110

Анонимен

преди 3 години

Много се изложи, Станиславеееее УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

109

ДА, ДОБРЕ ДЕ

преди 3 години

До РеалностаРазбрахме. А СЕГА БЕГОМ ДА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА. Наглец малък

108

Анонимен

преди 3 години

Славчу доказа, че работи за батя си Боку! Ще види пак парламент, га цъфнат налъмите!

107

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ!!! АКО НЯМА ЛЪГАНЕ СЪС ГЛАСУВАНЕТО ПО ПОЩАТА ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ИМА И 20%НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ Е БСП, ИТН , ДБ НА ВЛАСТ!!!САМО ГЕРБ ДА НЕ Е !! ГЕРБ Е ДОКАЗАНО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ!

106

Анонимен

преди 3 години

До Реалноста няма да стане така . Ако минат поправките в ИК Лятото - 1 ГЕРБ , 2 ДПС . 3 БСП или ИТН , след тях ВМРО или ДБ . Като нищо гласуващите от чужбина да вкарат и Божков в НС , което ще си е ново дъно в парламентарния ни живот

105

Анонимен

преди 3 години

Трифонов е в комбина с ДПС, доказа ги с гласуването на нови 160 секции в Турция и преговорите Кърджали да е автономна област извън българската юрисдикция.

104

Ей, реалноста

преди 3 години

Пише се с две Т - реалносТТа, всички фенове на дългия сте такива негрaмотници.

103

Анонимен

преди 3 години

Служебно правителство на Радев означава край на България. Ако не е Борисов на власт, България загива. Никой не може да ни оправи като Борисов. За 10год цъфнахме и вързахме. Не виздате ли колко е добре? Толкова е добре, че по-добре е невъзможно! Само Бойко може да управкява България. Всичко друго ще счупи държавата.

102

Анонимен

преди 3 години

Станислав Трифонов е политически страхливец. Чалгата не прощава на тази у тайка!

101

Анонимен

преди 3 години

Гответе се ....идват БСП и ДПС.В Бг има 2 милиона пенсионери ,който се надяват чрез тях да живеят като преди 30 г.

100

Той затова не отиде

преди 3 години

Защото батко му Румен щеше да му набие канчето за позорното бягство от отговорност.

99

Анонимен

преди 3 години

Славиту ПАК не е в час.ИСТИНАТА Е: върнахте мандата от шубе. Едно е от жълтите павета да мажете с яйца всичко, или от телевизията да се радказват мръсни вицове, друго е да се поеме отговорност за пиказките си.Слави така удари дъното с връщането на мандата, че колко % ще събере на втория вот?

98

Началото на края

преди 3 години

Партията на Славчо я чака съдбата на партията на Светльо / Витков/ . Тотална забрава. На следващите избори ще се изгуби като прръдня . Гръмогласна, миризлива и ..... кратка.Като първи ще го изоставят троловете му. Слави е стиснат и трудно дава пари. После и добавките в партията му. Шахматистката ще бяга с 200 много скоро. Дългия на никого не се доверява, освен на музикантите си, комиците и 2-3 сценаристи... Те и ще му останат, верни съпартийци....

97

Славчо ,

преди 3 години

Абе те и хората показаха как искат да гласуват , и то с огромно мнозинство , ама ИТН и другите партийки не го взеха под внимание .Защо въведохте изцяло машинно гласуване , над 73 % от гласоподавателите гласуваха с хартиена бюлетина .Защо игнорирахте такова огромно мнозинство .Алчността за власт ще ви изиграе номер накрая

96

пенсионер

преди 3 години

защо продължавате да обръщате внимание на чалгара освободител ?! при следващи избори тоя и тошко само ше минават покрай парламента .

95

Анонимен

преди 3 години

До 120/118/115 РеалносттаИма си медицинска диягноза за такива като тебе, дето не знаят кое е реално и кое не е. Твоето заболяване се казва шизофрения!

94

Лекувай се и тихо

преди 3 години

Този нали вече хвърли бялата кърпа?! Какво е напускал постове защо трябвало да се откаже. Аман от мъже на приказки. Тази работа с татуировки, обеци и тъмни очила не става. Скрий се и се лекувай.

93

Хичо

преди 3 години

Герп, бсп и дпс новата коалиция на България

92

Ментора бай Иван

преди 3 години

Ха сега и на тоя другите му виновни че го е страх да свърши работата!Слави ,вие с Бойко май сте от един дол дренки......върви си и не се връщай!

91

Калеко Алеко

преди 3 години

Язък за баба Мика, я доживее друг парламент, я не ... !!!