125

Анонимен

преди 3 години

Не ми дреме за ВМРО, но либерастията трябва да се изкорени, стига вече хипи-гей деградация! Време е нашето общество да заеме твърда позиция, време да изберем ценностите в които да възпитаме децата, време е да изберем в какво общество искаме да живеем. Парадиращите гейове, деградират обществото, НПО-тата организират тези паради заради пари и власт, имат ли граници исканията на либерастите? Утре ще излязат педофили, зоофили, некрофили и т.н., да си търсят "правата".

124

Гларуса

преди 3 години

Нямам нищо против военните, ама хайде да се запрат тези техни паради на 6ти май. Всява се агресия, ще се развалят децата.

123

АнонимеН

преди 3 години

БСП И РАДЕВ СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ ПАРАДИТЕ И ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ , ДОКАТО ВМРО СЛУГУВАХА НА БОРИСОВ И ОБЯВИХА, ЧЕ ПАК ЩЕ СЛУГУВАТ НА БОРИСОВ!

122

Хомосексуалист

преди 3 години

"Мравин в пленетата гора" автор Великан Василева - Господиновците лебеди заедно ли живеят? - полюбопитства Мравин. - Казва се господата, а не господиновците. И да, живеят заедно, защото се обичат - каза мис Флай, погледна мис Бръмба и изпърха с крила. - И вие ли ли се обичате, защото живеете заедно? - Да, обичаме се и не искаме една без друга, затова сме една с друга, каза Бръмба и прегърна Бътърфлай с едното си крило. Книжката е подкрепена от Фондация "Сингъл Степ" и Асоциация "Родители".

121

дядомраз

преди 3 години

И как няма да тъжим по соца ?

120

дядомраз

преди 3 години

И как няма да тъжим по соца ?

119

Демократ

преди 3 години

Гей парадите и обучението на децата в хомосексуализъм е нормално на запад при демокрацията и цивилизацията.

118

Анонимен

преди 3 години

Либерастия до шия !

117

Анонимен

преди 3 години

100% болнични за отглеждане на деца под 7-годишна възраст, нови еднократни плащания за всяко дете в страната, увеличени помощи за бременни жени, 1300 нови училища за милион ученици и 45 000 допълнителни бюджетни места в университетите в страната, безплатно газоснабдяване на поземлените участъци на гражданите, удължаването на високоскоростната магистрала Москва-Казан до Екатеринбург, програми за развитие на малките градове в централна Русия, както и курортите на Крим и Кавказ.

116

Анонимен

преди 3 години

"Дни като 24 май са повод за гордост, но и повод да поговорим за ценности. Какви сме, откъде идваме и накъде отиваме. Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици. Новото модерно, което в своя див прогресивизъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина---------------Прайдът ценности ли прокламира или е манифестация на групови психични отклонения?

115

Анонимен

преди 3 години

До 70 година това се е смятало за болест но реално то съществува и при животните което значи че е ген свързан с размножаването има го и при делфини и при шимпанзетата всеки е виждал как мъжко куче скача мъжко така че не може да се говори за болест

114

Анонимен

преди 3 години

В тая партия защо има само мъже ??? това е много смущаващо - чисто сескуално

113

АнонимеН

преди 3 години

ДОКАТО ВМРО БЕШЕ НА ВЛАСТ СЕ ПРАВЕХА НА СЛЕПИ!!! НО СЕГА ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ ВЕДНАГА ПРОГЛЕДНАХА!!!___________НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ!!!_________НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ИЗОБЩО НА ЛЪЖЦИТЕ ОТ ВМРО КОИТО ОБЯВИХА, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ И ФАНДЪКОВА

112

Румен

преди 3 години

Колкото и да се напъвате, не можете да спрете човешката еволюция. Само мога да ви съжалявам, че още живеете в 19 век.

111

Анонимен

преди 3 години

Нека се обичат, но колкото и да се напъват нищо няма да се роди.

110

Анонимен

преди 3 години

Джамбазки и Каракачанов са обратни...

109

АнонимеН

преди 3 години

И РАДЕВ Е ЕДИН ОТ НАС!!!НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ КРИЕ!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Само не говорете за религия, това е най-голямото средство за манипулация и контрол над масите в човешката история. В продължения на хилядолетия човешката креативност и стремеж за развитие са били подтискани заради религиозния фанатизъм. Галилео Галилей е само пример. Ако не беше религиято във всичките й разновидности вероятно сега щяхме да сме измислили лек за рака, а разни вирусчета да са история.

107

Анонимен

преди 3 години

ВМРО са възмутени, защото парада им действа много изкушаващо...

106

АнонимеН

преди 3 години

НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ!!! СОФИЯ ПРАЙД НИКОГА НЕ БИ СЕ ПРОВЕЛ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ!!!__________ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА СЕ ПРОВЕДЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ Е, ЧЕ ВМРО СА ПРАТИЛИ ДА СЕ ПРОВЕДЕ ТОГАВА!