32

на пето е по-добре

преди 3 години

До Анонимен 26А ако изобщо не влезат ще е най-добре!:)))))))))

31

Анонимен

преди 3 години

A аз пък искам нови избори и да се почват ревизиите срещу Гроб!

30

Диана

преди 3 години

Ето защо БСП се е борила със зъби и нокти за служебно правителство - Радев ще го направи и мислите ли, че ще включва членове на различни партии или дори основните министри и техни заместници ще бъдат от различни партии? Това е невъзможно да се случи при този кон с капаци Радев! Ясно е , че правителството ще е БСП и е ясно, че ще има свободни 6 месеца да разчисти пътя на БСП към властта...Само че, тези *** забравят за работодателя си - каквото и да направят, народът ще реши! ВЪН БСП!

29

Анонимен

преди 3 години

Хайде махайте ги тези тоталитарни партии! Къде сте видели такава тоталитарна болшевишка демокрация в Европа? Само в СССР е имало такава.

28

Анонимен

преди 3 години

Дарагой МОЙ разпери ръце и полити нагоре, нагоре и в космоса вселената е твояГенерал Радко Млатич

27

Анонимен

преди 3 години

Васил божков нема ли да влиза в затвора вече тва новото правителство спили васил василев кво става ква е тая корупция.

26

Мнение

преди 3 години

Ако БСП се опита да състави правителство ще спечелят моят глас на следващите избори.Сериозно говоря.Просто времената и в България, а и по света не са за хора, които се отказват от предоставения им мандат и отговорност.Не са времена за страхливци.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще те сравняваме с Еталона в политиката Бойко БорисовРадко Пиратко чакам да видя какво ще построиш как ще упрвляваш държаватаи по 50 лева на пенсионерите

24

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори БСП ще са на четвърто място

23

Ханонимен

преди 3 години

Гласуваш за др. РадеФ, получаваш бсп. Този парламент. И служебно правителство. Целта му е сам да управлява Бг.И други президенти сме имали,ноооо,,,,,са били по кадърни и умни. Той е виновен за това положение, герб трябваше да подкарат импийчмънт и грешка и то голяма на ББ

22

Анонимен

преди 3 години

Мая ще разследвали управлението на Тройната коалиция преди Борисов ? Където и те участваха:)?

21

Анонимен

преди 3 години

Радев>служебно правителство> Путин управлява България три месеца!?

20

Анонимен

преди 3 години

До Осман бей великият 8""Велик е Ердоган!"Преведете на български се превежда "Мун...о" - Путин, Ердьоган и Мун..чо - три в едно!Всички слафчу-бойкикевци печелят хем комуноидна мизерия, хем мун...чо блага пропаганда и благодатна прокопиевска трольовщина.За мутро-мунчов...ната - мощно урааа!

19

Анонимен

преди 3 години

БСП може да състави комисия, тази комисия да състави бюро, бюрото да състави конгрес, конгреса да състави пленум, пленума пък да състави коалиция и коалицията да състави правителство.Колко по-добре е и по-европейско, когато Той извиква няколко кухи кукли на масата в Банкя, пред които с почти нечленоразделни крясъци обвинява опозицията за катастрофата последвала 12те години негово управление.

18

Смешник

преди 3 години

Момчета и момичета днеска по усърдна работа ,че се плаща от двойно до четворно. Надявамсе поне на вас преките прислужници на власта да ви плащат законно.

17

Цола Драгойчева

преди 3 години

Президент Румен Грипенов Решетников избра да отиде в Първомай, за да чества комунистически празник, а не отиде в Копривщица, да почете Априлското въстание, станало причина за освобождението ни!!!Вари го, печи го, комунистът си остава комунист до гроб!Сигурен съм, че на 17-ти ноември чества и ВОСР в тесен кръг!!!Толкова за "натовският" генерал!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Човека от народа :))) смях

15

…ама на да ли

преди 3 години

ами ше се надяваш , иначе кой ше те назначи отново .

14

БСП

преди 3 години

Имат депутати за едно мачле на малки вратички!

13

Анонимен

преди 3 години

БСП=ГЛАД,МИЗЕРИЯ,ОСКОТЯВАНЕ!