69

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

НАЙ-ВАЖНОТО Е ТАТЯНА ДОНЧЕВА ДА СЕ ВОЗИ НА МЕРЦЕДЕС, А БАБА МИКА ДА АПЛОДИРА СЛАВЧО.

68

Не гласувал

преди 3 години

Гледам тия дни голям вой на герберолюбцитетролят, тролят ама нещо не им се получава

67

A3

преди 3 години

malei koi shte go otkradne. tolko li ne mogat se razberat ?!?!?

66

Жипко Бибитков

преди 3 години

Търся си шАфьор

65

Анонимен

преди 3 години

Мили Боже, на тази бабка Татяночка Мултигруповка адвокатката на мутрите ще и плащаме охрана от НС. До къде още може да пропадне България?

64

Анонимен

преди 3 години

Сега 4 години ГЕРБ ще са виновни за всичко. Е драги свежи народни избранници, вие съвсем нищо ли не умеете та все от ГЕРБ чакате?А злобната лелка Дончева освен да вади мутри вън - от затворите - не знам в какво друго е компетентна.

63

измамата

преди 3 години

Мнозинството в 45 парламент влезе с голяма отвратителна измама. Всичко което обещаваха предизборно няма да се случи.ИТН - парламентарната субсидия няма да стане 1 лев. Няма да приемат 100% мажоритарен вот. Няма да има неограничени секции в чужбина и гласуване по пощата.ДБ на Хр. Иванов - Няма да има лустрация,няма да има електронно гласуване, и промени в съдебната система.БСП - ДОД няма да променят. Мутри вън влязоха за да рушат. Нямат умствен капацитет. капацитет.

62

1300 години България

преди 3 години

До Анонимен 54Принципно няма да е лошо, ако можехме да се върнем с 40 години назад!

61

Анонимен

преди 3 години

Дончева ще ограничава изказвания на депутати, издаде я включен микрофон. ... "В понеделник ще внесем абсолютна корекция в правилника, Лично обяснение - един път на заседание".

60

Анонимен

преди 3 години

Какво сгтана с борисоффф-4 ? Мухахахахахахх

59

Зозо

преди 3 години

Ива Митева ако слуша мутресата Дончева няма да завърши добре.

58

проф.Тазобедрев

преди 3 години

До ЗозоЗози, ти дупчен билет ли беше?!

57

Истукан

преди 3 години

Гербери, върна ви се тъпкано. Боли ли? Ще бъдете в опозиция разследвани. ГЕРБ е единствената партия спечелила избори и изолирана отвсякъде да не може да състави правителство и да има мнозинство. Обърнахте изборите във ваша полза, но сами влязохте в капана. Хахахахахахахахахааха. Който прави капан, сам влиза в него.

56

пияница мистик

преди 3 години

До 45Ако ми сложиш в едно чекмедже 1 милиард от евро и кюлчета злато, обещавам ти лично да ти преведа 1 милион лева, като награда. Даже не може да смятате, че една пачка по 500 евро е 50 000 евро. Две пачки = 100 000 евро. Точно толкова имаше на снимката. И тя е наредена от онази, снимащата, дето не е могла да отвори сейфа до вратата, явно не е знаела кода, да ги тупнала в отключеното чекмедже :))) Ама прости дрогаре сте, няма нужда да ви се обясняват тези неща, нали сте шарани

55

ахаааа

преди 3 години

До Анонимен 54Тези ще я върнат с 40 години, а Бочко я върна в 19 век!

54

Зозо

преди 3 години

До пияница мистикБрао, и аз това съм го писал тук. Докато не изпукат от глад дрътите, крадливи комунисти, оправия няма.

53

Ей...!

преди 3 години

До Анонимен 39Не я научихте тази дума "сАботаж"!

52

ПИСКЮЛБАШИЕВ

преди 3 години

Затегнете границите и митническия контрол. Постоянен контрол и на трансакциите. От друга страна, Европа може да приеме разумни доводи за известно забавяне на плана.Изготвеният от правителството в оставка план трябва внимателно да се анализира, евентуално коригира и допълни. Това е толкоз просто и логично. Следете за специални товари към 2 арабски държави /без Дубай- там е противника/Край на грамата

51

Анонимен

преди 3 години

Ива Митева и Татяна Данчева са копие на двете баби от пейките на село. Точно копие на Клюкарника. Да се говори зад ръката пред устата е сигурен знак за уговоряне на подмяна в законите. Чухме ги как при забравен микрофон Дончева дава напъствия, ЧЕ В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ОГРАНИЧАВАТ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ДЕПУТАТИ КАТО СМЕНЯТ АБСОЛЮТНА КОРЕКЦИЯ В ПРАВИЛНИКА.Гответе се за гражданска война. Народа няма да търпи това. Тези ще върнат България с 40 години назад.

50

Анонимен

преди 3 години

Мика Зайкова носи плана!