180

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Борисов излезе като мъж и първи даде изявление и предложи план за развитие на страната.Плана? 50 милиарда плюс още 10 милиарда по чекмеджетата... айде не, а?

179

Май

преди 3 години

Само Мая ше има дупе за премиер. Хахаха

178

ХАХАХХАХА

преди 3 години

гЕРБЕСТАТА ПАТЕРИЦА ВОДИ САМО С 2 ПРОЦЕНТА ПРЕД бсп - ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ПРОЕКТА НА бОКО И дЕЛЯН ХАХАХА. Народа не се върза по Чалгаря. Айде предсрочни избори без купен вот под егидата на президента и резултатите ще са - Герб 17, БСП 23, ИТН - 6, ДБ-20, имв- 12, ДПС - 6, Божков 4, Цветанов - 4, Възраждане - 4...

177

Анонимен

преди 3 години

Герберастите направо откачат.. давайте момчета развеселявайте ме...

176

Ганьо

преди 3 години

До 187. Хе-хе, поредният много *** коментар. Като автора му.

175

Анонимен

преди 3 години

най добре е Президанта да дойде

174

Горо

преди 3 години

Славчо е мишка и страхливец - шут и клоун на мутрите!Но да пиеш уиски с висаджии не е като да управляваш България!Сиромахов може да краде смешки от Туитър, ама на две магарета сено не може да раздели!Пълен смях, някакви берачи на ягоди и аспержи избраха чалгар да управлява България!Ами, да ни е честито!

173

ВМРО

преди 3 години

щяха да си влезнат ако си бяха останали в коалицията със Симеонов - сега ще клечат пред вратата докато им дойде акъла. Боко в предишното НС едвам ги измоли от ЕНП да му разрешат да се коалира с националисти и се измъчи с непрестанните им претенции. Колкото до ДБ - според мен те са се продали на Кремъл откакто излезнаха с лозунга " няма десни няма леви" и в ЕП започнаха да гласуват с Елена Йончева и да клепат България. Смятай щом и от ДПС им направиха забележка.

172

Анонимен

преди 3 години

Гербаджии се строяват за последен път, Борисов се напъва, калинките ревът...

171

Анонимен

преди 3 години

Депутат на БСП купи за 100мил. ТЕЦ-ВАРНА,А ПОСЛЕ ДАДЕ АКЦИИТЕ НА ДОГАН.... ОБАЧЕ ПЛЪЗНА СЛУХА , ЧЕ БОЙКО ДАЛ НА ДОГАН ТЕЦА ЗА 3000лв..... ОПОРНА ТОЧКА.

170

Байфидан

преди 3 години

До 175. Ами никога, кога. Колкото отиде през 2013. Една година напъни да го настъпят някъде и накрая отново премиер. Просто изчакай.

169

Дано

преди 3 години

Слави не се е уплашил нещо. Нема го.

168

Анонимен

преди 3 години

Ако Дългия е умен, ще стои настрана от пряката власт, в противен случай той ще "обере" всички негативи от управлението на Гърбавите и Болшвиките!Щото сега и едните , и другите ще се опитат да го използват, за да се докопат до власта, а след това ще си избършат ръцето с него и ще го изхвърлят като ненужен ...

167

Анонимен

преди 3 години

Премиерът Борисов излезе като мъж и първи даде изявление и предложи план за развитие на страната.Кажете ми сега, къде са тези, които искаха да го свалят, те какво предлагат?

166

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоДорогой Альоша, тъй с ума сошьол ?

165

До жо

преди 3 години

Споко,есента ще видиш колко ще са процентите на ГЕРБ !Ей ся Европа като замрази всички проекти ,ЕРМ 2 и се отдръпне като цяло ,докато не се установи трайна политическа стабилност,бързо-бързо ще потърсите Борисов.До юни ще има 100 хил безработни от спрените фондове.По веригата ще паднат печалбите на много други ,които са съпричастни с тях.Около септември ще има бунтове,а до Ноемрви -Борисов 4Да си знаете !

164

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алекохаха вярно - то и Божков ще получава държавна субсидия - какъв Абсурдистан само

163

Слави

преди 3 години

Защо не започва преговори, избирателите чакат.

162

Анонимен

преди 3 години

Буци при бай Ставри кога?

161

Герберски трол

преди 3 години

До точката. Тонка, това за троловете е най-тъпият коментар, който се прави. Стига, издаваш се.