОРИЛО - "В НОМЕНКЛАТУРНАТА НИВА НА ТАТКОВИЯ КОМУНИЗЪМ."

3

Недоволна

преди 2 години

Кръстникът на корупцията в България е само бегло споменат като действащ политически лидер ! Как да повярвам на американците, че се борят с корупцията ?!

2

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета.

1

Весо Весо

преди 2 години

Децата ни напускат България заради такива като теб Соломоне. И си голям *** щом можеш да кажеш че ги е срам да живеят в тази държава.